Pergola model STAR

Ai o terasă frumoasă și vrei să te bucuri de ea în perioada de vară? Pergola Star îți oferă avantajul unui acoperiș stabil la vânt, umbră puternică în zilele însorite și ventilarea terasei în serile de vară.

Pergola STAR
Terasă modernă - Acoperiș electric - Custom made
Previous slide
Next slide

 Alege din modelele noastre de Pergole retractabile cu prelată impermeabilă; ar putea fi o opțiunea excelentă pentru tine. Structură de susținere în partea din față pentru rezistență la vânt puternic și ploaie.

Prelată impermeabilă

Gamă variată de culori și modele. Partea de acoperire este din poliplan cu proprietății speciale de umbrire, impermeabil, rezistent la vânt, ploaie și îngheț. Prelata are calitatea de a reducere căldura provocată de razele soarelui.

Cu sistem de lumini LED

Pergola Star este prevăzută cu sistem de iluminare LED care nu emană căldură. Astfel că în perioada de vară nu mai stai cu grija luminilor pe terasă. Aprinderea luminilor se face din aceeași telecomandă cu care se acționează pergola.

Pergole retractabile impermeabile

Dacă aveți o terasă spațioasă și doriți să o folosiți începând cu topirea zăpezii primăvara și până toamna târziu când temperaturile vă îndeamnă să mutați petrecerea în casă, vă propunem să investiți într-o pergolă terasă Star care să vă creeze condiții optime pentru nevoile dumneavoastră. O pergolă Star constă într-un acoperiș retractabil rezistent la acțiunea factorilor de mediu, susținut de stâlpi care-i suportă greutatea. Acest acoperiș conceput dintr-o pergolă retractabilă poate fi dotat și cu lumini led pentru iluminarea terasei dumneavoastră.

  • Vizualizează și modelul de copertină care este doar pentru soare și se folosește doar vară. Copertina este retractabilă și este confecționată din material textil impermeabil.

Cum sunt construite pergolele retractabile electric ?

Pergolele retractabile Star sunt pergole moderne cu prelată PVC block out, cu inserție de carbon, proiectate special pentru a putea face față condițiilor meteorologice nefavorabile. În părțile laterale acests fel pergolelesunt prevăzute cu două rânduri de perii și un rând de garnitură montate pentru a preveni infiltrațiile de apă. În plus, frontonul, partea din față a acoperișului retractabil, are un jgheab de colectare a apei de ploaie. Astfel, atât ca design cât și ca funcții, acest tip de pergole retractabile se pretează atât montării în spațiile private, cât și în cele publice.

Cu un acoperiș pergolă Star petrecerile din serile de vară devin mai luminoase, iar zilele petrecute la terasă chiar și în timpul caniculei, mai plăcute și mai răcoroase. În domeniul sistemelor pentru acoperire, Star reprezintă calitatea deoarece aluminiul din care este confecționat acest sistem de pergole a fost testat în condiții meteorologice extreme și a obținut rezultate extraordinare după expunerea îndelungată la soare sau la ploaie și la utilizarea pe vânt puternic. De asemenea, vopsirea elctrostatică permite pergolei să-și păstreze culoarea intactă chiar și după o perioadă lungă de utilizare.

Prețul pentru pergole retractabile Star?

Prețul unei pergole retracatbile ” acoperiș retractabil București “ sau oriunde altundeva în țară depinde de dimensiunea zonei pe care doriți să o acoperiți. Pergolele Star sunt special concepute pentru a extinde spațiul oricărei terase și se pot produce pe comandă astfel încât să se potrivească la fix cu cerințele dumneavoastră.

O pergolă acoperiș retractabil este ideală pentru extinderea spațiului util indiferent de structura sau forma clădirii căreia vreți să-i creați o terasă acoperită și are un aspect ce se integrează perfect atât cu stilurile arhitecturale moderne, cât și cele clasice. Mai mult, în cazul în care ați comandat și instalat deja o pergolă, sunteți mulțumit de ea, dar acum vă doriți un acoperiș chiar și mai mare, există posibilitatea montării unei pergole suplimentare lângă cea deja existentă. Astfel, când vine vorba acoperirile Eurotenda de umbrire, nu este nevoie să vă decideți o dată pentru toată viața deoarece chiar și după instalarea unei pergole încă vă permiteți să fiți creativ deoarece noi vă vom îndeplini dorințele.

