Pagina de Contact

Bine ați venit pe pagina noastră de contact, Eurotenda Paradise, locul unde transformăm visele dvs. despre un spațiu exterior perfect în realitate. Suntem aici pentru a vă oferi suport și informații esențiale despre produsele și serviciile noastre. Indiferent dacă sunteți interesat de Eurotenda Paradise, căutați sfaturi despre amenajarea grădinii sau aveți întrebări despre instalare și întreținere, echipa noastră pasionată este pregătită să vă ajute. Completați formularul de contact simplu și rapid de mai jos sau folosiți detaliile de contact furnizate pentru a intra în legătură directă cu noi. Vă stăm la dispoziție pentru a vă ghida și a vă oferi suportul necesar pentru a vă crea propriul paradis în aer liber. Alegeți Eurotenda Paradise pentru o experiență memorabilă și fără griji în amenajarea și îmbunătățirea spațiului dvs. exterioar!

Adresa fabricii și magazinul de prezentare

Strada Câmpului, nr. 1, Pantelimon, Ilfov
  • lângă  Selgros Pantelimon, la 50 de metri de bulevardul Biruinței
  • folosește google maps sau Waze
  • pune numele: Eurotenda Paradise și vă duce în fața clădirii

PROGRAM DE LUCRU

De Luni până Vineri, de la 8.30 până la 17.00

Pauza de masă de la 11.30 până la 12.00
 
Pentru informații tehnice, programări și măsurători.

Cel mai simplu să ne sunați și să ne oferiți câteva detalii despre proiectul dumneavoastră sau ce anume doriți să faceți.  Cu siguranță echipa noastră vă va oferi consultanța pentru alegerea produsului care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

0746 986 143
0745 157 211
Ne puteți trimite mesaj printr-un simplu click pe adresa noastră de e-mail (sau folosiți adresa pentru a trimite direct din e-mailul personal )
În mesaj ne puteți scrie ce sistem vă interesează, care sunt cotele aproximative, localitatea unde este lucrarea și eventual câteva fotografii cu locația pentru o mai bună comunicare

.

Zona de producție
Toate sistemele noastre sunt expuse în magazin
× Trimite mesaj pe WhatsApp