rulouri transparente plastic terase balcoane.

Rulouri transparente 

Sisteme pentru inchiderea teraselor, balcoanelor si al foisoarelor cu plastic transparent sub forma de rulou. Rulourile sunt de 3 tipuri. Rulouri transparente necasetate, casetate si cu bride. Cele mai uzuale sunt rulourile necasetate. Ruloul casetat izoleaza cel mai bine. Sistemul cu bride are cel mai mic pret.  Plasticul are 0,8mm grosime. Are tratament ultraviolet ( sa nu se caseze la soare). Folia este rezistenta la rupere. Se termosudeaza. Ruloul se construieste prin termosudare. Se unesc foile transparente intre ele la cald. Pe margini se aplica o banda de rigidizare mata pentru rezistenta la deformare. Durata de utilizare a foliei care sta in permanenta in soare este de 5 – 6 ani. Dimensiuni maxime de executie pana la 4,5 metri latime chiar 5 metri si o inaltime de 3  – 3, 4 metri. Rulouri rezistente la vant puternic, zapada si ploaie. Izoleaza termic si fonic intr-un procent foarte bun. Plastic impermeabil.

Rulouri transparente necasetate

Sistemul are la baza un tambur in partea de sus care este fixat pe perete cu doi suporti la cele doua capete. Pe tambur se fixeaza folia, plasticul transparent. La baza plasticului exista creat un buzunar in care se introduce o teava (contragreutate). Actionarea de urcare si coborare se face cu mecanism ( care este fixat la unul din capetele ruloului). Cand folia se coboara, odata ajunsa jos, contragreutatea se ancoreaza in doua carlige. Dupa care se ruleaza de manivela ca sa se intinda plasticul. 

rulouri transparente necasetate terase balcoane

Rouloul trebuie intins tare ca sa reziste la vant intens. Pe benzile laterale ale ruloului se coase arici. Asfel ca daca sunt mai multe rulouri transparente in linie acestea se unesc cu capace care au arici intre ele. Rolou ideal pentru inchideri terase, balcoane, foisoare, verande.

Rulouri transparente casetate

Construite din aluminiu. Cutie si ghidaje din aluminiu de dimensiuni 150mm x150mm respectiv 120mm x 35mm (ghidaje). La aceste rulouri transparente casetate folia coboara si urca culisand prin ghidajele laterale din aluminiu. In cutie exista un tambur pe care este fixata folia transparenta. La fel ca si la model necasetat  manevrarea se face cu mecanism si manivela (prin rotirea acesteia). Cand folia este coborata jos, contagreutate care este din bara de aluminiu, se ancoreaza. 

Rulouri transparente casetate balcoane terase foisoare

Se introduce cate un bolt in ghidaj si simultan se blocheaza ghidajul impreuna cu contragreutatea. Dupa fixare se roteste de manivela inspre ridicare pentru a se tensiona folia. Asfel folia sta intinsa si nu va prezenta probleme cu vantul. Aceste rulouri transparente  se pot monta si cu motor. Destinatia este pentru inchideri de terase, foiosare, balcoane.

Rulouri transparente cu bride

Sistem de inchidere terasa cu plastic transparent care are pe marginile laterale si in partea de sus capse ovale. Folia este termosudata cu chenar mat de jur – imprejur. Pe acest chenar se monteaza capse ovale. Se ancoreaza de structura prin fixarea de bride pe stapi si in partea de sus. Ulterior se aplica panoul construit la dimensiuni cu capsele aferente si se fixeaza de bridele care au fost montate pe structura. 

rulouri transparente cu bride

Ancorarea este simpla ( se rotesc bridele si ruloul ramane blocat pe structura. Aceste rulouri transparente cu bride sunt ideale sa se monteze pe structuri din lemn (foisoare) si metalice. Eliberarea spatiului se face prin rotirea bridelor la pozitia zero, se elibereaza folia din bridele laterale si se ruleaza cu mana pana in partea de sus, dupa care se agata in doua cureluse. La aceste rulouri transparente cu bride se pot atasa si fermoare pentru a se creea o zona de trecere.

