Copertina Casetată - model KSET 30

Culoarea materialului rămâne proaspătă și vie pentru mulți ani!

Copertina KSET 30
Elegantă - Eficientă - Strălucitoare
Previous slide
Next slide

BENEFICII maxime în zilele caniculare! 1. material textil respirabil, lasă căldura degajată din terasă să circule în comparație cu un acoperiș gros care înmagazinează căldura și se transformă într-un cuptor în zilele caniculare. 2. ai lumină naturală uniformă, astfel vei simți confortul vizual ca și la ochelarii de soare. 3. razele ultraviolete sunt filtrate de calitățile materialului, astfel că nu există nici un risc pentru arsuri solare sau insolație.

Dacă pentru dumneavoastră un sistem de copertină Loggia sau Monobloc nu este suficient pentru îndeplinirea tuturor cerințelor, atunci vă propunem o ( copertină ) marchiză retractabilă casetată. Această copertină casetată se prezintă sub formă de marchiză ce se poate strânge într-o cutie de aluminiu, ce oferă avantajul păstrării curate pentru timp îndelungat a pânzei. Automatizarea unui astfel de tip de marchiză ( copertină ) se face printr-un sistem de automatizare marca Somfy, de înaltă calitate, ce oferă garanția utilizărilor multiple fără riscul deprecierii.  În plus, dacă dețineți acasă mai multe produse marca Somfy sau doriți să vă transformați locuința într-un cămin inteligent, atunci vă propunem să optați pentru un astfel de motor.

Care este diferența dintre o copertină obișnuită și o marchiză retractabilă automatizată cu motor?

Marchizele retractabile sunt cele mai răspândite soluții de umbrire a spațiului exterior. Ele sunt atât de populare pentru că se montează foarte simplu și rapid și nu necesită o autorizație specială pentru amplasare. Mai ales în București, dar și în alte orașe ale țării există foarte multe complexuri rezidențiale noi unde nu este permisă închiderea cu geam a balcoanelor și de aceea astfel de sisteme ce pot fi montate legal, fără a fi nevoiți să va confruntați cu birocrația și legislația sunt extrem de apreciate.

Dacă ar fi să comparăm copertinele obișnuite cu marchizele retractabile automatizate și casetate, principala diferență dintre cele două sisteme este în primul rând modul de acționare. Ele se pot întinde sau strânge printr-o simplă apăsare de buton, iar din punct de vedere estetic sunt mult superioare deoarece în momentul în care nu sunt folosite nu lasă să se vadă decât cutia în care se rulează.

Odată achiziționată și montată, o marchiză retractabilă automatizată cu motor poate fi folosită în medie de 6-7 ani, înainte ca primele semne de depreciere să apară. Pentru un plus de rezistență, pânza marchizelor retractabile este tratată cu un strat de teflon ce face ca produsul să fie impermeabil.

Rămânând la subiectul puncte forte, marchizele retractabile automatizate sunt ideale pentru că nu întunecă interiorul, dar păstrează o atmosferă răcoroasă prin ținerea la distanță a razelor de soare. De asemenea, oricât de mult ar fi folosite pe parcursul anului, ele își păstrează culoarea originală fără să se decoloreze din cauza expunerii îndelungate la razele de soare.

Cum se calculează prețul marchizelor retractabile pentru terase și balcoane?

Prețul marchizelor retractabile automatizate se calculează în funcție de lungimea laturii fixate de perete și de adâncime. Caseta în care se rulează se montează direct pe peretele terasei sau balconului unde doriți să creați umbră, iar dimensiunea acesteia diferă în funcție de mărimea spațiului pe care doriți să-l acoperiți. Însă indiferent de locul unde doriți s-o montați, vă putem garanta de acum eficiența acestui sistem deoarece toate produsele noastre sunt confecționate exclusiv din materiale textile Docril, foarte rezistente împotriva precipitațiilor și vântului, fiind ideale atât pentru locuințele obișnuite, cât și pentru umbrirea teraselor de restaurant, cafenea sau cofetărie.

Marchizele disponibile pe site-ul Eurotenda fac parte dintr-o gamă de marchize de lux, cu o structură foarte robustă și un sistem inovator de acoperire ce se pretează atât pentru balcoane cât și pentru terasele exterioare. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și imprimeuri prin care dumneavoastră puteți să vă exprimați gusturile și personalitatea sau puteți da business-ului pe care îl conduceți imaginea dorită.

Optați pentru marchizele noastre atât ca sistem de umbrire, cât și ca metodă eficientă de a răcori aerul din încăpere pe durata zilelor caniculare de vară. Astfel, prin menținerea unei atmosfere plăcute în interior, nu veți mai simți nevoia de a regla temperatura prin folosirea aerului condiționat și în timp, chiar dacă achiziționați marchiza pentru scop personal, investiția vi se va amortiza rapid prin economisirea la factura de curent.

Servim toate tipurile de clienți, începând cu persoane fizice care achiziționează astfel de marchize pentru propria locuință și continuând cu persoane juridice care și le doresc pentru propriul restaurant sau alt punct de lucru, ori pentru revânzare. De asemenea, la dorința dumneavoastră, în cazul în care doriți să vindeți produsele Eurotenda către alți clienți, vă putem trimite un contract de colaborare prin care să punem bazele unui parteneriat mutual benefic.

Citește articolul nostru despre marchizele retractabile, despre calitatea prelatei impermeabile. în pagina copertine terase retractabile vei gasi și alte modele de sisteme pentru umbrirea teraselor de soare cu copertine confecționate cu prelate impermeabile. De asemenea dacă cauți o pergolă retractabilă metalică, compania noastră vă oferă mai multe varinate de pergole pentru acoperirea teraselor și diverse tipuri de acoperișuri retractabile cu lamele din aluminiu izolate cu spumă. Toate aceste sisteme de acoperire cu pergole se pot închide în plan vertical cu folie transparentă terasă din plastic sub formă de rulouri transparente. Care sunt cele patru tipuri de marchize și ce spun utilizatorii despre acestea. Ce companii din România fabrică și montează marchize pentru terase.

Video cu copertine instalate

× Trimite mesaj pe WhatsApp