Sistemul Glisant cu Sticlă Valedo BKS

În conexiune cu natura!

Banda magnetică asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată din confortul balconului dumneavoastră. Panourile glisează complet pentru a vă oferi posibilitatea de a vă transforma în mod creativ balconul într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală sau un loc sigur unde vă puteți bucura de contactul cu natura, dar fiind protejat de vremea neadecvată

Sistem de sticlă etanș!

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii. Bandă magnetică între panouri Profil vertical pentru etanșare la perete Șină inferioară cu rol de etanșare Profil de colectare și drenare a condensului.

Sigur și de încredere!

Valedo BKS este o soluție flexibilă pentru închiderea balconului ce conține elemente de siguranță încorporate. Toate panourile au un mecanism special de blocare care poate rezista la vânt puternic atunci când sunt parcate și care împiedică deschiderea accidentală de către copii atunci când sunt închise. De asemenea, panourile se deschid și pliază în interior, iar curățarea fiecărui panou poate fi realizată într-un mod sigur.
Galerie Foto cu Sistemul de Sticlă BKS
Video cu sistemul de sticlă valedo BKS
Sistem sticlă glisantă pentru balcoane | Valedo BKS | Cum funcționează
× WhatsApp