COPERTINA- varianta monobloc

Panza pentru fabricarea de copertine retractabile nu se va decolora multi ani de la achizitie. Profile din aluminiu extrudat. Elemente de asamblare din INOX si galvanizate. Copertine retractabile pentru sezonul de vara.
monobloc

COPERTINA pentru balcon

Material textil cu protectie UV peste 80% Stiati ca cel mai importat lucru la o copertina este calitatea de protectie a materialului! Materialele noastre se comporta ca si cremele solare. Nu lasa radiatiile ultraviolete sa treaca! Astfel poti sta relaxat sub copertina, fara ca pielea ta sa fie arsa de razele soarelui.
balcon

MARCHIZA - varianta Kset

Controlul caldurii si al luminii! O copertina exterioara protejaza mai bine decat roletele, perdelele, draperiile. Razele soarelui nu mai strabat suprafata vitrata (geamul, sticla), astfel caldura ramane la exterior. Singura care trece este lumina naturala si uniforma, binenteles controlata de culoarea tesaturii. marchiza
kset 30

COPERTINE pentru ferestre

Destinate exclusiv pentru protectia solara. Toate modele de copertine sunt retractabile. Actionarea se poate face manual sau dupa preferinte electric cu motor sau telecomanda/buton. Copertina este compusa din doua elemente de baza. Partea metalica sau structura. Panza de acoperire sau material textil. Ambele sunt importante pentru un sistem de calitate. Structura metalica confera rezistenta impotriva ruperi pana la o anumita intensitate a vantului. In jur de maxim 45km /ora. Panza de acoperire este foarte importanta pentru ca aceasta este bariera dintre soare si terasa. Aceasta este cea care va reduce temperatura si cantitatea de lumina in zona unde protejaza.
MINICASSETE

Gama de materiale

Vezi galeria noastra de materiale textile pentru copertine.
docril

Copertine impermeabile

Materialul textil are tratament antidecolarare, antimucegai si este impermeabil. Acesta are un strat de teflon aplicat pe suprafata. Copertine retractabile sunt indicate la acoperirea spatiilor comerciale dar si private gen terase, balcoane si case. Toate sistemele se executa la comanda conform cerintelor beneficiarului. Acesta poate alege modelul si culoarea dar si tipul de actionare.

Modele de copertine Premium!

Vezi gama noastra de copertine retractabile pentru diverse aplicatii. Copertinele noastre sunt rezultatul colaborarii dintre cerintele arhitectilor din domeniu si furnizorii nostri.

De ce o copertina premium!

Automatizarea folosita marca Somfy. Cele mai bune copertine retractabile pentru terase le gasiti in magazine de profil. Contacteaza o echipa profesionista pentru achizitia de copertine.