Motoare Somfy, automatizari Somfy, motorizări și sisteme de automatizari copertine, pergole, rulouri. Copertină electrică, pergolă cu motor marca Somfy.

Soluțiile Somfy pentru case inteligente!

transformă locuința conectată într-o realitate accesibilă pentru un numar cât mai mare de persoane, pentru un plus de confort și siguranță sporită.

             Motoare  io home control

standardul radio si de automatizare Somfy pentru locuințe

tehnologie io motoare

O noua generatie de automatizari si motoare somfy

 • Reglaj foarte fin la motoare Somfy pentru confortul utilizatorului.
 • Control de la distanta.
 • Scenarii inteligente.
 • Interoperabilitate cu alte marci compatibile. 

Avantajele feedback-ului

Pentru utiizatori:

 • Confirmarea executarii corecte a comenzilor.
 • Supervizare, control de la distanta, vizualizare in timp real a starii echipamentelor (deschis sau inchis) cu ajutorul unitatii de comanda TaHoma®.

Pentru instalatori:

 • Mai multe functionalitati la motoare
 • O securitate electrica crescuta. • Instalare si configurare posibile intr-un timp optimizat.
 • Posibilitatea de programare a telecomenzilor fara a fi nevoie de deplasare.

Fiabilitate radio crescuta

 • Garantia transmiterii comenzilor la motoare Somfy (repetare a comenzilor radio de pana la 8 ori daca este necesar).
 • Securitate sporita (cheie de criptare de 128 biti exclusiva

pentru fiecare instalare).

 • Transmitere optima a semnalului radio pe o raza de 20 de metri in interiorul unei cladiri din beton (casa sau apartament) pe trei nivele si pana la 200 de metri in exterior. • Sensibilitate scazuta la interferente radio (3 frecvente dintre care este aleasa in mod automat cea mai buna).

Alegerea unitatii de comanda potrivite pentru scopul si scenariul dorit

Motorizare, automatizare și control smart copertine, pergole, rulouri terase

O SINGURA PLATFORMA, MII DE OPTIUNI

automatizari copertine, pergole
somfy motoare telecomenzi

CATE O APLICATIE DEDICATA PENTRU FIECARE ZONA A CASEI

motorizari pergole, copertine

Unitatea de comanda TaHoma ofera serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor compatibile dintr-o locuinta.

Solutie deschisa si evolutiva

TaHoma este în prezent una dintre cele mai cuprinzătoare soluții de pe piata pentru locuinte inteligente, oferind beneficii suplimentare, siguranta si economie de energie.

Univers conectat

Unitatea de comanda TaHoma® ajuta la eficientizarea casei intr-un mod simplu, fiabil si integrat. Se pot conecta si gestiona: rulouri, ecrane exterioare, sisteme de iluminat, incalzire, porti, usi de garaj, camere de luat vederi, alarme, copertine retractabilepergole retractabilemarchize retractabile, fie de acasa, fie de la distanta, prin intermediul unei aplicatii de mobil.

Interoperabilitate cu alte ecosisteme

Peste 200 de produse Somfy sunt compatibile cu TaHoma® , precum si produse de la alte 19 marci reprezentative din piata.

Scenarii adaptate stilului de viata

Cu TaHoma® se pot crea scenarii potrivite stilului de viata, existand peste 40 de posibilitati de scenarii!

TaHoma® este o solutie dinamica la care se pot adauga oricand noi funcționalitati, ideala pentru persoanele care doresc o locuinta cu o echipare extinsa.

partener somfy

Connexoon este unitatea de comanda care permite managementul echipamentelor io compatibile, separat pentru fiecare zona a unei locuinte: Ferestre, Terasa si Acces

Utilizatorii beneficiaza de functii unice, clare si control asupra echipamentelor conectate prin intermediul unui smartphone cu o aplicatie dedicata. 

Avantajele conectarii

Se pot programa scenarii de deschidere si inchidere pentru rulouri si jaluzele, conecta senzorii de vreme, ceasul sau chiar si alarma. Operatiuni intuitive pentru o casa protejata si confortabila.

Creator de ambianta

Pentru copertina terasa, se pot crea ambiante personalizate prin conectarea muzicii cu iluminarea si pozitia copertinei sau pergolei.

Verificarea accesului

Datorita geolocalizarii, devine posibila deschiderea portii si usii de garaj inca dinainte ca proprietarul sa ajunga acasa.

De asemenea, la momentul instalarii, nu este necesara conexiunea la internet in locatie pentru pornirea unitatii de comanda.

Este un produs ideal pentru dotarea unei locatii cu un singur tip de echipament, dedicat unei zone, adresandu-se utilizatorilor care doresc sa beneficieze rapid de solutii conectate.

motor somfy

Articole despre legatura dintre importanța materialelor folosite la sistemele de umbrire și automatizarile Somfy

× Trimite mesaj pe WhatsApp