Copertine retractabile terase

Copertine retractabile moderne, copertină retractabilă  impermeabilă, copertine terase confecționate la comandă pe dimensiunea clientului. Orașe unde livrăm copertine: București, Ilfov, Iași, Constanța, Cluj, Timișoara, Arad, Botoșani, Suceava

Copertină retractabilă - varianta MONOBLOC

Pânza pentru fabricarea de copertine retractabile nu se va decolora. Profile din aluminiu extrudat. Elemente de asamblare din INOX și galvanizate. Copertinele retractabile pentru terase se folosesc în sezonul de vară.

Copertină verticală pentru BALCON

Material textil cu protecție UV peste 80% Stiați că cel mai importat lucru la o copertină retractabilă este calitatea de protecție a materialului textil ! Materialele noastre se comportă ca și cremele solare. Nu lasă radiațiile ultraviolete să treacă ! Astfel poți sta relaxat sub copertină, fară ca pielea ta să fie arsă de razele soarelui.

Copertină automatizată casetată - KSET30

Controlul caldurii și al luminii!O copertină retractabilă exterioară protejază mai bine decât roletele, perdelele, draperiile. Razele soarelui nu mai străbat suprafața vitrată, astfel căldura ramâne la exterior. Singura care trece este lumina naturală și uniformă, binențeles controlată de culoarea țesaturii.

Copertine retractabile pentru FERESTRE

Sisteme elegante pentru umbrirea ferestrelor. Pânza se rulează în casetă, asfel în perioada de iarnă aceasta se păstrează curată. Copertinele se pot acționa electric motor cu telecomandă.

Marchiză retractabilă

Marchizele sunt elemente de umbrire pentru perioada de vară. Este bine să folosiți o marchiză retractabilă dacă vreți un aer proaspăt pe terasă și o culoare placută a luminii. Marchiza comercializată de compania noastră este modernă, oferă protecție ultravioletă și este impermeabilă.

Culori și modele material textil

Vezi galeria noastră de materiale textile pentru copertine și marchize retractabile. Toate materialele pe care le comercializăm sunt import SPANIA.

Copertine Retractabile Premium !

Materialul textil are tratament antidecolarare, antimucegai și este impermeabil. Acesta are un strat de teflon aplicat pe suprafată. 

  • Copertinele retractabile sunt indicate la acoperirea spațiilor comerciale dar și private gen terase, balcoane si case. 
  • Toate sistemele se executa la comandă conform cerintelor beneficiarului. 
  • Acesta poate alege modelul de copertină retractabilă, culoarea dar și tipul de acționare.

Gamă de copertine retractabile pentru balcoane, terase, gradină

Copertinele noastre sunt rezultatul colaborarii dintre cerințele arhitecților din domeniu si furnizorii noștri. 

  • Automatizarea folosită marca Somfy
  • Cele mai bune copertine retractabile pentru terase le gasiți în magazine de profil. 
  • Contactează o echipă profesionistă pentru achiziția de copertine.
Copertină retractabilă

Modele, prețuri copertine premium

Brațe din aluminiu torsionate prin arcuri. Fronton de aluminiu. Acționare prin mecanism cu manivela racord 1/10 sau acționare automatizată prin motor tubular. Culoare standard la copertine retractabile albă, ral 1096. Panza de acoperire textil acrilic sau poliester import Spania. Principiu de functionare cu brate retractabile. Dimensiune minima 200 cm lungime – proiecție minim 150cm.

Copertine retractabile preț dimensiune maximă 700 cm cilindru – deschidere 400 cm.

Prinderea  sau fixarea acestor copertine retractabile modele se face în cele două console laterale ale sistemului sau suporți independenti pe bară. Suporți de prindere din oțel – atât pentru tavan cat și perete. Prețurile pentru copertine retractabile se stabilesc în felul urmator: lungimea x deschiderea. Tambur diametrul de 78 mm, grosime 1,5mm – galvanizat. Preț copertine terase balcoane acționare motor cu senzor soare vant.

Care sunt diferențele dintre copertinele retractabile produse de noi  fața de Dedeman,  Praktiker, Bricostore?

Producem fiecare copertină si marchiză în  parte pe dimensiunea terasei tale.  Nu avem sisteme standard. Poți alege de asemenea culoarea pânzei de acoperire! Poți alege tipul de acționare! Manual sau cu motor si telecomanda. În Dedeman si Praktiker, Bricostore copertinele sunt standard la dimensiuni, culorile la pânză sunt limitate. La Eurotenda beneficiezi si de montaj specializat. Ca exemplu montajul la copertine retractabile îl vor face echipe care fac treaba aceasta zilnic, an de an. 

copertine retractabile

De ce o copertină retractabilă premium – producator în București

Sistem de umbrire extensibil. Material folosit este textil impermeabil cu acril care are teflon. Aceasta tesatură rezistă foarte bine la soare. 

