Rulouri Transparente Casetate

Previous
Next

Protejează de ploaie, vânt și zăpadă

Dorești un sistem pentru a închide terasa confortabil, eficient și rapid?

 • Ruloul transparent casetat este perfect!
 • Profile din aluminiu discrete, folie cu fermoar pe margini ce culisează prin ghidaje speciale.

Rulouri transparente casetate prevăzute, sunt soluția perfectă pentru închiderea terasei și crearea unui mediu confortabil și plăcut ambiental. Rulouri transparente pentru terase sunt prevăzute cu profile din aluminiu și sunt confecționate din folie transparentă care culisează în interiorul ghidajelor. Acest tip de rulouri exterioare transparente sunt fabricate  cu motor sau manual. 

În cazul când rulourile sunt prevazute cu motor:

Pentru a închide sistemul de rulouri transparente casetate tot ce aveți de făcut este să apăsați pe un buton și astfel, terasa sau balconul dumneavoastră vor fi complet protejate de ploaie, vânt și zăpadă, iar pentru eficiență maximă împotriva vântului puternic folia se ancorează în partea la coborâre. Astfel folia stă întinsă.

Galerie video cu ruloul transparent casetat

Terasa are o lungime de 900 cm și înăltime de 260cm. 

Acționarea rulourilor este electrică cu motor și telecomandă. 

Balconul se află la etajul 11.

Terasa are o lungime de 1000 cm și înăltime de 260cm. 

Culoarea profilelor ral 7016, gri antracit.

Protejază balconul de praf, vânt, ploaie și zăpadă.

 

Terasa este acoperită cu pergola retractabilă din aluminiu model Persa și are montată pe una din laturi ruloul cu foli transparentă ZIP

Laturile foișorului din lemn rămase libere au fost închise cu rulourile casetate, acționate electric.

Astfel foișorul poate fi folosit pe tot parcursul anului fară probleme.

Balconul este închis pe cele două laturi cu sistemul casetat, construit cu folie transparentă

 • Acționare electrică motor cu telecomandă
 • Protejază balconul de ploaie, vânt și zăpadă
 • Instalare rapidă
 • Folie rezistentă la soare.

Terasa unei case private închisă cu sistemul de rulou casetat Zip. Acționarea rulourilor este cu motor și telecomandă.

Dimensiunea medie a rulourilor 450 cm lungime x 260 cm înălțime.

Terasa este protejată de praf, vânt, ploaie și zăpadă.

Această terasă de la ultimul etaj al unui bloc din sectorul 2 a fost închisă perimetral cu sistemul de rulouri transparente casetate model ZIP.

Toate rulourile sunt acționate electric cu motor și telecomandă.

Dimensiunea cea mai mare a acestor rulouri este 500 cm lungime x 300 cm înălțime

modelul rulou transparent cu zip. Observați detalii la ghidajele laterale care sunt înguste de doar 40mm. Caseta (cutia ) superioară are dimensiune 120mm x120mm. Nu necesită ancorare în partea de jos ca la sistemele clasice.

Acționarea electrică face ca terasa să fie închisă deschisă în doar câteva secunde. 

Tip de acționare cu telecomandă

 • Iar dacă vă doriți ceva mai mult de atât este posibilă inclusiv modalitate de acționare a rulourilor prin smartphone cu ajutorul sistemului connexxon.

Confort maxim din punct de vedere al manevrabilității.

Dimensiunea acestui rulou din filmare este de 5 metri lungime x 3 metri înălțime 

Terasa balconului a fost acoperită cu pergola retractabilă Persa și închisă perimetral cu folia transparentă sistem rulou casetat.

 

Terase închise cu rulouri transparente casetate

 • Rulourile se instalează foarte ușor
 •  Ruloul vine preasamblat din fabrica noastră.

Cauți o soluție să îți protejezi terasa de zăpadă iarna? Cu siguranță ruloul transparent casetat zip este o varianta ideala.

 • Izolează aproape ermetic!
 • Rezistă la vânt.

Eliberarea terasei se face printr-o singură apăsare de buton.

Terasa de lemn a blocului închisă cu rulourile transparente casetate.

Rulouri sunt montate pe interior. Acestea sunt aplicate pe structura de lemn.

Rulourile transparente casetate pentru terase și balcoane

se fabrică doar cu motor acționate prin telecomandă. Nu se fixează în partea de jos! Închiderea sistemului se face printr-o apasare de buton. Rulouri rezistente la zăpadă și vânt. Folia transparentă are pe marginile verticale, stânga/dreapta un sistem de ZIP ( fermoar) special, care culisează printr-un ghidaj foarte îngust. Astfel folia transparentă nu iese din interiorul ghidajul la ridicarea și coborarea ruloului, sau când suflă vântul.

