Folie transparentă terasă

folie terasă, rulou transparent

Rulou transparent – varianta simplă cu folie transparentă terasă

Acest model de rulou cu folie transparentă se folosește la terase, balcoane si foișoare. Ruloul transparent protejază spațiul, terasa, veranda de ploaie, vânt și zăpada. Prelata ruloului este complet transparentă. Folie terasă transparentă ce ” se ruleaza pe tambur “

folie transparentă, plastic transparent, folie terasă

Rulou transparent – varianta casetat ( cu ghidaje din aluminiu )

Sistem de rulou transparent complet automat cu motor și telecomandă. Închiderea și deschiderea ruloului transparent fiind o joacă. Terasa este Închisă – deschisă cu folia transparentă printr-o singură apasare de buton. Plastic transparent special pentru rulouri.

rulouri transparente

Rulouri transparente cu folie terasă – sistem zip

Sistem de rulou cu folie transparentă complet automat cu motor și telecomandă. Închiderea și deschiderea ruloului transparent fiind o joacă. Terasa este închisă – deschisă cu folie transparentă printr-o singură apasare de buton. Rulou cu plastic transparent special pentru balcoane și terase.

plastic transparent

Panou cu bride și folie transparentă

Fixare panoului cu folie transparentă și bride rotative.
Modelul cu bride se folosește în general pentru foișoarele din lemn. Fixarea panoului transparent cu bride se face pe stâlpii și grinda superioară. Bandă de rigidizare pe margini. 

Închideri terase, balcoane, foișoare cu rulouri din folie transparentă

Rulou transparent compus din parți metalice: 1. suporți de prindere, mecanism cu manivelă și tamburul pe care se rulează folia. Folie terasă transparentă ce are la baza de jos o contragreutate. 2. folia transparentă care este termosudată cu bandă de rigidizare pe contur pentru rezistență mecanica. Folia transparentă pentru terasă specială să reziste la soare.

Închideri cu folie prelată terasă

Închiderile noastre cu folia transparentă, imită sticla și protejează spațiu de zapadă, frig, ploaie, curenți de aer, praf, și ofera un climat placut pe timp de iarnă. Realizam inchideri de terase, balcoane, foișoare cu diverse modele de rulouri transparente. Folie terasă transparentă este solutia ideală pentru spațiile exterioare care trebuiesc închise în perioada rece și detașabile în perioada de vară. Rulourile cu folie transparentă pentru terase și balcoane nu se rup la vânt  indiferent de intensitate. Materialele necesare pentru constructia de rulouri cu folie transparentă pentru terase și balcoane se asamblează în fabrica noastră   prelată terasă

Producator folii prelate terase transparente

Cauti o firma care sa iti confectioneze pentru terasa ta sau foișorul tau sisteme de închideri terase cu folie transparenta? Eurotenda Fabrică 4 tipuri de rulouri cu folie transparentă pentru închideri terase si balcoane. Vino in magazinul nostru de prezentare din Bucuresti si vezi variantele de sisteme cu folie transparentă pentru închideri terasa.

Ai deja instalat un acoperiș retractabil din aluminiu? Rulourile cu folie transparentă se potrivesc cu acoperisul din aluminiu.

Folia transparentă pentru închideri teerase, fabricarea ruloului

Mici detalii din procesul nostru de producție pentru sistemele de rulouri cu folie transparentă. ruloul cu folia transparentă se termosudează la cald. Se atașază bandă specială de rigidizare pe margini pentru rezistența sporită la vânt.

Confecționam plastic transparent la dimensiunea clientului

Fiecare comandă primită este unică. Folia transparentă este la rolă, aceasta se debitează, se termosudează pană se aduce la cota finală. Ulterior se montează pe tambur pregatita de livrare.

Dacă ai montată la terasă o pergolă retractabilă din aluminiu sau din lemn rulourile cu plastic transparent închideri terase sunt ideale.

