RULOU TRANSPARENT varianta simpla

Acest model de rulou cu folie transparenta se foloseste la terase, balcoane si foisoare. Ruloul protejaza spatiul, terasa, veranda de ploaie, vant si zapada. Prelata este complet transparenta. Folie terasa ce " se ruleaza pe tambur "
folie terasa

RULOU TRANSPARENT varianta cu caseta si ghidaje

Ruloul cu caseta si ghidaje, se monteaza in general la terase si foisoare. Ghidajele si caseta sunt din aluminiu. Folia transparenta are grosime de 0,8mm. Acest model este actionat manual sau electric cu telecomanda. Folia are grosimea de 0,8 mm speciala pentru terasa.
folie terasa

RULOU TRANSPARENT varianta cu Zip

Sistem de rulou complet automat cu motor si telecomanda. Inchiderea si deschiderea ruloului fiind o joaca. Terasa este inchisa – deschisa printr-o singura apasare de buton. Plastic transparent special pentru balcoane.
folie transparenta

PANOU cu folie transparenta

fixare cu bride rotative. Modelul cu bride se foloseste in general pentru foisoarele din lemn. Fixarea panoului se face pe stalpi si grinda superioara.

Folie terasa transparenta

Solutie economica si eficienta pentru inchideri de terase, foisoare si balcoane. Rulou transparent compus din parti metalice: 1. suporti de prindere, mecanism cu manivela si tamburul pe care se ruleaza folia. Folie terasa ce are la baza de jos o contragreutate. 2. folia transparenta care este termosudata cu banda de rigidizare pe contur pentru rezistenta mecanica. Folia transparenta are aplicat tratament anti ultraviolete.

Plastic transparent inchideri terase

inchideri terase cu carcasa sau fara, imita geamul si protejeaza spatiu de zapada, frig, ploaie, curenti de aer, praf,  si ofera un climat placut pe timp de iarna. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu aceste modele de rulouri transparente. Folia transparenta este o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar. Ruloul transparent nu este afectat de vantul puternic, indiferent de intensitate. Materialele pentru constructia de rulouri transparente este importata din Grecia si se asambleaza la in fabrica noastra noastra.