Rulouri Transparente

Utilizare la Închidere Terasă, Balcon, Foișor, Pergolă

Rulourile transparente casetate sunt soluția ideală pentru protecția terasei, balconului, pergolei sau foișorului împotriva ploii, vântului și zăpezii, oferind în același timp o estetică modernă și funcționalitate ridicată. Aceste rulouri permit menținerea vizibilității și luminozității, creând un spațiu protejat și confortabil indiferent de condițiile meteo. Realizate din materiale de înaltă calitate, rulourile transparente sunt durabile și ușor de întreținut. Sistemul casetat facilitează operarea simplă și elegantă, integrându-se perfect în orice decor. Indiferent de dimensiunea spațiului, aceste rulouri sunt disponibile în multiple variante pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră specifice. Optați pentru rulourile transparente casetate și beneficiați de un spațiu exterior protejat, ideal pentru relaxare și petrecerea timpului liber, fără a compromite priveliștea. Transformați-vă terasa, balconul, pergola sau foișorul într-un loc elegant și protejat în orice sezon.

Rulouri realizate la comandă!

Rulourile produse de compania noastră se fac pe comandă la dimensiunea terasei. Termenul de realizare este în medie de 14 zile.

Acționare electrică!

Rulourile transparente pot fi cu acționare electrică - motor și telecomandă marca Somfy, pentru mai mult confort.

Toate culorile disponibile!

Profilele de aluminiu se pot vopsi la orice culoare de RAL dorită, fără alte costuri suplimentare.

Folia stă tensionată!

Sistemul de ancorare din partea de jos cu bolțuri blochează folia să se ridice sau să flambeze la vânt puternic, astfel folia stă întinsă pe timp de iarnă.

Rulouri Exterioare Transparente cu Casetă și Ghidaje din Aluminiu

Căutați un sistem elegant de închidere pentru balcon sau terasă? Rulourile exterioare transparente cu casetă și ghidaje din aluminiu sunt soluția ideală pentru a preveni infiltrațiile de apă de ploaie sau zăpadă. Aceste sisteme sunt realizate din folie transparentă rezistentă la soare și îngheț, asigurând protecție în toate anotimpurile. Cu o lungime maximă de 450 cm și înălțime de 3 metri, rulourile sunt fabricate la comandă pentru a se potrivi perfect dimensiunilor terasei dvs.

Caracteristici și Beneficii

  • Materiale Durabile: Rulourile sunt confecționate din folie transparentă și structură din aluminiu, rezistente la intemperii.
  • Protecție Totală: Asigură protecție împotriva vântului, ploii și zăpezii, oferind și izolare fonică.
  • Personalizare: Disponibile pe comandă, adaptate specificațiilor terasei dvs.

Preț și Montaj

Prețul pentru rulourile exterioare transparente se calculează pe baza dimensiunilor fiecărui spațiu. Montajul este asigurat de compania noastră în București și Ilfov, iar în restul țării prin colaboratori.

Acoperire Națională

Vindem și montăm rulouri transparente exterioare în orașe precum Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și Constanța. Pentru detalii de montaj, contactați-ne pentru a fi redirecționați către colaboratorii noștri.

Tipuri de Acționare

  • Motor cu Telecomandă Somfy
  • Mecanism cu Manivelă
  • Ancorare cu Bolțuri pentru Rezistență la Vânt

Optați pentru rulourile exterioare transparente marca Eurotenda Paradise și beneficiați de un spațiu protejat și estetic plăcut.

Galerie Foto: Rulouri Transparente cu Casetă și Ghidaje Laterale

Rulourile transparente cu casetă și ghidaje laterale sunt o alegere excelentă pentru protecția teraselor, balconelor, pergolelor și foișoarelor împotriva intemperiilor. Aceste rulouri combină estetica modernă cu funcționalitatea, oferind o soluție durabilă și elegantă pentru orice spațiu exterior. Vă invităm să explorați galeria noastră foto pentru a descoperi diversele aplicări și beneficiile acestor sisteme.

Video: Lucrări Rulouri Transparente Cu Casetă și ghidaje laterale

INFORMARE
Imaginile și descrierile aparțin companiei Eurotenda Paradise. Toate au fost realizate cu ocazia lucrărilor efectuate. Rulourile sunt produse în propria noastră fabrică.

× WhatsApp