Rulouri Transparente Casetate

Galerie video cu rulouri transparente casetate 

Dorești un sistem pentru a închide terasa confortabil, alege rulouri transparente casetate, montaj rapid și eficient?

 • Rulou transparent casetat este perfect!
 • Profile din aluminiu discrete, folie cu fermoar pe margini ce culisează prin ghidaje speciale. Rulouri transparente casetate cu acționare electrică motor cu telecomandă

Rulouri transparente casetate prevăzute cu ghidaje

, sunt soluția perfectă pentru închiderea terasei și crearea unui mediu confortabil și plăcut ambiental. Rulouri transparente pentru terase sunt prevăzute cu profile din aluminiu și sunt confecționate din folie transparentă care culisează în interiorul ghidajelor. Acest tip de rulouri transparente casetate sunt fabricate  cu motor sau manual. Rulou transparent casetat cu folie.

În cazul când rulourile casetate transparente sunt prevazute cu motor

Pentru a închide sistemul de rulouri transparente casetate tot ce aveți de făcut este să apăsați pe un buton și astfel, terasa sau balconul dumneavoastră vor fi complet protejate de ploaie, vânt și zăpadă, iar pentru eficiență maximă împotriva vântului puternic folia se ancorează în partea la coborâre. Astfel folia stă întinsă.

Rulouri realizate la comandă!

Rulourile produse de compania noastră se fac pe comandă la dimensiunea terasei. Termenul de realizare este în medie de 14 zile.

Acționare electrică!

Rulourile transparente pot fi cu acționare electrică - motor și telecomandă marca Somfy, pentru mai mult confort.

Toate culorile disponibile!

Profilele de aluminiu se pot vopsi la orice culoare de RAL dorită, fără alte costuri suplimentare.

Folia stă tensionată!

Sistemul de ancorare din partea de jos cu bolțuri blochează folia să se ridice sau să flambeze la vânt puternic, astfel folia stă întinsă pe timp de iarnă.

Fotografii cu lucrări realizate

Video cu montaje realizate de echipele noastre

Model RULOU TRANSPARENT CASETAT

Foișor din lemn închis cu rulouri transparente casetate

Laturile foișorului din lemn rămase libere au fost închise cu rulourile casetate, acționate electric.

Astfel foișorul poate fi folosit pe tot parcursul anului fără probleme.

Terase închise cu rulouri transparente casetate

 • Rulourile se instalează foarte ușor
 •  Ruloul vine preasamblat din fabrica noastră.

Cauți o soluție să îți protejezi terasa de zăpadă iarna? Cu siguranță ruloul transparent casetat este o varianta ideala.

 • Izolează aproape ermetic!
 • Rezistă la vânt.

Eliberarea terasei se face printr-o singură apăsare de buton.

Balcon închis cu rulou transparent casetat, București 2022

Balconul este închis pe cele două laturi cu sistemul rulou transparent casetat, construit cu folie transparentă

 • Acționare electrică motor cu telecomandă
 • Protejază balconul de ploaie, vânt și zăpadă
 • Instalare rapidă
 • Folie rezistentă la soare.
 • Acoperiș retractabil cu pergola din aluminiu model PERSA

Terasă privată, Bucuresti 2022

Terasa este acoperită cu pergola retractabilă din aluminiu model Star și are montate pe laturi rulouri cu folie transparentă, casetate.

Link pergola STAR

Proiect terasă privată, București Septembrie 2022

Terasa unei case private închisă cu sistemul de rulou transparent casetat. Acționarea rulourilor este cu motor și telecomandă.

Dimensiunea medie a rulourilor 400 cm lungime x 260 cm înălțime.

Terasa este protejată de praf, vânt, ploaie și zăpadă.

Lucrare Cernica,Ilfov 2021

Toate rulourile sunt acționate electric cu motor și telecomandă.

Dimensiunea cea mai mare a acestor rulouri este 500 cm lungime x 300 cm înălțime.

Rulourile sunt confecționate cu folii terase transparente 

Lucrare terasă, Pantelimon Ilfov 2020

Terasa din lemn cu rulouri transparente casetate. Acționarea electrică face ca terasa să fie închisă deschisă în doar câteva secunde. 

 • Tip de acționare cu telecomandă

Confort maxim din punct de vedere al manevrabilității.

 • Dimensiunea acestui rulou din filmare este de 5 metri lungime x 3 metri înălțime 

video demo | Rulou Transparent Casetat

Rulourile transparente casetate pentru terase și balcoane

se fabrică doar cu motor acționate prin telecomandă. Nu se fixează în partea de jos! Închiderea sistemului se face printr-o apasare de buton. Rulouri rezistente la zăpadă și vânt. Folia transparentă are pe marginile verticale, stânga/dreapta un sistem de ZIP ( fermoar) special, care culisează printr-un ghidaj foarte îngust. Astfel folia transparentă nu iese din interiorul ghidajul la ridicarea și coborarea ruloului, sau când suflă vântul.

