Materiale impermeabile

Materiale impermeabile pentru copertine, terase, pergole

Materiale rezistente la soare împotriva decolorării. Material impermeabil pentru acoperit terase, material textil impermeabil pentru corturi, umbrele, copertine, marchize. Prelată impermeabilă rezistentă la soare. Materiale impermeabile pentru corturi și umbrele. Material pentru acoperit pergolă, terasă, foișor, filigorie, pagodă. 

TEST la apă făcut la materialele impermeabile | copertine, pergole, terase

BENEFICIILE MATERIALELOR

1. material textil respirabil, lasă căldura degajată din terasă să circule în comparație cu un acoperiș gros care înmagazinează căldura și se transformă într-un cuptor în zilele caniculare. 2. ai lumină naturală uniformă, astfel vei simți confortul vizual ca și la ochelarii de soare. 3. razele ultraviolete sunt filtrate de calitățile materialului, astfel că nu există nici un risc pentru arsuri solare sau insolație.

Gama de culori și modele 2023 - Stoc Permanent

lățime material 120 cm

Toate materialele folosite la confecționat copertine, marchize, corturi, pavilioane, umbrele sunt marca SATTLER. 

  • Materiale impermeabile create pentru a oferi maximul de confort termic și vizual. 
  • Prelată rezistentă împotriva prafului, uleiurilor, sărurilor, apei, razelor UV. 
  • Prelata nu se decolorează odată cu trecerea timpului. Materialele ( prelatele ) impermeabile nu dezvolta microorganisme cum ar fi bacterii sau mucegai.
  •  Prelată rezistentă la agenții chimici din atmosfera. 
  • Materiale impermeabile textile cu teflon pentru impermeabilitate. 
  • Garanția materialelor textile împotriva decolorării și al mucegaiului este de 5 ani. 

 

Prelată impermeabilă pentru bărci și șalupe

material impermeabil
Nautica cod 077 - Albastru
prelată impermeabilă
Nautica cod 039 - Negru

Rezistență în mediul salin

Nautica este o prelată impermeabilă  vopsită 100% acrilic. Rezistență imbatabilă a culorii, cu un strat impermeabil unic, care oferă o rezistență optimă în mediul marin exigent.  Prelată impermeabilă  cu stabilitate dimensională excelentă. Protecție ultravioletă maximă pentru acest tip de prelată impermeabilă. Prelata Nautica ® are un finisaj care împiedică dezvoltarea microorganismelor bacterii, ciuperci și alge, microorganisme care pot afecta materialul textil în medii umede. Acest tratament previne creșterea mucegaiului  și deteriorarea prelatei, menținând un bun aspect al materialului și creșterea durabilității sale.  Prelata impermeabilă nu dezvoltă miros, provocat de atacul microorganismelor. Stropii  și scurgerile de ulei pot fi ușor curățate cu o cârpă uscată, iar petele uscate pot fi periate ușor.

Află din articole de ce ai nevoie de un material textil tip prelată și impermeabil 

Afla tot ce trebuie sa știi despre copertine și marchize cum alegi materialul textil. Vezi unde poți gasi copertine și marchize de calitate in Romania. De ce ai nevoie de o copertină retractabilă premium și nu una din Dedeman. Țesatura este ideala s-o poți folosi și la copertine retractabile la ferestre. Cine produce prelata noastra pentru copertine, corturi, pavilioane, umbrele, pergole și marchize

Material textil prelată impermeabilă depozit

Cumpără de la noi material prelată balcon, preț  prelată terasă Dedeman, Praktiker, impermeabilă terasă, preț prelată cauciucată cu rezistență u.v. Vezi diferențele dintre noi și material impermeabil Dedeman folosit la copertine terase. Cauți pânză impermeabilă pentru balansoar, roletă, cortină, rulou textil, rolete. Vezi gama noastră de culori textile rezistente la apă. Vânzări material textil prelată impermeabilă în București, Constanța, Iași, Galați, Suceava, Pitești, Ploiești, Brașov, Craiova, Timișoara, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Bistrița. Livrăm material textil la metru în toată țara. Coasem prelată pentru copertine, marchize, pergole, foișoare. Citește și articolul despre legatura dintre marchize retractabile și prelata impermeabilă.