Video rulouri cu folie transparentă

Video rulou cu folie terasa transparentă 

Acest rulou se potrivește perfect pentru terasele exterioare. Dorești să ai terasa protejată în perioada de iarnă, să nu intre zapada, vântul și ploaia? Vrei ca în perioada de vară să ai terasa liberă? Cu siguranța unul din modelele pe care le comercializăm se va potrivi la terasa ta! Ruloul cu folie transparentă este un sistem practic.

Poți foarte  bine să montezi aceste rulouri transparente și la modelul de pergolă retractabilă cu prelată impermeabilă STAR

Rulourile cu plastic transparent electrice cu motor și telecomanda

Rulourile transparente cu folie terasă se pot dota cu acționare electrică cu motor și telecomandă marca Somfy. Dacă dorești confort maxim atunci este bine să optezi pentru varianta rulou transparent automatizat. Motor cu putere mare – astfel folia transparentă sta foarte bine tensionată.

Pret folie transparentă terasă

Pentru calculația de preț vă rugam sa ne scrieți mail la adresa contact@eurotenda.ro sau sa ne contactați la numerele afișate pe sait. Pentru calculația de preț la folia transparentă pentru terasă avem nevoie de lațimea rulouri si înaltimea, tipul de acționare.

Prelată transparentă terasă model rulou

Cu modelul nostru de folie se poate confecționa prelate pentru închis  balcoane foișoare si terase. Alege modelul de prelată transparentă terasă care se potrivește mai bine terasei tale. Rulou cu fixare pe tambur simplu sau încasetat. Prelată terasă impermeabilă.

Oferta de pret este per proiect, in general calculul se face latime x inaltime. Pret valabil la panou cu bride si rulouri. Modelul casetat  poate fi instalat si motor cu telecomanda. Pentru fiecare terasa  se fac inchideri in plan vertical cu plastic transparent folie.

Copertine Folie Transparenta

Folie Inchidere terasa transparenta gasești la Eurotenda. Prelucram aceste sistem in fabrica noastra. Afla pretul pentru proiectul tau. Foloseste cu incredere Copertine folie transparenta pentru a inchide terasa sau foisorul, veranda. Rezista foarte bine iarna.

Folia terasa transparenta pret mp.

Folosim folia la terasa si verande de lemn. Folie pentru terase ultrarezistenta la zapada foarte clara.  Este special pentru spatiul exterior pe timp de iarna. Arata la fel de bine ca si sticla. Pret accesibil, patru variante de rulouri gen jaluzele transparente.Fabricam pentru inchideri perimetrale la terase si balcone diverse modele pe tambur cu rulouri transparente. Pretul se calculeaza latime x inaltime. Producem zilnic  sistemele noastre cu folii transparente

Plastic Transparent Inchideri Terase

Noi il prelucram la balcoane si terasa unde clientul dorește sa protejeze de intemperii. Confectionam plastic transparent inchideri terase model panouri cu capse si bride din. Pretul il poti afla contactandu-ne la adresa de email sau daca ne faci o vizita. pretul se calculeaza individual per sistem.  Latimea x inaltimea fiecarei folii in parte.

Care sunt diferentele dintre rulourile cu folie transparenta confectionate de noi si cele din Dedeman ?

Eurotenda cofectioneaza sistemele de inchideri terase cu folie pe dimensiunea clientului. Fiecare rulou este masurat in parte si produs la dimensiunea necesara. In comparatie cu Dedeman care lucreaza prin diversi colaboratori noi avem echipe specializate care vor face masuratorile si montajul! Garantia se acorda direct prin firma noastra.

In articolele scrise de Eurotenda poți afla cum să transformi terasa de pe balcon intr-o locuința de vis.  De asemenea afla cum sunt folositoare închiderile cu plastic transparent. Nu știi ce să alegi intre rulouri transparente și panouri cu capse și bride. Descoperă cu ce este mai bine să folosesti pentru inchiderea balconului; rulouri cu plastic transparent sau panouri cu capse și bride. Sunt eficiente rulourile transparente pentru închiderea unui balcon la fel ca și geamurile termopan. Află și de calitațile folie transparente pentru închis terase. Afla cu ce închidem pergolele retractabile produse de Eurotenda în România

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn