Sticlă Glisantă

Închideri terase și balcoane cu sticlă glisantă

Sisteme pentru închideri terase sticlă și închideri balcoane sticlă cu diverse modele de sticlă glisantă. Toate tipurile de sticlă glisantă balcon realizabile pe comandă în funcție de dimensiunea terasei, foișorului sau balconului. Sticla folosită este cuprinsă cu grosimi între 8-10mm, securizată, clară. Prețurile pentru toate modele se stabilesc în funcție de proiect, localitate, grosime sticlă. Sisteme închideri terase sticlă estetice, fiabile și extrem de utile. Denumiri: sticlă glisantă terasă balcon.

Tipuri de glisări în funcție de balcon sau terasă.

Pentru terasa se folosesc diverse modele de închideri cu sticlă, de exemplu cu șină foarte îngustă pentru trecerea ușoară peste  prag. La balcoane se folosește un model de sticlă glisantă care culisează pe o șină mai înaltă. Toate profilele de sticlă se pot vopsi la orice culoare. Calculatorul de preț se face în funcție de lungimea și înălțimea sistemului.

Cum culisează sticla glisantă pe șină la balcon

Panourile din sticlă glisantă balcon culisează pe șină prin intermediul rolelor montate în partea inferioară și superioară a fiecărui panou de sticlă culisantă. Panourile de sticlă au lațimi cuprinse între 50 cm – 70 cm. Toate panourile de sticlă se strâng într-una din capetele terasei sau balconului prin culisare – glisare pe sinele paralele montate sus și jos.

Sistem cu sticlă glisantă pentru TERASĂ

Valedo BKS-T, acest model se montează doar la TERASE cu înălțimi de până la 260 cm înălțime. Se folosește sticlă de 10 mm grosime, securizată - adică rezistentă la impact.

MotionGlass - sticlă glisantă automatizată

Valedo MotionGlass - Panourile de sticlă urcă și coboară electric. Închiderea și deschiderea se face printr-o simplă apăsare de buton. Înălțime maximă 3 metri, lungime maximă 3,5 metri.

Sistemul cu sticlă glisantă terasă, adaptabil la PERGOLE retractabile

Folosim sistemul de sticlă valedo BKS-T pentru a închide sistemele noastre de pergole retractabile PERSA și STAR Astfel reușim să construim o terasă modernă de la zero complet funcțională în toate anotimpurile anului.

Pergole retractabile terase

sticlă glisantă balcon

Modele de pergole restaurante terase închise cu sticle glisante

Pergole retractabile închideri terase cu sticle glisante. Preț compartimentări cu sticlă spatii de terase restaurante, sticla este glisantă, eliberează in totalitate spațiul. Închideri spatii de birouri cu sticlă glisantă culisat ce se strânge si pliază. Pereți panouri cu sticlă pentru birouri. Terase retractabile închise cu, terase de restaurant cu pereți mobili cu geam culisat. Închideri spatii comerciale cu pereți panouri geam glisant. Închideri fațade magazine cu geam glisant sau culisat fără rame de aluminiu, model sistem armonica. Închideri fațade cofetarii si cafenele cu modele de sticlă glisantă ce eliberează in totalitate spațiul.  Sisteme de panouri de uși sticlă ce se parchează in lateral. Montaj compartimentări de birouri cu sticle glisante. 

Uși glisante terase și balcoane

Bucurați-va de balconul dumneavoastră pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afara. Folosiți-l pentru petreceri familiare, cum ar fi, sală de jocuri, colț de lectură, servirea cafelei. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, creați un spațiu confortabil tot anul cu sistemul nostru de uși fără rama. Protejați baconul împotriva vântului, zgomotului, mizeriei si poluării, vreme rea și a efectelor corozive, ploi nocive.

Componentele sistemului au fost supuse testelor de laborator riguroase în ceață salină pentru a asigura rezistenta la coroziune. Va îmbunătăți eficiența energetică a casei, pentru că în timpul iernii va crește temperatura camerei și în timpul verii va petreceți mai mult decât este necesar. De asemenea sistemul este un element de siguranță activă. Toate acestea fără a modifica fațada balconului. Întreținerea este ușoara și minima. Sistemul de geamuri retractabile este foarte ușor de curățat. Nu contează forma balconului, sistemul se personalizează închideri terase sticlă

Modele balcoane cu uși glisante

Ușă culisată la balcon, geamuri glisante balcon, închidere balcon cu geamuri glisante. Diferite forme de balcon închise cu geam mobil glisant. Balcon închis cu termopan fără rama care glisează. Producător balcoane retractabile cu sticla. Montajul asigurat în București și Ilfov. Prețul este calculat pentru fiecare proiect în parte.

Alte produse ale companiei

De asemenea găsiți si copertine retractabile pentru umbrire în sezonul de vară. Copertine confecționate cu prelată impermeabilă
Confecționam și marchize retractabile cu material textil impermeabil. Copertinele și marchizele se folosesc în scopuri de umbrire al teraselor în perioada de vară și protecție la ploaie. De asemenea vă recomandăm să folosiți sistemele și la balcoane. Ca alternativă elegantă la sistemele de sticlă vă recomandam folie transparentă pentru terasă. Cu această folie transparentă se confecționează rulouri transparente pentru închideri terase și balcoane. 

