Sistem glisant cu sticlă model Valedo BKS-T

Folosim doar sticlă securizată, rezistentă la spargere cu grosimea de 10mm, clară.

Glisare în totalitate!

Obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii.

Proiectat pentru a fi integrat cu arhitecura locuinței!

Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi cu orice tip de stil arhitectural. Indiferent că este o casă modernă sau o casă rustică în care doriți să găsiți liniștea, vă vom oferi un sistem care se va potrivi cu stilul reședintei dvs.

Transparentă maximă!

Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

Ușă de trecere cu clanță și butuc

Primul panou poate fi folosit ca ușă prin instalarea unei clanțe pentru ușă. Mânerul robust al ușii poate fi blocat cu o cheie, care asigură un nivel suplimentar de siguranță pentru terasa dvs.

Sină inferioară de doar 2 cm înalțime!

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. Înălțime de doar 2 cm Design rotunjit Canal de colectare și drenare a condesului Asigură etanșarea

Galerie foto cu sistemul de sticlă glisantă

Sticlă glisantă pentru terasă | Video cum se închide sticla | valedo BKS-T
× WhatsApp