Un mare avantaj al pergolelor retractabile este faptul că se pot instala foarte rapid. Instalarea se face de către personal experimentat, care lucrează în cele mai sigure condiții, iar rezultatul pe care îl oferim este de fiecare dată cel pe care și l-a imaginat clientul.

Pergolele Star arată extraordinar montate la restaurante sau hoteluri când se dorește mărirea terasei, dar la fel de bine un acoperiș cu prelată tip poliplan și iluminare led poate completa și o terasă privată.

Vâ mai putem oferi doar pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară diverse modele de copertine balcon cu material impermeabil tip prelată

Câteva din punctele forte ale unui pergole retractabile tip acoperiș

Ca sisteme de umbrire, pergolele retractabile sunt una din cele mai performante soluții. Sunt elegante și crează o atmosferă intimă, dar în același timp își îndeplinesc cu succes și rolul de protecție. Astfel, dacă ar fi să enumerăm câteva din cele mai importante motive pentru care recomandăm un astfel de acoperiș retractabil pergolă, argumentele noastre ar fi următoarele:

  • materialele rezistente fac ca pergolele Star să nu se deterioreze de la vreme;
  • aspectul elegant recomandă acest acoperiș pergolă pentru orice terasă;
  • în cazul pergolelor poliplan, dotate cu prelată, există o gamă variată de culori din care puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine;
  • structura sistemului face ca acesta să facă față utilizărilor repetate, fără însă a obstrucționa libera mișcare și a ocupa mult din prețiosul loc de pe terasă;
  • prin blocarea eficientă a razelor de soare, pergolele vă protejează sănătatea, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt fără a vă expune la razele UV;
  • pergolele se realizează pe comandă, astfel încât puteți fi sigur că se potrivesc la fix cu dimensiunile terasei pe care doriți să o acoperiți.

Cauți și o soluție să inchizi pergola în perioada de iarnă să nu intre zapada, optează pentru sistemele de închideri terase plastic transparent, aici avem mai multe opțiuni de rulouri: simple, cu casetă, sistem zip sau cu bride.

  •  Acoperișul retractabil pergola Star poate fi prevăzut cu lumini led pentru iluminatul pe terasă seara.
  • Denumiri: pergole retractabile terase, pergole impermeabile terase, pergola metalică.
  • Pergola este un acoperiș retractabil cu material rezistent la soare, prevăzută cu stâlpi de susținere în partea din față pentru rezistență la vânt puternic

Fotografii cu pergole realizate

Video cu lucrări realizate

Proiect Cernica | Decembrie | culoare gri antracite

Proiect Cernica | Închisă și cu rulouri transparente casetate

Vezi rulourile transparente pentru închiderile perimetrale

Rulouri transparente casetate

Pergola montată la casă privată | Proiect mai 2023 - Corbeanca

Proiect București 2022

Proiect 2022 - București

Proiect 2021 - București

Proiect 2021 - Constanța

Pergole retractabile model STAR montate în Constanța – proiect 2021. Pergolele sunt închise perimetral cu rulouri din folie transparentă cu casetă și ghidaje laterale.

Proiect 2020 - Cernica

Structura din aluminiu poate fi vopsită la orice culoare RAL dorită. Se fabrică pe comandă la dimensiunea terasei. Sistem de lumini LED cu aprindere din telecomandă.

Proiect 2020 - București

Proiect 2018 - București

Video cum se retractează acoperișul pergolei STAR

Pergola retractabilă acoperită cu prelată tip PVC block-out și insertie de carbon din grupul Sattler,  prelata este proiectată exclusiv pentru protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Parțile laterale ale acoperișului sunt prevazute cu două rânduri de perii și un rând de garnitură pentru a preveni infiltrațiile de apă. Frontonul, partea din fată este prevazut cu jgheab de colectare a apei. Aceste pergole retractabile cu prelată,  sunt potrivite atât pentru spații comerciale cât și private.

Proiect 2020 - București

Pergola retractabilă este montată pe terasa unei case superbe. Lungimea la perete este de 11 metri și are o deschidere de 4,5 metri. acoperișul pergolei este acționat electric, cu motor și telecomandă. Prelata este block-out, 100% impermeabilă. Pergola Star este prevazută și cu sistem de iluminare led.

Proiect 2021 - Aprilie - București

În blogul eurotenda vei gasi și alte informații despre pergole retractabile impermeabile moderne. 

Proiect 2021 - Aprilie - București

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday