Închideri terase geamuri glisante

ANUNȚ

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRĂ COMERCIALĂ 

PRODUSUL A FOST INLOCUIT CU SISTEMUL CU FOLIE TRANSPARENTĂ

Optimizarea spatiului  in restaurant.   Îmbunătățeste  profitabilitatea afacerii  pe tot parcursul anului, puteti servi  același număr de clienți, vremea nu va fi o problema. Vântul, ploaia si frigul  pot deveni aliații dumneavoastră, mai degrabă, decât dușmani. Cu sistemul de geam culisant puteți face compartimentari interioare, modificati si distribuți mărimea birourilor si a incaperilor.

Închideri terase sticlă glisantă

Sistemul de geamuri glisante poate fi complet încastrat in podea. Piesa de jos a sistemului de sticla glisanta sub forma unui capac  va evita alunecarea, acumularea de murdărie, si va îmbunătăți accesul clientului d-voastra mai usor și va evita incidentele cu tocurile pantofilor pentru femei. Profitați de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului.  Puteți adăuga la sistemul de ferestre fara rama, mai multe tipuri de încuietori de securitate, alegand din varietatea noastră de modele. Pentru instalațiile foarte mari, există un sistem de parcare pentru stivuirea panourilor într-un singur loc. 

Modele de terase închise cu geamuri glisante securizate

Constructii inchideri terase sticla restaurante glisanta, compartimentari zona fumatori de nefumatori cu geam sticla glisanta. Pret compartimentari cu geam spatii de terase restaurante, sticla este glisanta, elibereaza in totalitate spatiul. Inchideri spatii de birouri cu geam culisant ce se strange si pliaza. Pereti panouri cu sticla pentru birouri. Terase retractabile inchise cu sticla glisanta, terase de restaurant cu pereti mobili cu geam culisant. Inchideri spatii comerciale cu pereti panouri geam glisant. Inchideri fatade magazine cu geam glisant sau culisant fara rame de aluminiu, model sistem armonica. Inchideri fatade cofetarii si cafenele cu modele de sticla glisanta ce elibereaza in totalitate spatiul.  Sisteme de panouri de geamuri sticla ce se parcheaza in lateral. Compartimentari birouri cu sticla geam glisant. 

Închideri terase sticlă glisantă securizată cu grosimea de 10 mm

Bucurați-vă de terasa dumneavoastră pe tot parcursul anului, extindeti utilitatea cum ar fi petreceri familiare, sală de jocuri … etc. Noi folosim sticla cu rezistență ridicată, sistemul protejaza împotriva vantului, ploii, frigului și a poluării. Toate acestea fără a modifica fatada casei. Sistemul poate fi complet încastrat in podea. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, obtineti un loc confortabil tot anul, cu sistemul de sticla retractabila fara rama. Puteți adăuga una sau mai multe uși glisante care arata ca un panou obișnuit. Nu contează forma terasei, sistemul se face personalizat. Puteți alege culoarea profilului de aluminiu, care se adaptează mai bine la cromatica terasei. Închideri terase sticlă

Studiază și sistemul cu prelată folie transparentă pentru închidere terasă, sub formă de rulou transparent sau panou cu capse și bride.

Închideri  terase și balcoane cu sticlă glisantă securizată

Modele de terase inchise cu sticla glisanta, terase inchise cu sticla pliabila, pret terase inchise cu sticla fara rame glisante. Inchideri terase cu geam pentru zapada, ploaie, vant.  Sticla care gliseaza pe sina pentru terase, usi culisante sticla ca si pereti de sticla mobili. terasa sticla retractabila fara rama. Sistem usi glisante pentru terasa la case sau restaurante si magazine. Geamuri glisante terasa preturi geamuri pliabile. Usa glisanta sticla. Panouri geamuri glisante ieftine Bucuresti. Firma Eurotenda Paradise montaj geam terasa panou mobil glisant cu sticla temperata sau laminata.

Geamuri glisante terase și balcoane

Bucurati-va de balconul dumneavoastra pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afara. Folositi-l pentru petreceri familiare, cum ar fi, sală de jocuri, colț de lectură, servirea cafelei. Obțineți mai mult spațiu pe terasa, creati un spatiu confortabil tot anul cu sistemul nostru de geam fara rama. Protejați baconul împotriva vântului, zgomotului, mizeriei si poluarii, vreme rea și a efectelor corozive, ploi nocive.

Componentele sistemului au fost supuse testelor de laborator riguroase în ceață salină pentru a asigura rezistenta la coroziune. Va îmbunătăți eficiența energetică a casei, pentru că în timpul iernii va crește temperatura camerei și în timpul verii va petreceti mai mult decât este necesar. De asemenea sistemul este un element de siguranță activă. Toate acestea fără a modifica fatada balconului. Intretinerea este ușoara și minima, deoarece nu are nici un fel de rulmenti, alunecă pe sina de jos foarte usor. Sistemul de geamuri retractabile este foarte ușor de curățat. Nu contează forma balconului, sistemul se personalizeaza închideri terase sticlă

Închidere balcon geam glisant securizat

Balcoane inchise cu geam mobil, pret geam glisant, montaj geam si sticla glisanta in Bucuresti. Pret inchideri cu usi sticla balcon sistem glisant, preturi pentru panouri cu geam glisant. Producator sisteme de închideri terase cu sticla glisanta, mobila si culisanta. Panouri sticla pliabile închideri terase sticlă

Modele balcoane cu geam glisant

culisant, geamuri glisante balcon, inchidere balcon cu geamuri glisante. Diferite forme de balcon inchise cu geam mobil glisant. Blacon inchis cu termopan fara rama care gliseaza. Producator balcoane retractabile cu sticla.

Alte produse ale companiei

De asemenea gasiți si copertine retractabile pentru umbrire în sezonul de vară. Copertine confecționate cu prelată impermeabilă

Confecționam și marchize retractabile cu material textil impermeabil. Copertinele și marchizele se folosesc în scopuri de umbrire al teraselor în perioada de vară și protecție la ploaie. De asemenea vă recomandăm să folosiți sistemele și la balcoane.

Ca alternativă elegantă la sistemele de sticlă vă recomandam folie transparentă pentru terasă. Cu această folie transparentă se confecționează rulouri transparente pentru închideri terase și balcoane. 

Facebook
Twitter
LinkedIn