Lumini Led Pergole Terase

Creați un iluminat adecvat în spațiul dvs

Sisteme de iluminare LED economie și inovație adaptată de corpuri de iluminat și piese, în special pentru pergole Star, Magna, Mega și Arch. Există două tipuri de lumini: LED-uri Spot și Flat disponibile la două culori.

Alb rece: 6000k – 6500k

Alb cald: 3000k

Tehnologie cu bec LED 12V, cu avantaje incontestabile din punct de vedere al eficacității, fiabilității și economiei. Disponibil cu un comutator On-Off și, opțional, cu un potențiometru care reglează intensitatea luminii (cu fir și fără fir).

Soluții complete de iluminat pentru pergole retractabile

Folosește-ți spațiul zi sau noapte cu iluminare adecvată! Creșterea calității și eficienței iluminatului. Durată de viață lungă și răspuns imediat Consum minim de energie. Emisiile de căldură reduse la pergole retractabile.

Alte sisteme de umbrire pentru terase

Compania noastră vă oferă sisteme de umbrire care se pot folosi în toate antimpurile anului cat și diverse modele doar pentru soare cum ar fi copertine retractabile, marchize retractabile care sunt confecționate din prelată impermeabilă marca docril, prelata este în diverse culori și imprimeuri. Toate sistemele de copertine se confecționează la comandă pe dimensiunea terasei sau balconului. 

De asemenea dacă ulterior doriți să inchideți pergola retractabilă montată aveți opțiunea să montați din gama noastră de rulouri transparente cu folie pentru închideri terase, confecționate special pentru perioada de iarnă în scopul de a izola pergola.