Închideri Terase Sticlă

Descriere: Sistemele de închidere cu sticlă glisantă pentru terase și balcoane sunt personalizabile și pot fi adaptate pentru diverse spații. Folosind sticlă securizată, cu grosimi de 8-10mm, aceste închideri asigură transparență și rezistență. Proiectele sunt concepute specific pentru fiecare locație, ținând cont de dimensiunile și particularitățile fiecărei terase sau balcon. Oferim diverse modele de glisare, inclusiv cu șine subțiri pentru acces ușor sau șine mai înalte pentru balcoane. Culorile profilelor pot fi personalizate, iar prețurile sunt stabilite în funcție de dimensiuni și specificații. Aceste sisteme estetice și eficiente permit o utilizare optimă a spațiului, transformând orice balcon sau terasă într-un loc plăcut și sigur

Închideri Terase Sticlă: model glisant

Sisteme de închidere pentru terase cu sticlă glisantă dotate cu cheder magnetic asigură etanșeitate și confort sporit. Adaptabile oricărei dimensiuni, acestea oferă siguranță și transparență, fiind ideale pentru modernizarea spațiilor exterioare. Prețurile variază în funcție de dimensiuni.

Închideri Terase sticlă: model MOTIONGLASS

Valedo MotionGlass - Panourile de sticlă urcă și coboară electric. Închiderea și deschiderea se face printr-o simplă apăsare de buton. Înălțime maximă 3 metri, lungime maximă 3,5 metri. Prețul variază în funcție de specificații și dimensiuni.

Închideri Pergole Sticlă Glisantă

Închiderile pentru pergole cu sticlă glisantă combină funcționalitatea cu estetica, transformând orice spațiu exterior într-un loc de refugiu confortabil și protejat. Sistemele noastre sunt proiectate pentru a maximiza lumina naturală și pentru a oferi o vedere neîntreruptă, menținând în același timp o izolare eficientă. Utilizăm sticlă securizată și sisteme de glisare de înaltă calitate, cu opțiuni de cheder magnetic pentru o mai bună etanșeitate. Aceste soluții sunt ideale pentru proprietarii care doresc să-și extindă spațiul de viețuire și să se bucure de mediul exterior indiferent de vreme. Sisteme de sticlă glisantă marca Valedo.

Galerie Foto Închideri Terase și Pergole Sticlă Glisantă

Video Demonstrativ cum Funcționează sistemul de Sticlă Glisantă pentru Închideri terase și Pergole

× WhatsApp