Materiale Copertine Impermeabile

Toate tesaturile folosite la confectionat copertine, marchize, corturi, umbrare sunt din import Spania. Create pentru a oferi maximul de confort termic si visual. Rezistenta impotriva prafului, uleiurilor, sarurilor, apei si a razelor UV. Nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului. Materialele nu dezvolta microorganism cum ar fi bacterii sau mucegai. Rezistenta la agentii chimici din atmosfera. Materiale textile cu Teflon pentru impermeabilitate. Garantia materialelor impotriva decolorarii si al mucegaiului este de 5 ani.

dumneavoastră cu Docril®. Docril® este cea mai buna alegere ca material atunci când cumpărăti o marchiza, copertina, umbrela, cort, deoarece acesta este fabricat 100% din fire vopsite – fibre acrilice. In procesul de vopsire cu soluție se adaugă pigmenți in molecula de fibra – acest procedeu se foloseste ca sa nu se decoloreze panza, astfel se creaza legături care sunt dificile de a se destrama chiar și după câțiva ani și care sunt mult mai puternice.

Materialul Docril® foloseste și Teflon® – marcă înregistrată de DuPont, în procesul de finisare. Teflon® protejează tesatura. Creaza o bariera care consolidează hidrofug, adica impiedica patrunderea apei și întârzie aderarea murdăriei. În plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer – lasa tesatura sa respire.    

Gama DOCRIL. – material textil IMPERMEABIL  pentru copertinemarchize, pergole, sezlonguri, umbrele, terase

DOCRIL - Gama Pentru Acoperit Terase

DOCRIL GARDEN - Pentru Mobilier De Gradina

Gama de materiale premium. De înaltă calitate, pentru fabricarea de mobilier de gradina, perne, sezlonguri, huse canapele, contribuind la cresterea gradului de confort a acestora în aer liber.Este un material 100% acrilic colorat in masa, Docril Garden este potrivit pentru mobilier expus în grădini în aer liber și mobilier de interior, asigurând calitati imbatabile in ceea ce priveste rezistenta culorii, rezistenta la ultraviolete și intemperii.

Gama de material Docril Garden  se distinge prin finisajele sale tehnice de calitate superioară, care permit întreținerea ușoară a țesăturilor, ca acestea includ un tratament de impermeabilizare (nu sunt impermeabile) un tratament special pentru a reduce absorbția de pete și murdărie, un tratament tehnic pentru a preveni dezvoltarea microbilor, precum și un finisaj care oferă materialului  o textura foarte buna care previne exfolierea.

DOCRIL NAUTICA - Pentru Barci, Salupe Rezistenta In Mediu Salin

Docril Nautica este vopsit 100% acrilic. Rezistenta imbatabila a culorii, cu un strat impermeabil unic, care oferă o rezistenta optimă in mediul marin exigent. Stabilitate dimensională excelentă. Protecție ultravioleta maximă. Tesatura Docril Nautica ® are un finisaj care împiedică dezvoltarea microorganismelor bacterii, ciuperci și alge, microorganisme care pot afecta materialul în medii umede. Acest tratament previne cresterea mucegaiului  și deteriorarea tesaturii funcționale, menținând un bun aspect al țesăturii și creșterea durabilității sale. Nu dezvolta miros, provocat de atacul microorganismelor. Stropii  și scurgerile de ulei pot fi ușor curățate cu o cârpă ucata, iar petele uscate pot fi periate ușor.

ALBIS - Pentru Perdele La Terase Si Foisoare

Material pentru perdele – Tesaturi pentru perdele de lumină în aer liber. Fibra colorata 100% acrilica. Colectia Albis este o tesatura creata pentru perdele de lumină in spatii exterioare expuse la soare si intemperii. Este o țesătură cu ochiuri deschise, pentru a lasa lumina filtrată sa treaca și în același timp sa mențina intimitatea si sa opreasca caldura. Aspectul, sentimental la atingere este acelas ca si senzatia materialelor naturale și nobile, cum ar fi bumbacul și lenjeria. Gama Albis vine în 2 culori naturale: alb – piatră si bej – nisip…

Deoarece este o tesatura 100%  acrilica, gama  Albis este potrivita pentru draperii expuse în aer liber cum ar fi: bungalou, foișor de grădină, paturi balineze, pergola, terasa …Țesătura posedă proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența culorii la ultraviolete si rezistenta la intemperii. Design fin, diafan.