Prețuri calculate în funcție de dimensiuni la rulouri transparente

Calculul ruloului se face pentru fiecare rulou transparent casetat în parte. Pentru oferta de preț este nevoie să ne transmiteți lațime ruloului x înalțime, tipul de acționare, manual sau electric. Daca se dorește cu montaj efectuat de noi sau în regim propriu. Executam montaje în București și împrejurimi. Contactează Eurotenda Paradise pentru detalii.

Rulourile transparente pentru închiderea terasei

Citește articolul despre rulourile noastre transparente pentru închideri terase pe blogul eurotenda. Afla cum să creezi spații pentru desfașurarea activitații în perioada Covid 19, pentru a respecta normele de distanțare socială  pe terasă.

Producator rulouri transparente casetate în București

 Eurotenda Produce în propria fabrică rulouri transparente casetate. Diverse modele cu folie transparentă pentru terase și balcoane. Vizitează-ne și descoperă sistemele noastre cu plastic transparent pentru închideri terase în perioada de iarnă.

Unde se pot folosi rulourile casetate?

Rulourile transparente casetate se pot folosi pentru închiderea balcoanelor, teraselor și foișoarelor. Mai mult, combinate cu un acoperiș retractabil Persa, ele se pot utiliza pentru închiderea unei terase exterioare pe toate laturile fiind ideale pentru crearea unui spațiu ferit de precipitații și de vânt pe acoperișul blocului, în interiorul unei terase spațioase de la un etaj înalt sau pentru restaurantul ori cafeneaua dumneavoastră, dacă doriți să le oferiți clienților un spațiu în aer liber care pe vreme urâtă se poate izola de exterior.

Care este gradul de izolare a unui rulou transparent casetat montat la terasă?

Rulourile transparente izolează spațiul de 99% din precipitații, eliminând aproape complet riscul infiltrațiilor. Astfel ele sunt un sistem sigur de ținere la distanță a apei de ploaie în zilele de vară cu furtuni, dar și iarna când ninge abundent. Ca mod de funcționare, aceste rulouri transparente cu zip se bazează pe un sistem foarte simplu. Ele prezintă ghidaje laterale înguste de doar 35 mm, o casetă sub formă de cutie în partea de sus, acolo unde se rulează folia, iar jos, spre deosebire de sistemele clasice, nu necesită ancorare.

Cât de simplă este montarea unui rulou transparent balcon?

Dacă doriți să închideți un spațiu cu ajutorul rulourilor casetate, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să măsurați dimensiunea golului. Avem nevoie doar de înălțimea și lungimea rulourilor necesare dumneavoastră pentru a le fabrica. De asemenea, un lucru important pe care trebuie să-l rețineți este că din momentul comenzii și până la obținerea ruloului dorit nu durează decât 14 zile calendaristice. 

Deoarece se realizează pe comandă, rulourile transparente casetate se potrivesc perfect cu spațiul pe care dumneavoastră doriți să-l închideți. În plus, montajul se realizează foarte ușor deoarece le livrăm preasamblate și astfel pot fi montate chiar și de o persoană fără experiență în acest sistem de închidere.

Eurotenda Paradise oferă sisteme atât pentru închiderea terase cât și pentru acoperirea acesteia, modelul de pergolă retractabilă  din aluminiu se combină perfect cu rulourile transparente casetate.

Cum se poate face o comandă și care este prețul unui rulou transparent?

Odată ce v-ați hotărât că sistemul potrivit de închidere pentru terasa dumneavoastră este ruloul transparent casetat, contactați-ne telefonic, prin mail sau prin formularul de comandă de pe site-ul nostru și transmiteți-ne următoarele informații:

 • lățimea ruloului;
 • înălțimea ruloului;
 • culoarea profilelor.

După primirea acestor informații, vă vom face o ofertă de preț în care putem include în funcție de preferințele dumneavoastră tariful montajului în București sau în altă zonă a țării. Putem executa sisteme de închidere cu folie transparentă care să se potrivească la fix cu arhitectura clădirii unde doriți să le montați și de aceea ne bucurăm de un real succes în rândul clienților din București care locuiesc în complexuri imobiliare cu terase deschise, ca de exemplu, New Town Residence.

Sistemele de pergole retractabile sunt special concepute pentru a se potrivi cu sistemul rulou transparent casetat confecționat din plastic transparent.

De asemenea, în calitate de producători de rulouri transparente, dacă sunteți interesați de o colaborare și doriți să revindeți produsele noastre, vă putem trimite contractul nostru pentru parteneri. Compania noastră Eurotenda funcționează încă din anul 2008 și are în portofoliu un număr de peste 5000 de proiecte reușite. De aceea, indiferent de ceea căutați, dacă este vorba de sisteme de închidere cu folie transparentă, suntem convinși că împreună putem găsi cea mai bună variantă care să satisfacă toate nevoile dumneavoastră. Află cum să amenajezi un spațiu exterior  pentru petreceri în aer liber. 

× Trimite mesaj pe WhatsApp