Închidere terasă și balcon

Modele închidere terasă sub formă de rulou transparent necasetat, închidere balcon cu prelată transparentă rulou casetat sau zip.  Producem în cadrul fabricii noastre diverse modele de rulouri cu folie transparentă pentru închideri terase. Toate sistemele închideri balcone se produc la comandă pe dimensiunea clientului. Masurăm și montăm în București și Ilfov. Prețul pentru închiderea terasei se calculează în funcție de sistem, tipul de acționare manual, electric sau model cu bride.

Închidere balcon cu prelată transparentă

Folosim prelată transparentă pentru a închide balconul de intemperii, prelata are o grosime de 0,8 mm și se confecționează sub formă de rulou.Sistem închidere balcon, închidere terasă de la Eurotenda rezistent la vânt, zăpadă, ploaie.

Închidere terasă cu folie transparentă

Sistem pentru închidere terasă cu folie transparentă. Se produce pe comandă la dimensiunea terasei. Confecționăm patru variante de închideri terase cu folie transparentă. Denumiri, închidere balcon, închideri terase, prelate transparente

Rulou cu folie transparentă

Complet automat, ruloul se închide deschide în câteva secunde. Folia transparentă culisează prin ghidaje din aluminiu. Folia este fixată în ghidaje printr-un sistem zip, astfel ruloul izolează terasa aproape ermetic.

Închidere terasă cu rulou transparent

Ruloul transparent se confecționează în cadrul fabricii noastre, folia transparentă se termosudează după care se aplică bandă de rigidizare pe margini. Ruloul este compus din tambur de rulare, mecanism de strângere al folie, contragreutate și cârlige de ancorare. Spațiile dintre rulouri se închid cu benzi transparente fixate cu arici. Alege un sistem de închidere terasă cu rulou pentru că se montează rapid, aste econom și detașabil în perioada de vară. Pentru balcon folosim rulou transparent necasetat sau simplu, închidere balcon cu prelată transparentă.

Rulou cu folie transparentă închidere balcon

Compania noastra produce și montează toate variantele pentru închideri terase cu folii transparente. Prețurile se stabilesc în funcție de lungimea și înalțimea fiecarui rulou în parte. Sistemele noastre de închideri terase sunt practice pentru foișoare din lemn, verande, balcoane, terase comerciale. Termenul de livrare este în medie de 14 zile iar montajul rulourilor se poate efectua în maxim o zi.

Folia transparentă are o durată de utilizare în medie de 6 ani. Curătarea și întreținerea folie se face cu apă caldă și săpun lichid. Se sterge folia transparentă folosind o lavetă moale după care se sterge cu o lavetă uscată. Toate foliile, prelatele transparente sunt rezistente la soare și îngheț.

Folia transparentă pentru închideri terase și balcoane este din paterial pvc, policristal, lațimea fiind de maxim 150cm la rolă. în depozitul nostru gasesti toate tipurile de folii transparente pentru corturi, terase, umbrele, foișoare din lemn, pergole.

Din ce este compus un sistem de închidere terasă sau balcon

Sistemul are în componența cilindrul sau tamburul care este un ax de 70 mm în diametru, pe acest tambur se roluiește folia transparentă, plasticul, prelata. Urmatorul reper este prelata transparentă care este lipită la dimensiunea necesară, prelata are conturul cu bandă de rigidizare din poliplan mat de culoare maro, gri sau bej. În partea de jos prelata are un buzunar în care se introduce o teavă metalică vopsită electrostatic, aceasta se mai numește și contragreutate. Această contragreutate se fixează când prelata transparentă este coborâtă în două cârlige. Această operațiune se face ca prelata să strea întinsă la vânt și să nu flurure. Acționarea sau coborârea și urcarea prelatei se face cu mecanism și manivelă.

Cum se izolează spații între dintre rulouri la terasă și balcon

Pe marginile prelatei în plan vertical se aplică stânga, dreapta arici, acest lucru se face la fiecare rulou în parte. După ce sunt montate rulourile se aplică capace transparente care unesc golurile dintre rulouri, aceste capace sunt detașabile. Ele se montează în perioada de iarnă pentru o izolație suplimentară. 

Închidere terasă realizată cu prelată transparentă

Sisteme noastre inovatoare permit protejarea terasei de ploaie, vânt și zăpadă cu prelata transparentă. Prelata este rezistentă la vânt și razele soarele. Acest sistem de inchidere terasă are denumirea de rulou transparent. Ruloul poate fi în varianta simplă sau cu casetă și ghidaje din aluminiu. Cel mai elegant model este sistemul de rulou transparent cu zip.

Prelată transparentă închideri terase

Toate sistemele pentru închideri terase sunt produse de compania noastră în propria noastră fabrică. Sistemele de închideri terase și balcoane se realizează pe comandă după dimensiunile beneficiarului.

Prețul pentru sistemul de închidere terasă și montajul

Pentru calculația de preț se vor executa măsuratori iar montajul este realizat de compania noastră. Asigurăm montajul la terase și balcoane în București. 

Avantajul acestor modele este că se montează rapid, nu necesită autorizație de construcție și sunt durabile în timp. În perioada de vară folia, prelata este detașabilă, astfel terasa rămâne ventilată natural.

Livrăm sistemele noastre pentru închideri terase și balcoane în București, Ilfov, Constanța, Ploiești, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Galați. Livrare se poate face prin curier iar montajul este asigurat prin colaboratorii nostri. Livrăm Rulouri transparente, panouri cu capse și bride, rulou transparent casetat. Toate sunt confecționate cu prelată transparentă, folie, plastic transparent.

Cum se montează sisteme de rulouri pentru închidere balcon și terasă.

Pentru a efectua montajul rulourilor este nevoie de două persoane, bormașină și suruburi. Se fixează mai întâi suporții de prindere, după care se montează tamburul cu folia transparentă. La final se instalează cârligele de ancorare din partea de jos.

Ruloul transparent casetat se preasamblează  cu totul după care se fixează doar ghidajele de stâlpi. În partea de jos se găuresc ghidajele din aluminiu și se introduc bolțurile de ancorare.

Panoul cu capse și bride se montează relativ simplu: se montează bridele una câte una pe stâlpii de lemn în diagonală, fixarea se face cu suruburi denumite negrese.

Articole despre sistemele de închidere terasă și balcoan

În articolele publicate de compania noastră veți gasi mai multe informații despre prelatele transparente fabricate și montate. Sistemele de închidere terasă și închidere balcon sunt produse de Eurotenda Paradise sunt sigure, durabile și estetice. Cum să amenajezi un restaurant pentru a oferi cât mai mult spațiu clienților.  Creează cea mai confortabilă terasă în care ai intrat vreodată. Amenajează balconul cu folie transparentă fară să afectezi fațada clădirii. Soluții ingenioase care nu necesită autorizație de închidere balcon sau autorizație închidere terasă.