În cazul în care cauți să închizi terasa iarna împotriva ploii și a zăpezii ai variate de rulouri transparenta pentru închideri terase , cu aceste rulouri poți de asemenea să închizi balconul, pergola, foișorul. Rulourile sunt confecționate cu plastic transparent rezistent la soare și vânt. Alfă totul despre materialele textile Docril în articolul nostru.

Cât de importante sunt materiale de calitate pentru sistemele de umbrire

In articolul din blogul Eurotenda află importanța materialele textile pentru confecționarea copertinelor și marchizelor.Materiale textile pentru perdele – țesaturi textile pentru perdele de lumină în aer liber. Fibra colorata 100% acrilică.

ALBIS – material textil pentru perdele la terase și foisoare

Colecția Albis este o țesatură creată pentru perdele de lumină în spații exterioare expuse la soare și intemperii. Este un material textil cu o țesătură formată ochiuri deschise, pentru a lasa lumina filtrată să treacă și în același timp să mențină intimitatea și să oprească caldura. 

Aspectul, sentimental la atingere este acelaș ca și senzatia materialelor naturale și nobile, cum ar fi bumbacul și lenjeria. Gama de materiale textile albis vine în 2 culori naturale: alb – piatră și bej – nisip…

Deoarece este o tesatura 100%  acrilică, gama  Albis este potrivită pentru draperii expuse în aer liber cum ar fi: bungalou, foișor de grădină, paturi balineze, pergolă, terasă …Materialul textil ( prelata ) posedă proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența culorii la ultraviolete si rezistența la intemperii. Design fin, diafan.

Prelată impermeabilă pentru copertine și pergole

Acoperiți terasa dumneavoastră cu Docril®. Docril® este cea mai buna alegere ca material ( prelată ) atunci când cumpărați o marchiză, copertină, umbrelă, cort, pavilion deoarece acesta este fabricat 100% din fire vopsite – fibre acrilice. În procesul de vopsire cu soluție se adaugă pigmenți în molecula de fibră – acest procedeu se folosește ca să nu se decoloreze prelata, astfel se crează legături care sunt dificile de a se destrăma chiar și după câțiva ani și care sunt mult mai puternice.

  • Materialul ( prelata ) Docril® folosește și Teflon® – marcă înregistrată de DuPont, în procesul de finisare. Teflon® protejează țesatura. Crează o barieră care consolidează hidrofug, adică împiedică pătrunderea apei și întârzie aderarea murdăriei. În plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer – lasa prelata ( materialul ) să respire.    
  • Gama DOCRIL – material textil IMPERMEABIL  prelată pentru copertinemarchize, pergole, șezlonguri, corturi, pavilioane, umbrele, terase

Material textil pentru mobilier de gradină

Gama de materiale ( prelate ) premium. De înaltă calitate, pentru fabricarea de mobilier de gradină, perne, șezlonguri, huse canapele, contribuind la cresterea gradului de confort a acestora în aer liber. Este un material 100% acrilic colorat în masă, Docril Garden este potrivit pentru mobilier expus în grădini în aer liber și mobilier de interior, asigurând calitați imbatabile în ceea ce priveste rezistența culorii, rezistență la ultraviolete și intemperii.

Gama de material textil Docril Garden  se distinge prin finisajele sale tehnice de calitate superioară, care permit întreținerea ușoară a prelatei,  acestea includ un tratament de impermeabilizare (nu sunt impermeabile) un tratament special pentru a reduce absorbția de pete și murdărie, un tratament tehnic pentru a preveni dezvoltarea microbilor, precum și un finisaj care oferă materialului ( prelatei ) o textură foarte bună care previne exfolierea. Pentru corturi, pavilioane, umbrele, mobila gradină. Denumiri: material impermeabil, prelată impermeabilă, material textil corturi.