Galerie foto cu selectie lucrari realizate ani: 2008 – 2014

Reprezinta cuvinte cheie – nu sunt pentru documentatie.

Rulouri transparente plastic pentru terase si balcoane.

Modele de sisteme de rulouri transparente casetate plastic transparent pentru inchiderea teraselor de gradina.  Preturi modele de rulouri necasetate pentru balcoane terase cat si foisoare cu plastic transparent.  Preturi rulouri transparente cu bride pret. Sistem la terasa casa si balcon rulouri transparente casetate pret pentru terase preturi. Rulouri transparente necasetate pentru terase pret. Vanzari rulouri transparente bride, rulouri transparente foisor. Firma montaj rulouri transparente casetate pret, rulouri transparente terasa casa rezista vant ploaie zapada. Vindem si producem rulouri transparente terase. Distributie in toata Romania prin firme de profil. Poti  cumpara direct de la noi. Vino in showromul nostru si alege ce ti se potriveste pentru casa si balconul tau.  Perdele plastic cristal clar. Gasesti aceste articole si in Sibiu, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara. Toata materia prima este din Import. Rulou casetat terasa.

Rulouri transparente balcoane

Va recomandam la balcon sa montati aceste sisteme. Pret accesibil, usurinta la montaj, rezistenta vant. Se monteaza fara autorizatie de la primarie. Este usor. Impermeabil balcon protejat de ploaie. Sistemul necasetat cel mai recomandat la balcon. Discret si super functional. Producator rulouri transparente necasetate care folosesc foisoare, terase cat si balcoane. Livrare in toata tara. Firma montaj Bucuresti, Constanta, Ploiesti. Folosesc rulouri transparente  necasetate terase si balcoane preturi la spatii comerciale, terase in aer liber. Zone spatii fumatori. Plastic transparent tratament ultraviolet rezista casare. Sistem incasetat cu material transparent pe tambur. Asamblam in propria noastra fabrica. Dotati cu utilaje performante.

Rulouri transparente necasetate foisoare

Modelul de rulou necasetat este cel mai bine vandut. Usor de actionat. Protejaza bine foisorul. Iarna se comporta excelent la intemperii. Durata mare de utilizare. Costuri reduse de achizitie in comparatie cu sisteme de sticla glisanta. Protectie 90% la foisor. Rulare folie pe tambur. Rulou perete antivant simplu cristal transparent. Fara caseta din aluminiu ghidaje. Arici cusut pe margini inchide toate spatiile. Este ca o copertina verticala. rulouri transparente necasete pentru foisoare preturi. Modele si oferte rulouri transparente casetate cu cutie aluminiu si ghidaje laterale. Componente robuste pentru exterior. Lista de preturi functie latime ori inaltime. Permite montaj aproape pentru orice configutatie foisor. Aceste subansamble se vand numai prin firmele de profil.

 

Rolete exterioare transparente

Clienti multumiti, lucrari montate in complex rezidential New town, Fortuna rezidence, Cosmopolis, Greeen city. Termene de livrare de 10 -14 zile lucratoare. LUcrarea se executa rapit fara a modifica structura cladiniri sau arhitectura fatadelor. Folie clara ca si geamul  sau sticla.  Produsul nu ingreuneaza balconul. Copertine verticale transparente. Eurotenda Paradise construieste produse care inchid balconul. Articole pentru exterior jaluzele rolete exterioare transperante. Vindem si comercializam din anul 2008 solutii contra vant. Accesorii in stoc furnizor. Confectionam la comanda toate dimensiunile. Pentru spatii private si comerciale.  Cristal ignifug. Culoare chenar la alegere. Depozit online Bucuresti. Produse de calitate foarte buna. Pereti cristal cu rulare pe tambur. Se folosesc pe intreaga perioada a anului. Se poate incalzi spatiul ulterior. Amenajare spatii fumatori.