Intreținere țesaturi textile

 

Docril® Docril N-marine

 

Garantia acoperă orice deteriorare anormală a proprietăților fizice și de culoarea a tesaturii Docril, având în vedere că instructiunile de întreținere au fost urmate în mod corespunzător. Factorul de Protecție Ultraviolet este (80+%).

Țesăturile Docril® sunt certificate cu valoarea maximă de protectie solara (80+%), în conformitate cu Standardul European, Standard UV 801.

Docril Safe & Clean, este o barieră de protecție care respinge murdăria, facilitând curățarea și întreținerea panzei. Petele lichide formează picături care aluneca cu ușurință pe suprafața, fără a pătrunde tesatura. Datorita acestui tratament țesăturile Docril® se auto-curata.

Garanția include înlocuirea materialului necesar, excluzând alte cheltuieli, cum ar fi taxele poștale, cusut și / sau asamblare. Această garanție nu acoperă daunele cauzate de accidente, acțiune mecanică, frecare, produse chimice, agenți agresivi, abuzul și / sau neglijență. Această garanție se aplică de la data achizitiei materialului. Orice reclamatie trebuie să fie însoțită de actele de cumparare care sa ateste că țesătura instalata este Docril®.

INTRETINERE SI CURATARE TESATURI DOCRIL, DOCRIL N-MARINE

Va recomandam intretinerea materialului pentru a atinge o durata de viață mai lungă și un aspect mai bun.

Va sugeram sa curățati tesatura Docril® cu o perie moale și apă calduta. Pentru pete, curatarea se face cu un detergent neutru amestecat cu apă călduță (maxim 40 ° C), dupa care se va clati. Materialul trebuie lăsat să se usuce înainte de a fi rulat. În cazul în care materialul trebuie să fie rulat, (când materialul este încă umed), acesta poate fi uscat cu un aparat cu aer, dar nu fierbinte, datorita calitatilor tehnice panza oricum se usuca foarte repede, în sine.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații cum să se respecte îngrijirea și curățarea nu ezitati sa ne contactati si vom fi bucuroși să vă dam mai multe informații. Țesăturile noastre Docril® pot fi calcate in modul uscat (mai puțin de 66 ° C / 150 ° F) cu programul sintetic. Nu trebuie călcat cu aburi.

Pentru a menține toate proprietățile la valori maxime ale materialului (respingerea de apă) și pentru a minimaliza efectele expunerii la elemente exterioare , se recomandă ca panza sa fie adunata în structura sa atunci când este complet uscata după ploaie, în condiții de ceață sau foarte umede.

SPECIFICATII TEHNICE.

Caracteristici:  Valoare.          Standard.

compozitie      100% fibra acrilica      –

greutate          295 g/m2        UNE-EN ISO 2286-2

latime material           120cm

rezistenta la penetrarea apei 35cm H2O       UNE 20811

Spray test        100      UNE 24920

rezistenta la uleiuri     6          6 AATCC118

rezistenta tesaturi la tractiune           130 daN/5cm  UNE-EN ISO 13934

rezistenta batatura la rupere 75 daN/5cm    UNE-EN ISO 13934

Alungirea tesaturi la rupere   max 30%         UNE-EN ISO 13934

alungire batatura la rupere    max 20%         UNE -EN ISO 13934

Rezistenta culori la intemperii artificiale        7-8       UNE-EN ISO 105-1304

protectie U.V  80%    

Docril® Garden.

Garantia acopera exclusiv pierderea anormala de culoare și rezistenta a tesaturii, dat fiind o expunere normală la actiunea soarelui, salinitate și agenți atmosferici generali. Garantia acopera exclusiv materialul Docril ® Garden.

Docril ® Garden poate fi o componentă a unui produs final, cum ar fi mobilier de interior si exterior. Garantia devine nula până când toate facturile nu sunt plătite integral.

Instrucțiuni de curățare și întreținere DOCRIL ® GARDEN.

Vă sugerăm să curățați materiale Docril ®Garden cu o perie moale și sa clătiți cu apă. Pentru petele localizate, curatati cu un detergent slab amestecat cu apă caldă (max 38 ° C / 100 ° F) și se va clăti cu apă. Produsele noastre sunt special tratate impotriva mucegaiului. În cazul puțin probabil în care va apărut mucegaiul, este ca urmare a unei populații de microorganisme din sol.

Țesăturile noastre Docril® Garden au incorporat tratament de impermeabilizare. Eficacitatea acestui tratament scade cu timpul, pe seama agenților și / sau conditiilor atmosferice, dar poate fi recuperata folosind produse diferite de reimpermeabilizante. Țesăturile noastre pot fi calcate, in modul uscat (mai puțin de 66 ° C / 150 ° F) cu programul sintetic. Nu trebuie călcat cu aburi

SPECIFICATII TEHNICE.

Caracteristici:  Valoare.          Standard.

compozitie      100% fibra acrilica      –

greutate          230 – 255 g/m2          UNE-EN ISO 2286

latime material           160 cm

Spray test        min. 85            UNE 24920

rezistenta la uleiuri     min. 5  6 AATCC118

Rezistenta culori la intemperii artificiale        7-8       UNE-EN ISO 105-1304

Produsele companiei noastre:

Prelată impermeabilă pentru copertine, corturi, marchize, umbrele și pavilioane de gradină.

Pergolă retractabilă metalică din aluminiu pentru acoperirea teraselor exterioare, acoperiș retractabil cu lamele din aluminiu sau cu prelată terasă.

Copertina retractabilă terasă sau balcon, pentru protejarea de soare în perioada de vară, umbră naturală, acționare elctrică.

Prelată terasă cu folie transparentă; izolează terasa sau balconul de ploaie, vânt și zăpadă.