Prelată transparentă

varianta cu capse si bride

Dorești să îți protejezi terasa exterioară construită din lemn sau anexa din fața casei împotriva zăpezii și a ploii? Sistemul cu prelata terasa transparenta este eficient si econom. Prelate transparente cu folie detașabilă, pe timp de vară se poate îndepărta sau rula în partea superioară și fixat în cureluse. 

Prelata terasa transparenta cu bride stă fixată în bridele montate pe stâlpi și în partea superioară. Rezistenta la vânt și  zăpadă. Prelată terasă transparentă construită cu bandă rigidizată mată pe margini pentru rezistența sporită. 

Prelate transparente cu capse si bride este compuse din folia transparentă termo-sudată la dimensiunea necesară cu capse ovale fixate pe banda rezistenta. Ancorarea pe structură se face cu bride – ce vin fixate pe construcția existentă. Fixarea panoului cu capse si bride se face prin introducerea prelatei prin capsele existente și rotirea brideia.

Prelate transparente pentru terase din lemn

La terasele construite din lemn montăm prelate transparente ultraclare cu grosimea de 0,8 mm. Prețul este stabilit în funcție de dimensiunea prelatei, adică lațime x înalțime. Panou transparent cu capse si bride din prelata pentru închideri terase în sezonul de iarnă. Varianta cea mai economică ca preț. Eficiență foarte bună la condițiile meteorologice. Cauți o soluție simplă și eficientă pentru ați proteja terasa de zăpadă și ploaie, alege ” panou folie transparentă cu bride – prelată transparentă terasă – fixare cu bride rotative.

Producator prelata transparenta închideri terase București.

Cauți un producator să îți confecționeze prelate transparente la comandă pentru terasa ta? Eurotenda Paradise confecționează pe dimensiunile clientului diverse modele de prelate transparente pentru închiderea terasei sau al foișorului din lemn. Sistem accesibil ca preț pentru multă lume. Eficiență maximă, montaj foarte rapid, prelata transparentă poate fi montată chiar de o singură persoană. 

Ai o terasă exterioară din lemn sau vrei să prelungești anexa din fața casei pentru a crea un loc ferit de ploaie, 

zăpadă și vânt în care să te relaxezi ori de câte ori simți nevoia? Atunci sistemul nostru cu prelată transparentă este exact ceea ce cauți pentru o închidere eficientă, dar convenabilă. Prin închiderea terasei cu ajutorul unui rulou transparent capse și bride se crează un mediu protejat împotriva vremii capricioase, dar în același timp un spațiu care se poate descoperi pe timp de vară pentru lăsarea soarelui să intre înăuntru și pentru aerisire.

Modul de fixare cu bride al acestui tip de rulouri transparente pentru terase se potrivește pentru construcțiile din lemn. Prelata transparentă stă fixată în bridele montate pe stâlpi și în partea superioară, având o rezistență sporită la vânt și precipitații. În plus, pentru a nu se îndoi din cauza curentului de aer, pe margini are o bandă rigidizată mată. Un panou de acest fel este compus dintr-o folie terasă transparentă termosudată la dimensiunea necesară golului ce se urmărește a fi acoperit și are capse ovale de 42×22 mm fixate pe banda de rezistență.

Pentru ancorare, acest rulou transparent terasă se fixează prin introducerea prelatei prin capsele existente și rotirea bridei și astfel, spațiul dinăuntru se izolează de factorii exteriori.

Unde se pot folosi panourile transparente prevăzute cu capse și bride?

Panourile transparente cu capse și bride sunt un sistem de închidere special conceput pentru terasele și construcțiile din lemn. Ele se pot monta de asemenea și la foișoarele construite în grădină pentru obținerea unui loc de relaxare ce poate fi folosit de la jumătatea primăverii când temperaturile încep să urce și până târziu în toamnă când încă este destul de plăcut pentru a petrece timpul afară.

Eficiența crescută la condițiile meteorologice recomandă acest sistem de închidere a teraselor celor care își doresc o soluție de izolare a unui spațiu pe care nu intenționează în mod obligatoriu să-l folosească și pe timp de iarnă și dispun de un buget limitat. Dintre toate variantele de rulouri exterioare transparente aceste panouri cu bride sunt cele mai economice, dar îndeplinesc cu succes nevoia de închidere a spațiului. De aceea, atunci când sunteți în căutarea unui sistem practic, convenabil și eficient pentru construcțiile din lemn, prelatele transparente fixate cu bride rotative sunt cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Care este gradul de izolare al prelatelor transparente dotate cu bride și capse?

Prelatele transparente prevăzute cu bride și capse izolează spațiul în proporție de 94% împotriva apei de ploaie și 90% împotriva zăpezii. Ele nu închid ermetic spațiul din interior și astfel permit circulația aerului și aerisirea corespunzătoare eliminând complet riscul de apariție a mucegaiului sau condensului.

Cum se pot monta prelatele transparente cu bride și capse pe construcțiile din lemn?

Panourile transparente pentru terase se fabrică exact la dimensiunile dorite de client. Pentru a fi  convins că se potrivesc perfect cu dimensiunea golului pe care îl acoperă, ele se crează în funcție de înălțimea și lungimea acestuia. Iar de la comandă și până la intrarea în posesia produsului durează doar 14 zile, perioadă după care le livrăm la adresa dorită de dumneavoastră, gata preasamblate și numai bune de fixat pe construcția dorită.

Există unele limitări legate de dimensiunile prelatei, dar în 95% din cazuri ele se potrivesc perfect cu construcțiile din lemn, atât pentru terase, cât și pentru foișoare. Montajul acestor rulouri terasă este extrem de simplu deoarece nu necesită decât șuruburi denumite și negrese pentru o fixare corespunzătoare.

Cum se poate solicita o ofertă pentru confecționarea unor prelate cu bride și capse?

Eurotenda este o companie înființată în anul 2008 care servește atât consumatori finali, clienți persoane fizice, cât și persoane juridice care doresc panourile noastre pentru dotarea spațiilor lor comerciale sau pentru revânzare. Indiferent de intențiile dumneavoastră, ne puteți solicita o ofertă de preț prin contactarea telefonică, prin mail sau prin formularul de comandă de pe pagina de contact.

În cazul în care ne solicitați pentru dotarea unui spațiu, tot ce trebuie să specificați în cerere pentru a primi o cotație este înălțimea și lungimea panourilor dorite. Iar dacă doriți produsele noastre pentru revânzare, vă vom trimite contractul nostru de colaborare. Astfel, oricare ar fi nevoile dumneavoastră, împreună, cu siguranță vom găsi soluția perfectă dacă este vorba de sisteme de acoperire cu rulouri transparente.

Preturi prelate transparente

Toate sistemele comercializate de compania noastră sunt 100% customizabile. Se confectioneaza pe comanda. Pentru calculatia de pret este nevoie sa ne transmiteti latimea prelatei x inaltime.  Exista limitari in confectionarea prelatei dar in mare parte se potrivesc in proportie de 95% la terasele construite cu lemn.

Fixare prelată transparentă cu bride si capse

Atunci cant se confectioneaza prelata transparenta se pune pe contur banda de rigidizare din poliplan. Pe conturul prelatei se fixeaza capsele ovale 42x22mm. Bridele se fixeaza pe structura terasei. Sistemul rezista foarte bine la vant. In partea de jos este prevazut cu sort pentru drenarea apei catre exteriorul terasei.

prelate transparente terase eurotenda eurotenda
prelate transparente terase
× WhatsApp