Model: Pergola STAR

Un simbol al designului modern și al inovației. Cu linii elegante și un sistem de acționare avansat, pergola Star transformă orice spațiu exterior într-un loc de refugiu și relaxare, oferind protecție solară și rezistență la intemperii fără compromisuri. Ai o terasă frumoasă și vrei să te bucuri de ea în perioada de vară? Pergola Star îți oferă avantajul unui acoperiș stabil la vânt, umbră puternică în zilele însorite și ventilarea terasei în serile de vară. Alege modelul nostru de Pergolă retractabilă Star cu prelată impermeabilă; ar putea fi o opțiunea excelentă pentru tine. Cu structură de susținere în partea din față pentru rezistență la vânt puternic și ploaie.

Galerie Foto Pergola STAR

Caracteristici Avansate ale Materialului de Acoperire

Oferim o selecție diversificată de culori și designuri. Materialul de acoperire este realizat din poliplan, dotat cu caracteristici superioare de protecție solară, impermeabilitate și rezistență la condiții meteorologice adverse, inclusiv vânt, ploaie și îngheț. Prelata se distinge prin capacitatea sa de a diminua căldura generată de radiațiile solare.

Pergola model Star cu lumini încorporate

Pergola Star este prevăzută cu sistem de iluminare LED care nu emană căldură. Astfel că în perioada de vară nu mai stai cu grija luminilor pe terasă. Aprinderea luminilor se face din aceeași telecomandă cu care se acționează pergola.


pergola cu lumini led balcon eurotenda eurotenda

Video cu lucrări realizate: Model STAR

Proiect Cernica | Decembrie | culoare gri antracite
Proiect Cernica | Închisă și cu rulouri transparente casetate
Pergola montată la casă privată | Proiect mai 2023 - Corbeanca
Proiect București 2022
Proiect 2022 - București
Proiect 2021 - București
Proiect 2021 - Constanța
Proiect 2020 - Cernica
Proiect 2020 - București
Proiect 2018 - București
Proiect 2020 - București
Proiect 2021 - Aprilie - București
Proiect 2021 - Aprilie - București

Explorați Mai Multe Pergole Retractabile

Dacă sunteți încântați de designul și funcționalitatea pergolei model Star, vă invităm să descoperiți întreaga noastră colecție de pergole retractabile pentru mai multe opțiuni și inspirație. Fiecare model din gama noastră combină estetica modernă cu soluții inovatoare pentru acoperirea și protejarea spațiilor exterioare.

Vizitați pagina noastră dedicată pergolelor retractabile pentru a explora varietatea de modele disponibile, fiecare cu caracteristicile sale unice, gata să se integreze armonios în orice ambient exterior. Descoperiți pergola ideală care să răspundă stilului și cerințelor dvs. specifice, îmbogățind experiența vieții la exterior.

Alte Soluții de Acoperire: Copertina Retractabilă

Pe lângă eleganța și funcționalitatea oferită de Pergola Model Star, vă invităm să luați în considerare și copertina retractabilă ca o alternativă versatilă și practică pentru spațiul dvs. exterior. Copertinele noastre retractabile oferă o soluție simplă și eficientă pentru controlul soarelui și protecția împotriva intemperiilor, permițându-vă să adaptați rapid spațiul exterior la condițiile meteorologice.

Beneficii ale Copertinei Retractabile:

  • Flexibilitate: Ușor de retras sau extins, copertina vă permite să ajustați nivelul de umbră și protecție în funcție de nevoile momentului.
  • Design Adaptabil: Cu o varietate de modele și culori disponibile, copertinele noastre se potrivesc armonios cu orice arhitectură și stil exterior.
  • Ușurință de Utilizare: Sistemele noastre de acționare manuală sau motorizată oferă comoditate maximă, făcând operarea copertinei o sarcină simplă și accesibilă.

Indiferent dacă alegeți o pergolă model Star sau optați pentru flexibilitatea unei copertine retractabile, Eurotenda vă oferă soluții premium pentru a vă transforma terasa într-un refugiu exterior de invidiat.

Adăugați Rulouri Transparente pentru Protecție Suplimentară

Oferim o soluție excelentă de protecție fără a compromite vederea: rulourile transparente. Acestea completează perfect pergola model Star, asigurând protecție împotriva intemperiilor, menținând în același timp transparența și deschiderea vizuală către exterior. Descoperiți cum rulourile noastre transparente pot transforma și proteja spațiul dvs. exterior.

Transformați Pergola model Star cu Sisteme de Sticlă Glisantă

Explorați eleganța și funcționalitatea sistemelor noastre de sticlă glisantă, o soluție ideală pentru a închide pergola model Star. Sticla glisantă nu doar că protejează împotriva elementelor, dar adaugă și un element estetic distinctiv, transformând pergola într-un spațiu confortabil pentru toate anotimpurile. Aflați mai multe despre cum sticla glisantă poate îmbogăți experiența dvs. exterioară.

Imaginile și descrierile aparțin companiei noastre EUROTENDA PARADISE. Toate au fost făcute cu ocazia lucrărilor efectuate.

× WhatsApp