Articole, pareri pe blog și forum despre sticlă

Citește acest articol  ca să afli de ce îți poți închide balconul cu sticlă glisantă. O soluție elegantă fără a strica fațada blocului. Sistemul este aproape transparent în totalitate. Citește și articolul de ce e bine să închizi terasa ori balconul cu sticlă. Cum Aș Putea Să-Mi Transform Terasa Într-Un Loc Mai Interesant?

Mărimea nu este totul. Iată câteva idei originale de amenajare a unui balcon mic!

A Închide Sau Nu Balconul, Aceasta Este Întrebarea!

Balconul Unui Apartament: Necesitate Sau Lux?

Merită Să Cheltuiești Mai Mult Pentru A Locui Într-Un Apartament Cu Balcon?

terase inchise cu sticla glisanta

Închideri terase sticlă glisantă

Piesa de jos a sistemului de sticlă glisantă terasă sub forma unui capac care va evita alunecarea, acumularea de murdărie, si va îmbunătăți accesul d-voastră mai ușor și va evita incidentele cu tocurile pantofilor pentru femei. Profitați de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului.  Puteți adăuga la sistemul de ferestre fără rama, mai multe tipuri de încuietori de securitate, alegând din varietatea noastră de modele pentru închideri terase sticlă glisantă. Pentru instalațiile foarte mari, există un sistem de parcare pentru stivuirea panourilor într-un singur loc. 

Închideri terase sticlă glisantă valedo

Bucurați-vă de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului, extindeți utilitatea cum ar fi petreceri familiare, sală de jocuri … etc. Noi folosim sticlă glisantă valedo cu rezistență ridicată, sistemul protejează împotriva vântului, ploii, frigului și a poluării. Toate acestea fără a modifica fațada casei. Sistemul glisant valedo poate fi complet aplicat pe podea. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, obțineți un loc confortabil tot anul, cu sistemul  fără rama. Puteți adăuga una sau mai multe uși glisante care arata ca un panou obișnuit. Nu contează forma terasei, sistemul se face personalizat. Puteți alege culoarea profilului de aluminiu, care se adaptează mai bine la cromatica terasei. Prețul pentru Închideri terase sticlă glisantă valedo este calculat în felul următor lățime x înălțime.

Alte sisteme pentru închideri terase:

Studiază și sistemul cu prelată folie transparentă pentru închidere terasă, sub formă de rulou transparent sau panou cu capse și bride complet electric cu motor și telecomandă.

Bandă magnetică montată între panourile de sticlă glisantă valedo 

Îmbinarea dintre panourile de sticlă glisantă valedo se face cu bandă magnetică. Atât la terase cât și la balcoane toate panourile de  sunt îmbinate între ele cu bandă magnetică. Acest sistem  de sticlă glisantă izolează impermeabil, fonic, și termic terasa ori balconul. Sticla securizată oferă rezistentă maximă la vânt și zăpadă, dar și la spargerea accidentală.

Modele închideri balcoane sticlă glisantă balcon

Optimizarea spațiului în balcon.  Îmbunătățește balconul cu sticlă glisantă balcon pe tot parcursul anului, puteți servi  masa în balcon, vremea nu va fi o problema. Vântul, ploaia si frigul  pot deveni aliații dumneavoastră, mai degrabă, decât dușmani. Cu sistemul de închideri balcoane marca valedo puteți face compartimentări exterioare, modificați si distribuiți mărimea balconului.

Închideri balcoane cu sticlă valedo

Modele de terase închise cu modele închideri balcoane cu sticlă glisantă balcon, terase închise cu sticla pliabila, preț terase închise cu sticla fără rame glisante. Închideri terase cu sticlă pentru zăpadă, ploaie, vânt.   Glisează pe șina pentru terase, balcoane uși culisate sticla ca si pereți de sticla mobili. Terasă sticla retractabila fără rama. Sistem uși glisante pentru terasa la case sau restaurante si magazine. Geamuri glisante terasa preturi pliabile. Sticlă glisantă terasă modernă. Panouri glisante ieftine București. Firma Eurotenda Paradise montaj sticlă terasă panou mobil glisant cu sticla temperata sau laminata.

Montaj și preț închidere balcon cu sticlă glisantă 

Prețul și montajul este asigurat de noi. Balcoane închise cu sticlă mobilă, preț, montaj închidere terasă sticlă glisantă în București. Preț închideri cu uși sticlă la balcon, sistem glisant cu uși sticlă, preturi pentru panouri cu sticlă glisantă . Producător sisteme de închideri terase & balcoane, mobila si culisata. Panouri pliabile închideri terase sticlă.

închidere balcon sticlă

Păreri pe forum despre sistemul de sticlă glisantă

Citește articole despre calitatea sistemului cu sticlă glisantă care se montează la balcon ori la terasă. Păreri și sfaturi ale specialiștilor din domeniu pe forumul Eurotenda Paradise. Principalele 4 Beneficii Ale Închiderii Unei Terase Sau Balcon Cu Sticlă, În România. 

Arta Grădinăritului Pe Terasă. Poți Să Crești Un Paradis Verde Și În Spații Mici.

4 Motive Ca Să-Ți Închizi Terasa Cu Sticlă Glisantă

Sticlă glisantă închideri terase | sistemul Valedo BKS-T

Închideri terase sticlă | sistemul Valedo MotionGlass

× Trimite mesaj pe WhatsApp