Copertine balcoane

Puteți face și îmbunătăți atât de multe lucruri cu o copertină solară!

Puteți crea un colț umbrit, unde vă puteți bucura de aer și lumină chiar și atunci când soarele este direct deasupra capului. Puteți proteja camerele și spațiile de lumina soarelui sau adăugați o structură recunoscută și elegantă fațadei unei case, hotel sau afaceri cu amănuntul.

Copertinele produse de soare, produse de Eurotenda paradise, sunt nu numai practice, puternice și total eficiente, ci și aspiră la frumusețe: o frumusețe rafinată care rezultă din alegeri de design atent și informat, o frumusețe subtilă care se îmbină bine cu arhitectura și respectă peisajul.

Tolduri: o serie de materiale, soluții și aplicații

Dacă fiecare copertină solară Eurotenda răspunde exact cerințelor clienților săi – fie o persoană particulară sau o companie din sectorul turismului și ospitalității -, se datorează faptului că se reunesc trei factori: calitatea extrem de înaltă a materialelor, tehnologiile de ultimă generație și preferința pentru linii elegante minimaliste, care sporesc spațiile indiferent de stil. De asemenea vă recomandăm pergole retractabile din aluminiu pentru terase.

Eurotenda oferă multe soluții de copertină în aer liber, fiecare având propriile sale caracteristici speciale.

Toldurile pentru brațele rabatabile montate pe perete sau pe tavan sunt o opțiune ideală și sigură pentru asigurarea protecției împotriva soarelui. Ușor de instalat, sunt confecționate din materiale rezistente. Cu unele material textil impermeabil, când copertina este închisă, brațele și țesătura în spate rulată sunt adăpostite într-o cutie de casete pentru a le proteja de agenții atmosferici.

Toldurile verticale sunt o soluție elegantă, simplă și funcțională pentru ferestrele și fațadele caselor private, barurile și cluburile târzii, magazinele, restaurantele și hotelurile. Simplitate versatilă: țesătura copertină poate fi reglată și cu ajutorul brațelor sau poate aluneca pe ghidaje laterale sau cabluri de oțel.

Pentru a proteja ferestrele, porticurile și acoperișurile, Eurotenda oferă o gamă completă de protecții solare care nu numai că oferă protecție împotriva luminii și a vântului, dar oferă și o vedere mai largă a peisajului când este făcut din plastic transparent, un tip de PVC care este la fel de clar ca sticla. .

Copertine retractabile solare motorizate, cu design sofisticat

Pentru a proteja verandele și luminatoarele, Eurotenda oferă copertine de tensiune, toate dotate cu un sistem motorizat standard. Structurile acoperite cu pulbere și fixările inoxidabile asigură o rezistență la rezistență a copertinelor.

Pentru deschideri mai mici, Eurotenda oferă copertine pentru ferestre, care pot fi motorizate și dotate cu brațe din oțel inoxidabil pentru a regla, în orice moment, cantitatea de lumină necesară. Copertinele aduc eleganță și caracter în casele private și vitrinele magazinelor: confecționate din poliester sau acrilic, pot fi personalizate și vin într-o gamă de culori pentru a se potrivi pe deplin cu orice marcă și orice nevoie.