Pergole retractabile terase

Previous
Next

Pergole retractabile cu lumini led

Pergola STAR

Ai o terasă de dimensiune medie sau mare, vrei s-o folosești liniștit din primavară până toamna târziu? Alege din modelele noastre de Pergole retractabile cu prelată impermeabilă; ar putea fi o optiunea excelentă pentru tine.  Pergola este acoperiș retractabil cu material de acoperire rezistent la soare, de asemenea impermeabil, construit cu stâlpi de susținere în partea din față pentru rezistență la vânt puternic

  •  Acoperișul retractabil pergola Star poate fi prevăzut cu lumini led pentru iluminatul pe terasă seara.
  • Denumiri: pergole retractabile terase, pergole impermeabile terase, pergola metalică.

Pergole retractabile impermeabile

Dacă aveți o terasă spațioasă și doriți să o folosiți începând cu topirea zăpezii primăvara și până toamna târziu când temperaturile vă îndeamnă să mutați petrecerea în casă, vă propunem să investiți într-o pergolă terasă Star care să vă creeze condiții optime pentru nevoile dumneavoastră. O pergolă Star constă într-un acoperiș retractabil rezistent la acțiunea factorilor de mediu, susținut de stâlpi care-i suportă greutatea. Acest acoperiș conceput dintr-o pergolă retractabilă poate fi dotat și cu lumini led pentru iluminarea terasei dumneavoastră.

  • Vizualizează și modelul de copertină care este doar pentru soare și se folosește doar vară. Copertina este retractabilă și este confecționată din material textil impermeabil.

Cum sunt construite pergolele retractabile electric ?

Pergolele retractabile Star sunt pergole moderne cu prelată PVC block out din grupul Sattler, cu inserție de carbon, proiectate special pentru a putea face față condițiilor meteorologice nefavorabile. În părțile laterale acests fel pergolelesunt prevăzute cu două rânduri de perii și un rând de garnitură montate pentru a preveni infiltrațiile de apă. În plus, frontonul, partea din față a acoperișului retractabil, are un jgheab de colectare a apei de ploaie. Astfel, atât ca design cât și ca funcții, acest tip de pergole retractabile se pretează atât montării în spațiile private, cât și în cele publice.

Cu un acoperiș pergolă Star petrecerile din serile de vară devin mai luminoase, iar zilele petrecute la terasă chiar și în timpul caniculei, mai plăcute și mai răcoroase. În domeniul sistemelor pentru acoperire, Star reprezintă calitatea deoarece aluminiul din care este confecționat acest sistem de pergole a fost testat în condiții meteorologice extreme și a obținut rezultate extraordinare după expunerea îndelungată la soare sau la ploaie și la utilizarea pe vânt puternic. De asemenea, vopsirea elctrostatică permite pergolei să-și păstreze culoarea intactă chiar și după o perioadă lungă de utilizare.

Prețul pentru pergole retractabile Star?

Prețul unei pergole retracatbile ” acoperiș retractabil București “ sau oriunde altundeva în țară depinde de dimensiunea zonei pe care doriți să o acoperiți. Pergolele Star sunt special concepute pentru a extinde spațiul oricărei terase și se pot produce pe comandă astfel încât să se potrivească la fix cu cerințele dumneavoastră.

O pergolă acoperiș retractabil este ideală pentru extinderea spațiului util indiferent de structura sau forma clădirii căreia vreți să-i creați o terasă acoperită și are un aspect ce se integrează perfect atât cu stilurile arhitecturale moderne, cât și cele clasice. Mai mult, în cazul în care ați comandat și instalat deja o pergolă, sunteți mulțumit de ea, dar acum vă doriți un acoperiș chiar și mai mare, există posibilitatea montării unei pergole suplimentare lângă cea deja existentă. Astfel, când vine vorba acoperirile Eurotenda de umbrire, nu este nevoie să vă decideți o dată pentru toată viața deoarece chiar și după instalarea unei pergole încă vă permiteți să fiți creativ deoarece noi vă vom îndeplini dorințele.

Un mare avantaj al pergolelor retractabile este faptul că se pot instala foarte rapid. Instalarea se face de către personal experimentat, care lucrează în cele mai sigure condiții, iar rezultatul pe care îl oferim este de fiecare dată cel pe care și l-a imaginat clientul.

Pergolele Star arată extraordinar montate la restaurante sau hoteluri când se dorește mărirea terasei, dar la fel de bine un acoperiș cu prelată tip poliplan și iluminare led poate completa și o terasă privată.

Vâ mai putem oferi doar pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară diverse modele de copertine balcon cu material impermeabil tip prelată

Câteva din punctele forte ale unui pergole retractabile tip acoperiș

Ca sisteme de umbrire, pergolele retractabile sunt una din cele mai performante soluții. Sunt elegante și crează o atmosferă intimă, dar în același timp își îndeplinesc cu succes și rolul de protecție. Astfel, dacă ar fi să enumerăm câteva din cele mai importante motive pentru care recomandăm un astfel de acoperiș retractabil pergolă, argumentele noastre ar fi următoarele:

  • materialele rezistente fac ca pergolele Star să nu se deterioreze de la vreme;
  • aspectul elegant recomandă acest acoperiș pergolă pentru orice terasă;
  • în cazul pergolelor poliplan, dotate cu prelată, există o gamă variată de culori din care puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine;
  • structura sistemului face ca acesta să facă față utilizărilor repetate, fără însă a obstrucționa libera mișcare și a ocupa mult din prețiosul loc de pe terasă;
  • prin blocarea eficientă a razelor de soare, pergolele vă protejează sănătatea, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt fără a vă expune la razele UV;
  • pergolele se realizează pe comandă, astfel încât puteți fi sigur că se potrivesc la fix cu dimensiunile terasei pe care doriți să o acoperiți.

Cauți și o soluție să inchizi pergola în perioada de iarnă să nu intre zapada, optează pentru sistemele de închideri terase plastic transparent, aici avem mai multe opțiuni de rulouri: simple, cu casetă, sistem zip sau cu bride.

Proiect Pergola Retractabilă Cernica – Decembrie 2021.

Pergola Star în varianta cu Rulouri Transparente Casetate.

Pergola retractabilă Star montată la restaurant. Proiect Iulie 2021 – București

Proiect 2021 – București

Pergole retractabile model STAR montate în Constanța – proiect 2021. Pergolele sunt închise perimetral cu rulouri din folie transparentă cu casetă și ghidaje laterale.

Structura din aluminiu poate fi vopsită la orice culoare RAL dorită. Se fabrică pe comandă la dimensiunea terasei. Sistem de lumini LED cu aprindere din telecomandă.

Pergola este montată pe terasa unui bloc. 

Video cum se retractează acoperișul pergolei STAR

Pergola retractabilă acoperită cu prelată tip PVC block-out și insertie de carbon din grupul Sattler,  prelata este proiectată exclusiv pentru protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Parțile laterale ale acoperișului sunt prevazute cu două rânduri de perii și un rând de garnitură pentru a preveni infiltrațiile de apă. Frontonul, partea din fată este prevazut cu jgheab de colectare a apei. Aceste pergole retractabile cu prelată,  sunt potrivite atât pentru spații comerciale cât și private.

Pergola retractabilă este montată pe terasa unei case superbe. Lungimea la perete este de 11 metri și are o deschidere de 4,5 metri. acoperișul pergolei este acționat electric, cu motor și telecomandă. Prelata este block-out, 100% impermeabilă. Pergola Star este prevazută și cu sistem de iluminare led.

Video – terasa hotelului acoperită cu pergole retractabile și prelată impermeabilă

Vrei sa extinzi spațiul exterior pentru clienții tai? Ai nevoie de mai mult spațiu pentru a-ți desfașura activitatea. Pergola retractabilă cu prelată Star este soluția potrivită. Aspect impecabil, gama variata de culori, complet electrică. Instalare rapidă. În acest video au fost instalate doua pergole retractabile una langa cealaltă. Sistemul de acoperire poate fi prevăzut cu luminiu led.

Video – terasă privată acoperită cu pergola retractabilă STAR acționată cu motor și telecomandă

La fel de bine sistemul nostru cu prelată tip poliplan și iluminare led poate fi montat pe terasele private. Avantaje: umbra puternică, complet impermeabil, rezistent la vânt. Daca dorești o pergolă retractabilă stabilă și rezistentă pergola Star este opțiunea potrivită. Varietate de culori pentru structura din aluminiu si poliplan (prelată)

Pergola retractabilă pentru terasă cu acționare electrică

Pergola retractabilă STAR reprezintă calitatea. Este complet construită din aluminiu, se pliază și oferă siguranță și rezistență, aceasta a fost testată în condiții meteorologice extreme, cum ar fi vânt puternic, ploaie, expunerea la soare. Este o soluție ideala pentru a acoperi domenii profesionale și private de dimensiuni medii. Este vopsită electrostatic.

Acest sistem de fixare îl folosim în general pentru spații comerciale, în zonele pietonale, trotuare, unde nu avem voie să montăm stâlpi de susținere.

Tipul de prindere este ideal pentru restaurante, cofetarii, terase amplasate pe trotuare.

Acest restaurant avea deja construită terasa cu structură metalică și s-a dorit acoperirea pentru a putea fi folosită terasa și pe timp de ploaie.

Astfel terasa a devenit funcțională din primavara până toamna târziu.

În blogul eurotenda vei gasi și alte informații despre pergole retractabile impermeabile moderne.