Folie Terasa

Folie Terasa Transparenta

Solutie economica si eficienta pentru inchideri de terase, foisoare si balcoane. Rulou transparent compus din parti metalice: 1. suporti de prindere, mecanism cu manivela si tamburul pe care se ruleaza folia. Folie terasa transparenta ce are la baza de jos o contragreutate. 2. folia transparenta care este termosudata cu banda de rigidizare pe contur pentru rezistenta mecanica. Folia transparenta pentru terasa speciala sa reziste la soare.

Folia Pentru Terase si Balcoane

Inchiderile pentru terase cu folia transparenta, imita sticla si protejeaza spatiu de zapada, frig, ploaie, curenti de aer, praf,  si ofera un climat placut pe timp de iarna. Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu diverse modele de rulouri transparente. Folia transparenta este solutia ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise in perioada rece si detasabile in perioada de vara. Rulourile transparente nu se rup la de vant  indiferent de intensitate. Materialele necesare pentru constructia de rulouri cu folie transparenta pentru terase se asambleaza in fabrica noastra

RULOU TRANSPARENT Varianta Simpla

Acest model de rulou cu folie transparenta se foloseste la terase, balcoane si foisoare. Ruloul protejaza spatiul, terasa, veranda de ploaie, vant si zapada. Prelata este complet transparenta. Folie terasa ce " se ruleaza pe tambur "
folie terasa

RULOU TRANSPARENT CASETAT Varianta Cu Caseta Si Ghidaje Din Aluminiu

Se monteaza in general la terase si foisoare. Ghidajele si caseta sunt din aluminiu. Folia transparenta are grosime de 0,8mm. Acest model este actionat manual sau electric cu telecomanda. Folia are grosimea de 0,8 mm speciala pentru terasa.
folie terasa

RULOU TRANSPARENT Pentru Terasa sistem Zip

Sistem de rulou complet automat cu motor si telecomanda. Inchiderea si deschiderea ruloului fiind o joaca. Terasa este inchisa – deschisa cu folie printr-o singura apasare de buton. Plastic transparent special pentru balcoane.
folie transparenta

PANOU CU BRIDE - Folie Transparenta

Fixare panoului cu folie transparenta si bride rotative. Modelul cu bride se foloseste in general pentru foisoarele din lemn. Fixarea panoului transparent se face pe stalpi si grinda superioara.
Cum Se Fabrica Folia Transparenta pentru Inchideri Terase.

Mici detalii din procesul nostru de productie pentru sistemele de rulouri cu folie transparenta. Folia transparenta se termosudeaza la cald. Se atasaza banda special de rigidizare pe margini pentru rezistenta sporita la vant.

Confectionam Plastic Transparent La Dim. Dorita De Client.

Fiecare comanda primita este unica. Folia transparenta este la rola, aceasta se debiteaza, se termosudeaza pana se aduce la cota finala. Ulterior se monteaza pe tambur pregatita de livarare.

Acest rulou se potriveste perfect pentru terasele exeterioare. Doresti sa ai terasa protejata in perioada de iarna, sa nu intre zapada, vantul si ploaia? Vrei ca in perioada de vara sa ai terasa libera? Cu siguranta unul din modelele pe care le comercilizam se va potrivi la terasa ta!

Rulouri Cu Plastic Transparent Electrice Cu Motor

Rulourile noastre transparente cu folie se pot dota cu actionare electrica cu motor si telecomanda marca Somfy. Daca doresti confort maxim atunci este bine sa optezi pentru varianta automatizata. Motor cu putere mare – astfel folia transparenta sta foarte bine tensionata

Producator Folie Transparenta Terasa

Cauti o firma care sa iti confectioneze pentru terasa ta sau foisorul tau sisteme de inchideri terase cu folie transparenta? Eurotenda Fabrica 4 tipuri de rulouri cu folie transparenta pentru inchideri terase si balcoane. Vino in magazinul nostru de prezentare din Bucuresti si vezi variantele de sisteme cu folie transparenta pentru inchideri terasa.

Pret Folie Transparenta Terasa

Pentru calculatia de pret va rugam sa ne scrieti mail la adresa contact@eurotenda.ro sau sa ne contactati la numerele afisate pe sait. Pentru calculatia de pret la folia transparenta pentru terasa avem nevoie de latimea rulouri si inaltimea, tipul de actionare.

Prelata Transparenta Model Rulou

Cu modelul nostru de folie se poate confectiona prelate pentru inchis  balcoane foisoare si terase. Alege modelul de prelata transparenta care se potriveste mai bine terasei tale. Rulou cu fixare pe tambur simplu sau incasetat.

Folia Terasa Transparenta

Folosim folia la terasa si verande de lemn. Folie pentru terase ultrarezistenta la zapada foarte clara.  Este special pentru spatiul exterior pe timp de iarna. Arata la fel de bine ca si sticla. Pret accesibil, patru variante de rulouri gen jaluzele transparente.Fabricam pentru inchideri perimetrale la terase si balcone diverse modele pe tambur cu rulouri transparente. Pretul se calculeaza latime x inaltime. Producem zilnic  sistemele noastre cu folii transparente

Oferta de pret este per proiect, in general calculul se face latime x inaltime. Pret valabil la panou cu bride si rulouri. Modelul casetat  poate fi instalat si motor cu telecomanda. Pentru fiecare terasa  se fac inchideri in plan vertical cu plastic transparent folie.

Folie Inchidere terasa transparenta gaseti la Eurotenda. Prelucram aceste sistem in fabrica noastra. Afla pretul pentru proiectul tau. Foloseste cu incredere Copertine folie transparenta pentru a inchide terasa sau foisorul, veranda. Rezista foarte bine iarna.

Noi il prelucram la balcoane si terasa unde clientul doreste sa protejeze de intemperii. Confectionam plastic transparent inchideri terase model panouri cu capse si bride din. Pretul il poti afla contactandu-ne la adresa de email sau daca ne faci o vizita. pretul se calculeaza individual per sistem.  Latimea x inaltimea fiecarei folii in parte.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn