Marchize retractabile

Denumiri: marchize retractabile, marchiză retractabilă, marchize terasă, marchiză impermeabila electrică, producator București marchiză balcon.

Marchiză retractabilă model Monobloc

Marchize retractabile terase preturi
marchize retratabile electrice
Marchiza retractabila Bucuresti
marchiza terasa
marchiza balcon
marchize automatizate terase si balcoane
video marchiză cu acționare manuală
video marchiză cu acționare electrică

Profile și accesorii Spania

Pana la 7 metri și 4 metri deschidere

Marchize retractabile pentru umbrirea teraselor si balcoanelor

Dacă vă doriți o soluție de umbrire eficientă care să oprească lumina să mai intre în locuința dumneavoastră fără a întuneca încăperea, atunci vă recomandăm o marchiză retractabilă ce poate fi amplasată atât la o terasă deschisă cât și la balcon. Cu ajutorul unei astfel de marchize retractabile camera va rămâne luminată în mod natural, dar veți putea reduce considerabil acțiunea dăunătoare a razelor de soare ultraviolete.Toate marchizele retractabile produse de compania noastră se efectueaza la comanda pe dimensiunea si culoarea dorita de cumparator.

Cât Costă un sistem de marchize în Bucuresti?

În București am montat un număr foarte mare de sisteme de umbrire sau acoperire mai ales în complexul rezidențial New Town Residence. Dar chiar dacă vă aflați sau nu în capitală, vă putem face o ofertă generoasă de preț dacă ne comunicați telefonic, prin mail sau prin completarea formularului de contact de pe pagina noastră de contact dimensiunile marchizei dorite.

În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem confecționa chiar și o marchiză retractabilă verticală dacă doriți umbrirea unei ferestre orientate spre Est sau spre Vest pentru a nu lăsa soarele să intre în intervalele de peste zi când bate cel mai puternic.

Marchize terase

Vă recomandăm să folosiți marchizele în scopul de umbrire al teraselor atunci cand soarele este puternic, acestea se fixează la perete cu suporți din oțel și se extinde cu ajutorul brațelor retractabile. Cumpară o marchiză dacă vrei s-o folosești pentru a umbri balconul sau terasa ta.

De ce merită să investiți într-un Sistem De Umbrire Pe Baza De Marchize terasă?

Marchizele retractabile disponibile pe site-ul Eurotenda sunt foarte atractive atât din punct de vedere vizual cât și ca eficiență. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și imprimeuri și prin montarea lor puteți îmbunătăți aspectul clădirii exprimându-vă în același timp și personalitatea sau gusturile. În plus, datorită materialelor din care sunt confecționate, marchizele noastre reduc căldura din interior chiar și cu 7-8 grade, motiv pentru care veți folosi mai puțin aerul condiționat, economisind considerabil la factura de curent.

În cazul restaurantelor, cafenelelor sau cofetăriilor, marchizele retractabile terase sunt recomandate pentru crearea unei atmosfere chic ce atrage clienții ce pun un accent deosebit pe caracterul estetic, dar și pe confort. Astfel, și ca patron de afacere, nu doar ca persoană fizică puteți beneficia de montarea unor marchize retractabile datorită faptului că prin existența lor veți putea atrage mai mulți clienți, crescând astfel cifra de afaceri.

Pentru ce tip de construcții se recomandă umbrirea cu marchize retractabile?

Marchizele se pretează atât pentru spațiile private cât și pentru dotarea unui restaurant, cafenea sau cofetărie pentru ca cei care doresc să stea pe terasă să poată beneficia de condiții atmosferice excelente chiar și pe timp de vară, în zilele caniculare. Marchiza balcon este cel mai răspândit sistem de umbrire  putând fi văzută foarte des și la apartamentele din capitală, mai ales la complexurile imobiliare unde este interzisă sau imposibilă închiderea balconului cu geamuri.

Tipuri actionare: manual sau electric

O marchiză retractabilă terasă poate fi acționată manual sau se poate automatiza prin montarea unui motor care se acționează printr-o simplă apăsare de buton. Dacă optați pentru o marchiză retractabilă electrică și îi montați și un senzor de vânt, puteți sta fără grijă nemaifiind nevoie să urmăriți în permanență situația vremii pentru a o strânge la timp în caz de furtună. Însă indiferent de sistemul de acționare, satisfacția alegerii vă este garantată deoarece vă punem la dispoziție doar materiale din import, de cea mai bună calitate, confecționate special pentru a face față capriciilor vremii.

Cum se poate comanda o marchiză retractabilă?

Dacă doriți să dotați un spațiu cu o marchiză retractabilă, contactați-ne pentru a ne comunica dimensiunile acesteia, materialul din care doriți să o confecționăm, dar și sistemul de acționare. Apoi, vom reveni la dumneavoastră cu o ofertă de preț care să se încadreze în bugetul de care dispuneți.

Suntem pe piață din anul 2008 și de atunci încoace am adunat în portofoliul nostru mai mult de 5000 de proiecte reușite. De asemenea, servim atât clienți persoane fizice cât și persoane juridice care își doresc marchize retractabile la balcon pentru investiția în propria afacere sau pentru revânzarea lor. Marchizele de pe site-ul Eurotenda se pot marca atât la ferestre, cât și la terase, balcoane, sau deasupra unei intrări.

În cazul în care doriți să vindeți mai departe marchizele noastre retractabile pentru terase și balcoane, tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu departamentul nostru administrativ, să vă exprimați intenția și vă vom trimite în cel mai scurt timp posibil un contract de colaborare pentru a pune bazele unui parteneriat de succes. In pagina noastră ve-ți gasi și video marchize retractabile.

Află mai multe despre marchize retractabile vândute de Eurotenda

Stiai ca marchizele au devenit un accesoriu de care tot mai multe persoane se bucură? Sunt aproape indispensabile la terase.  Vezi și care sunt tipurile de marchize retractabile comercializate de compania noastră. Pastrează valoarea apartamentului prin montarea unei marchize sau marchiză la terasă sau balcon. Folosiți sistemele de marchize pentru perioada de vară și afla tot ce trebuie să știi despre copertine și marchize. În subiectul din blog am scris și despre cum trebuie să alegi sistemul și materialul textil .

Facebook
Twitter
LinkedIn