Copertine retractabile terase oferte prețuri

cu motor și telecomandă, preț promoțional. Suportă bine la rafalele de vânt 50km/h. Sistem de protecție solară, copertină retractabilă, clasică folosită de foarte multa lume. Estetică ireprosabilă si fiabilă. Nu strică arhitectura casei și prețul de vânzare  este stabilit de producator în funcție de dimensiuni. Copertina retractabilă terasă pentru terasă model 2019. Termen de livrare in decurs de 7 – 10 zile. Este net superioară în comparație cu una din magazine de bricolaj.

Află și care sunt partenerii nostri pentru copertina retractabila balcon terasa produsă de Eurotenda Paradise

copertină balcon

Modele sisteme de umbrire – copertine retractabile terase

Destinate exclusiv pentru protecția solară. Toate modele de copertine sunt retractabile. Acționarea se poate face manual sau după preferințe electric cu motor sau telecomandă / buton. Copertina retractabilă este compusă din doua elemente de bază. Partea metalică sau structura. Prelata impermeabilă de acoperire sau material textil. Ambele sunt importante pentru un sistem de calitate. Structura metalică a copertinei conferă rezistenta impotriva ruperi până la o anumită intensitate a vântului. În jur de maxim 45km /oră. Pânza de acoperire este foarte importantă pentru ca aceasta este bariera dintre soare și terasă. Aceasta este cea care va reduce temperatura și cantitatea de lumină în zona unde protejază.

Oferte prețuri copertine terase electrice.

Diferite modele copertine instalate la terase retractabile. Vânzari in București, Ploiești, Pitești copertine retractabile impermeabile se instalează la balcon si terasă. Prețuri calculate în funcție de lațimea și deschiderea copertinei. Firma Bucuresti care confecționează structuri pentru copertine electrice cu senzor de soare vânt și brate articulate.  Depozit copertine terase de calitate. Vânzări diverse modele la comandă electrice automatizate senzor și telecoamanda.

Atunci când ai de acoperit o suprafată mare, de exemplu o terasă de 700 cm lungime si 400 cm lațime poți folosi această copertină retractabila terasă, care are avantajul, că se pot instala pana la 6 suporți de prindere pe perete sau tavan și pană la 3 brațe retractabile. Motoare folosite la copertine marca Somfy. Pentru balcon folosim un model de copertina special, click aici

Beneficii copertine retractabile la balcoane terase

Cum să alegi o copertină de calitate și cum se montează o copertină la fereastră pentru umbră. Cumpară o copertină retractabilă premium pentru terasa casei tale ca s-o poți utiliza mulți ani de la achiziție. Informatii pentru achiziția unui sistem de umbrire la terasă sau balcon. In acest articol află cum să protejezi de soare terasa ta și ferestrele. Afla cele mai noi informații pentru sistemele de marchize și copertine. Valoarea apartamentului crește odata cu amenajarea balconul de pe terasă cu sistemele de copertine. Sisteme noastre de copertine sunt un accesoriu de care tot mai mulți oameni se bucură. Care sunt diferențele dintre pergole versus copertine dilema proprietarilor. Te-ai intrebat unde poți gasi sisteme de copertine retractabile de calitate in Romania ?. În blogul Eurotenda Paradise află în ce orașe din România livrăm copertine retractabile și care sunt colaboratorii noștri.Producator copertine în București. Livrăm copertine în  Cluj, Timișoara, Baia Mare, Slatina, Craiova, Iași, Brașov, Craiova, Ploiesti, Pitești. În articolele noastre citește și o mica istorie a copertinelelor, cum ne fac ele viața de zi cu zi mai confortabilă. Descoperă sfaturi despre cum să alegi copertinele potrivite în funcție de domeniul de activitate al afacerii tale. Cum se asortează la balcoane, ferestre modele dungate sau colorate pentru brutării.

Ce Sunt De Fapt Copertinele Retractabile? Și Care Sunt Funcțiile Lor Și Modul De Utilizare?  

Pentru ce fel de construcții se potrivesc copertinele retractabile

Urmarește articolul nostru pentru îndrumarea în alegerea unei copertine retractabile și pentru ce fel de construcții se potrivesc copertine retraactabile ca sisteme de umbrire.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn