Prelată Terasă

Rulou prelată terasă transparentă preț

Modele închidere terasă sub formă de rulou transparent necasetat, casetat produse din prelată terasă transparentă. Inchidere balcon cu prelată transparentă rulou casetat sau simplu, model prelata terasa transparenta cu capse și bride.  Producem în cadrul fabricii noastre diverse modele de rulouri cu prelata transparentă pentru închideri terase. Pentru calculul la mp prelata terasa preț avem nevoie de latimea x inaltimea.

Inchideri balcoane cu rulou prelata terasa transparenta

Toate sistemele închideri balcone prelata terasa transparenta se produc la comandă pe dimensiunea clientului. Măsurăm și montăm în București și Ilfov. Prețul pentru închiderea terasei cu prelată terasă transparentă se calculează în funcție de sistem, tipul de acționare manual, electric sau model cu bride. Prelata terasa preț la cerere  mp în funcție de latime x inaltime.

ÎNCHIDERE BALCON cu prelată terasă transparentă

Folosim prelată terasă transparentă pentru a închide balconul de intemperii, prelata are o grosime de 0,8 mm și se confecționează sub formă de rulou. Sistem închidere balcon, închidere terasă de la Eurotenda rezistent la vânt, zăpadă, ploaie.

ÎNCHIDERE TERASĂ cu prelată transparentă

Sistem pentru închidere terasă confecționat cu prelata transparenta. Se produce pe comandă la dimensiunea terasei. Confecționăm patru variante de închideri terase cu prelate transparente. Denumiri: ( închidere balcon, închideri terase, rulou prelata transparenta )

RULOU prelată transparentă

Complet automat, ruloul se închide - deschide în câteva secunde. Prelata transparentă culisează prin ghidaje din aluminiu, astfel ruloul izolează terasa aproape ermetic
prelată terasă eurotenda eurotenda
prelată terasă eurotenda eurotenda
prelată terasă eurotenda eurotenda
Prelată Terasă Transparentă
× WhatsApp