Sticlă Glisantă

Închideri terase și balcoane cu sticlă glisantă

Sisteme pentru închideri terase sticlă și închideri balcoane sticlă cu diverse modele de sticlă glisantă. Toate tipurile de sticlă glisantă balcon realizabile pe comandă în funcție de dimensiunea terasei, foișorului sau balconului. Sticla folosită este cuprinsă cu grosimi între 8-10mm, securizată, clară. Prețurile pentru toate modele se stabilesc în funcție de proiect, localitate, grosime sticlă. Sisteme închideri terase sticlă estetice, fiabile și extrem de utile. Denumiri: sticlă glisantă terasă balcon.

Tipuri de glisări în funcție de balcon sau terasă.

Pentru terasa se folosesc diverse modele de închideri cu sticlă, de exemplu cu șină foarte îngustă pentru trecerea ușoară peste  prag. La balcoane se folosește un model de sticlă glisantă care culisează pe o șină mai înaltă. Toate profilele de sticlă se pot vopsi la orice culoare. Calculatorul de preț se face în funcție de lungimea și înălțimea sistemului.

Cum culisează sticla glisantă pe șină la balcon

Panourile din sticlă glisantă balcon culisează pe șină prin intermediul rolelor montate în partea inferioară și superioară a fiecărui panou de sticlă culisantă. Panourile de sticlă au lațimi cuprinse între 50 cm – 70 cm. Toate panourile de sticlă se strâng într-una din capetele terasei sau balconului prin culisare – glisare pe sinele paralele montate sus și jos.

Sistem cu sticlă glisantă pentru TERASĂ

Valedo BKS-T, acest model se montează doar la TERASE cu înălțimi de până la 260 cm înălțime. Se folosește sticlă de 10 mm grosime, securizată - adică rezistentă la impact.

MotionGlass - sticlă glisantă automatizată

Valedo MotionGlass - Panourile de sticlă urcă și coboară electric. Închiderea și deschiderea se face printr-o simplă apăsare de buton. Înălțime maximă 3 metri, lungime maximă 3,5 metri.

Sistemul cu sticlă glisantă terasă, adaptabil la PERGOLE retractabile

Folosim sistemul de sticlă valedo BKS-T pentru a închide sistemele noastre de pergole retractabile PERSA și STAR Astfel reușim să construim o terasă modernă de la zero complet funcțională în toate anotimpurile anului.

Pergole retractabile terase

sticlă glisantă balcon
terase inchise cu sticla glisanta

Închideri terase sticlă glisantă

Piesa de jos a sistemului de sticlă glisantă terasă sub forma unui capac care va evita alunecarea, acumularea de murdărie, si va îmbunătăți accesul d-voastră mai ușor și va evita incidentele cu tocurile pantofilor pentru femei. Profitați de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului.  Puteți adăuga la sistemul de ferestre fără rama, mai multe tipuri de încuietori de securitate, alegând din varietatea noastră de modele pentru închideri terase sticlă glisantă. Pentru instalațiile foarte mari, există un sistem de parcare pentru stivuirea panourilor într-un singur loc. 

Închideri terase sticlă glisantă valedo

Bucurați-vă de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului, extindeți utilitatea cum ar fi petreceri familiare, sală de jocuri … etc. Noi folosim sticlă glisantă valedo cu rezistență ridicată, sistemul protejează împotriva vântului, ploii, frigului și a poluării. Toate acestea fără a modifica fațada casei. Sistemul glisant valedo poate fi complet aplicat pe podea. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, obțineți un loc confortabil tot anul, cu sistemul  fără rama. Puteți adăuga una sau mai multe uși glisante care arata ca un panou obișnuit. Nu contează forma terasei, sistemul se face personalizat. Puteți alege culoarea profilului de aluminiu, care se adaptează mai bine la cromatica terasei. Prețul pentru Închideri terase sticlă glisantă valedo este calculat în felul următor lățime x înălțime.

Alte sisteme pentru închideri terase:

Studiază și sistemul cu prelată folie transparentă pentru închidere terasă, sub formă de rulou transparent sau panou cu capse și bride complet electric cu motor și telecomandă.

Bandă magnetică montată între panourile de sticlă glisantă valedo 

Îmbinarea dintre panourile de sticlă glisantă valedo se face cu bandă magnetică. Atât la terase cât și la balcoane toate panourile de  sunt îmbinate între ele cu bandă magnetică. Acest sistem  de sticlă glisantă izolează impermeabil, fonic, și termic terasa ori balconul. Sticla securizată oferă rezistentă maximă la vânt și zăpadă, dar și la spargerea accidentală.

Modele închideri balcoane sticlă glisantă balcon

Optimizarea spațiului în balcon.  Îmbunătățește balconul cu sticlă glisantă balcon pe tot parcursul anului, puteți servi  masa în balcon, vremea nu va fi o problema. Vântul, ploaia si frigul  pot deveni aliații dumneavoastră, mai degrabă, decât dușmani. Cu sistemul de închideri balcoane marca valedo puteți face compartimentări exterioare, modificați si distribuiți mărimea balconului.

Închideri balcoane cu sticlă valedo

Modele de terase închise cu modele închideri balcoane cu sticlă glisantă balcon, terase închise cu sticla pliabila, preț terase închise cu sticla fără rame glisante. Închideri terase cu sticlă pentru zăpadă, ploaie, vânt.   Glisează pe șina pentru terase, balcoane uși culisate sticla ca si pereți de sticla mobili. Terasă sticla retractabila fără rama. Sistem uși glisante pentru terasa la case sau restaurante si magazine. Geamuri glisante terasa preturi pliabile. Sticlă glisantă terasă modernă. Panouri glisante ieftine București. Firma Eurotenda Paradise montaj sticlă terasă panou mobil glisant cu sticla temperata sau laminata.

Montaj și preț închidere balcon cu sticlă glisantă 

Prețul și montajul este asigurat de noi. Balcoane închise cu sticlă mobilă, preț, montaj închidere terasă sticlă glisantă în București. Preț închideri cu uși sticlă la balcon, sistem glisant cu uși sticlă, preturi pentru panouri cu sticlă glisantă . Producător sisteme de închideri terase & balcoane, mobila si culisata. Panouri pliabile închideri terase sticlă.

închidere balcon sticlă

Sticlă glisantă închideri terase | sistemul Valedo BKS-T

Închideri terase sticlă | sistemul Valedo MotionGlass

× WhatsApp