Prețuri calculate în funcție de dimensiuni la rulouri transparente

Calculul ruloului se face pentru fiecare rulou  transparent casetat în parte. Pentru oferta de preț este nevoie să ne transmiteți lațime ruloului x înalțime, tipul de acționare, manual sau electric. Daca se dorește cu montaj efectuat de noi sau în regim propriu. Executam montaje în București și împrejurimi. Contactează Eurotenda Paradise pentru detalii.

Rulourile transparente pentru închiderea terasei

Citește articolul despre rulourile noastre transparente pentru închideri terase pe blogul eurotenda. Afla cum să creezi spații pentru desfașurarea activitații în perioada Covid 19, pentru a respecta normele de distanțare socială  pe terasă.

Producator rulouri transparente casetate în București

 Eurotenda Produce în propria fabrică rulouri transparente casetate. Diverse modele cu folie transparentă pentru terase și balcoane. Vizitează-ne și descoperă sistemele noastre cu plastic transparent pentru închideri terase în perioada de iarnă.

Unde se pot folosi rulourile casetate?

Rulourile transparente casetate se pot folosi pentru închiderea balcoanelor, teraselor și foișoarelor. Mai mult, combinate cu un acoperiș retractabil Persa, ele se pot utiliza pentru închiderea unei terase exterioare pe toate laturile fiind ideale pentru crearea unui spațiu ferit de precipitații și de vânt pe acoperișul blocului, în interiorul unei terase spațioase de la un etaj înalt sau pentru restaurantul ori cafeneaua dumneavoastră, dacă doriți să le oferiți clienților un spațiu în aer liber care pe vreme urâtă se poate izola de exterior.

Care este gradul de izolare a unui rulou transparent casetat montat la terasă?

Rulourile transparente izolează spațiul de 99% din precipitații, eliminând aproape complet riscul infiltrațiilor. Astfel ele sunt un sistem sigur de ținere la distanță a apei de ploaie în zilele de vară cu furtuni, dar și iarna când ninge abundent. Ca mod de funcționare, aceste rulouri transparente cu zip se bazează pe un sistem foarte simplu. Ele prezintă ghidaje laterale înguste de doar 35 mm, o casetă sub formă de cutie în partea de sus, acolo unde se rulează folia, iar jos, spre deosebire de sistemele clasice, nu necesită ancorare.

Cât de simplă este montarea unui rulou transparent balcon?

Dacă doriți să închideți un spațiu cu ajutorul rulourilor casetate, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să măsurați dimensiunea golului. Avem nevoie doar de înălțimea și lungimea rulourilor necesare dumneavoastră pentru a le fabrica. De asemenea, un lucru important pe care trebuie să-l rețineți este că din momentul comenzii și până la obținerea ruloului dorit nu durează decât 14 zile calendaristice. 

Deoarece se realizează pe comandă, rulourile transparente casetate se potrivesc perfect cu spațiul pe care dumneavoastră doriți să-l închideți. În plus, montajul se realizează foarte ușor deoarece le livrăm preasamblate și astfel pot fi montate chiar și de o persoană fără experiență în acest sistem de închidere.

Eurotenda Paradise oferă sisteme atât pentru închiderea terase cât și pentru acoperirea acesteia, modelul de pergolă retractabilă  din aluminiu se combină perfect cu rulourile transparente casetate.

Cum se poate face o comandă și care este prețul unui rulou transparent?

Odată ce v-ați hotărât că sistemul potrivit de închidere pentru terasa dumneavoastră este ruloul transparent casetat, contactați-ne telefonic, prin mail sau prin formularul de comandă de pe site-ul nostru și transmiteți-ne următoarele informații:

 • lățimea ruloului;
 • înălțimea ruloului;
 • culoarea profilelor.

După primirea acestor informații, vă vom face o ofertă de preț în care putem include în funcție de preferințele dumneavoastră tariful montajului în București sau în altă zonă a țării. Putem executa sisteme de închidere cu folie transparentă care să se potrivească la fix cu arhitectura clădirii unde doriți să le montați și de aceea ne bucurăm de un real succes în rândul clienților din București care locuiesc în complexuri imobiliare cu terase deschise, ca de exemplu, New Town Residence.

Sistemele de pergole retractabile sunt special concepute pentru a se potrivi cu sistemul rulou transparent casetat confecționat din plastic transparent.

De asemenea, în calitate de producători de rulouri transparente, dacă sunteți interesați de o colaborare și doriți să revindeți produsele noastre, vă putem trimite contractul nostru pentru parteneri. Compania noastră Eurotenda funcționează încă din anul 2008 și are în portofoliu un număr de peste 5000 de proiecte reușite. De aceea, indiferent de ceea căutați, dacă este vorba de sisteme de închidere cu folie transparentă, suntem convinși că împreună putem găsi cea mai bună variantă care să satisfacă toate nevoile dumneavoastră. Află cum să amenajezi un spațiu exterior  pentru petreceri în aer liber. 

Facebook
Twitter
LinkedIn