Folie Terasă

Producem rulouri folie terasă transparentă

Denumiri: folie terasă, folie transparentă, închideri terase și balcoane cu folie. Plastic transparent pvc, folie cristal. Eurotenda Paradise confecționează diverse modele, forme de folii transparente. Folie pentru terase de grosime 0,8mm rezistentă la îngheț, soare. Modelele noastre produse din folie terasă sunt: închideri terase cu folie transparentă terasă impermeabilă, model rulou. Folie transparentă terase panou cu capse și bride. Video rulouri folie terasa transparentă.

Folie pt terase transparentă

Toate sistemele noastre de folie pt terase sunt rezistente la zăpadă.  Folii pt. terasa transparentă nu se usucă la soare și nici nu crapă la ger. Foliile noastre case sunt transparente se confecționează pe comandă la dimensiunea terasei, balconului.

Montaj închidere terasă cu folie terasă

Montăm în București și Ilfov sistemele noastre de rulouri cu folie pentru închidere terase. Pentru terase folosim sistemul de rulou transparent casetat. Avem varianta manuală sau electrică.  închiderile de terase pot fi acționate printr-o singură apăsare de buton în cazul foliilor electrice.

Rulou cu Folie Transparentă

VARIANTA CASETAT. Ruloul are suplimentar față de varianta simplă ghidaje laterale din aluminiu și casetă în partea de sus, astfel folia transparentă atunci când este rulată pe tambur rămâne ascunsă în cutia de aluminiu. Ruloul transparent poate fi acționat manual sau cu motor și telecomandă - la alegere

Rulou cu Folie Transparentă

VARIANTA SIMPLĂ. Acest model de rulou cu folie transparentă se folosește la terase, balcoane, foișoare. Ruloul transparent protejează spațiul, terasa, veranda de ploaie, vânt și zăpadă. Folia ruloului este complet transparentă. Folie transparentă terasă - se rulează pe tambur.

Video | Rulouri închideri terase | Folie Transparentă

Rulou cu folie transparentă | rulou casetat terasă | cum funcționează

Rulou cu folie transparentă | pentru pergole | balcoane

Rulouri cu folie transparentă | terasă de lemn

Folie terasă transparentă | model rulou
× Trimite mesaj pe WhatsApp