Copertine

Copertine Retractabile Impermeabile!

Vezi gama noastra de copertine retractabile pentru diverse aplicatii. Copertinele noastre sunt rezultatul colaborarii dintre cerintele arhitectilor din domeniu si furnizorii nostri.Automatizarea folosita marca Somfy. Cele mai bune copertine retractabile pentru terase le gasiti in magazine de profil. Contacteaza o echipa profesionista pentru achizitia de copertine.

Copertina Retractabila Premium! Pentru Terase

Materialul textil are tratament antidecolarare, antimucegai si este impermeabil. Acesta are un strat de teflon aplicat pe suprafata. Copertine retractabile sunt indicate la acoperirea spatiilor comerciale dar si private gen terase, balcoane si case. Toate sistemele se executa la comanda conform cerintelor beneficiarului. Acesta poate alege modelul de copertina retractabila, culoarea dar si tipul de actionare

Sisteme de umbrire pentru sezonul de vara

COPERTINA Retractabila Pentru Terasa - Varianta MONOBLOC

Panza pentru fabricarea de copertine retractabile nu se va decolora multi ani de la achizitie. Profile din aluminiu extrudat. Elemente de asamblare din INOX si galvanizate. Copertine retractabile pentru sezonul de vara.
PREMIUM
COPERTINA Verticala Pentru Balcon
Material textil cu protectie UV peste 80% Stiati ca cel mai importat lucru la o copertina este calitatea de protectie a materialului! Materialele noastre se comporta ca si cremele solare. Nu lasa radiatiile ultraviolete sa treaca! Astfel poti sta relaxat sub copertina, fara ca pielea ta sa fie arsa de razele soarelui.
UZUALA
COPERTINA Automatizata Casetata - KSET30
Controlul caldurii si al luminii! O copertina exterioara protejaza mai bine decat roletele, perdelele, draperiile. Razele soarelui nu mai strabat suprafata vitrata (geamul, sticla), astfel caldura ramane la exterior. Singura care trece este lumina naturala si uniforma, binenteles controlata de culoarea tesaturii. marchiza
LUXURY
COPERTINE Retractabile Pentru Ferestre
Destinate exclusiv pentru protectia solara. Toate modele de copertine sunt retractabile. Actionarea se poate face manual sau dupa preferinte electric cu motor sau telecomanda/buton. Copertina este compusa din doua elemente de baza. Partea metalica sau structura. Panza de acoperire sau material textil. Ambele sunt importante pentru un sistem de calitate. Structura metalica confera rezistenta impotriva ruperi pana la o anumita intensitate a vantului. In jur de maxim 45km /ora. Panza de acoperire este foarte importanta pentru ca aceasta este bariera dintre soare si terasa. Aceasta este cea care va reduce temperatura si cantitatea de lumina in zona unde protejaza.
PRACTICA
Galeria De Culori si Modele Pentru Materiale
Vezi galeria noastra de materiale textile pentru copertine. Toate materialele pe care le comercializam sunt import SPANIA
MODELE

Brate din aluminiu torsionate prin arcuri. Fronton de aluminiu . Actionare prin mecanism cu manivela racord 1/10 sau actionare automatizata prin motor tubular. Culoare standard alba, ral 1096. Panza de acoperire textil acrilic sau poliester import Spania. Principiu de functionare cu brate retractabile. Dimensiune minima 200 cm latime la perete – proiectie minima 150cm. Copertine modele retractabile pret dimensiune maxima 700 cm latime la perete – proiectie maxima 350cm. Prinderea  sau fixarea acestor copertine modele se face in cele doua console laterale ale sistemului sau suporti independenti pe bara. Suporti de prindere din otel – atat pentru tavan cat si perete. Preturile pentru copertine se stabilesc in felul urmator: lungimea x deschiderea. Tambur diametrul de 78 mm, grosime 1,5mm – galvanizat. Pret terase balcoane actionare motor cu senzor soare vant.

Sistem de umbrire extensibil. Material folosit este textil cu acril care are teflon. Aceasta tesatura rezista foarte bine la soare. Copertine retractabile cu motor si telecomanda, pret promotional. Suporta bine la rafalele de vant 50km/h. Sistem de protectie solara clasic folosit de foarte multa lume. Estetica ireprosabila si fiabila. Nu strica arhitectura casei si pretul de vanzare  este stabilit de producator in functie de dimensiuni. Copertina pentru terasa model 2019. Termen de livrare in decurs de 7 – 10 zile. Este net superioara in comparatie cu una din magazine de bricolaj.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn