Marchize retractabile terase

Marchiză retractabilă terasă

model MONOBLOC

Marchize retractabile, terase preturi
marchiză retractabilă, terasă
Marchiza terasa, Bucuresti
marchiza terasa
marchiza balcon
marchize

Profile, accesorii și material textil fabricat în Spania

Dimensiuni maxime de execuție pentru o marchiză:

  • lungimea la perete maxim 700 cm
  • deschiderea în față maxim 400 cm

Toate produsele noastre se execută pe bază de comandă după stabilirea dimesiunilor, culori pentru prelata impermeabilă în acord cu beneficiarul.

  • Termenul maxim de execuție este de 14 zile
  • montajul este asigurat în București și Ilfov
  • pentru restul tarii montajul este asigurat prin colaboratorii noștrii.


Denumiri: marchize retractabile, marchiză retractabilă, marchize terasă, marchiză terasă impermeabila electrică, producator București marchiză balcon. 

Video cu marchiză pentru terasă și balcon
cu acționare manuală
Video marchiză terasă
cu acționare electrică
  • garanția produselor noastre este de 5 ani
  • montaj profesional
  • pânza cu proprietații de respingere a razelor ultraviolete
  • finisaje moderne ale parților metalice din aluminiu

Marchize retractabile pentru umbrirea teraselor si balcoanelor

Dacă vă doriți o soluție de umbrire eficientă care să oprească lumina să mai intre în locuința dumneavoastră fără a întuneca încăperea, atunci vă recomandăm o marchiză retractabilă ce poate fi amplasată atât la o terasă deschisă cât și la balcon. Cu ajutorul unei astfel de marchize retractabile camera va rămâne luminată în mod natural, dar veți putea reduce considerabil acțiunea dăunătoare a razelor de soare ultraviolete.Toate marchizele retractabile produse de compania noastră se efectueaza la comanda pe dimensiunea si culoarea dorita de cumparator.

Cât Costă un sistem de marchiză terasă în Bucuresti?

În București am montat un număr foarte mare de sisteme de umbrire sau acoperire mai ales în complexul rezidențial New Town Residence. Dar chiar dacă vă aflați sau nu în capitală, vă putem face o ofertă generoasă de preț dacă ne comunicați telefonic, prin mail sau prin completarea formularului de contact de pe pagina noastră de contact dimensiunile marchizei pentru terase dorite.

În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem confecționa chiar și o marchiză retractabilă verticală dacă doriți umbrirea unei ferestre orientate spre Est sau spre Vest pentru a nu lăsa soarele să intre în intervalele de peste zi când bate cel mai puternic.

Marchize terase retractabile

Vă recomandăm să folosiți marchizele în scopul de umbrire al teraselor atunci cand soarele este puternic, acestea se fixează la perete cu suporți din oțel și se extinde cu ajutorul brațelor retractabile. Cumpară o marchiză dacă vrei s-o folosești pentru a umbri balconul sau terasa ta.

De ce merită să investiți într-un sistem de umbrire pe bază de marchiză terasă?

Marchizele retractabile disponibile pe site-ul Eurotenda sunt foarte atractive atât din punct de vedere vizual cât și ca eficiență. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și imprimeuri și prin montarea lor puteți îmbunătăți aspectul clădirii exprimându-vă în același timp și personalitatea sau gusturile. În plus, datorită materialelor din care sunt confecționate, marchizele noastre reduc căldura din interior chiar și cu 7-8 grade, motiv pentru care veți folosi mai puțin aerul condiționat, economisind considerabil la factura de curent.

În cazul restaurantelor, cafenelelor sau cofetăriilor, marchizele retractabile terase sunt recomandate pentru crearea unei atmosfere chic ce atrage clienții ce pun un accent deosebit pe caracterul estetic, dar și pe confort. Astfel, și ca patron de afacere, nu doar ca persoană fizică puteți beneficia de montarea unor marchize retractabile datorită faptului că prin existența lor veți putea atrage mai mulți clienți, crescând astfel cifra de afaceri.

  • Vezi și restul modelelor noastre de copertine retractabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor

Pentru ce tip de construcții se recomandă umbrirea cu marchize retractabile?

Marchizele se pretează atât pentru spațiile private cât și pentru dotarea unui restaurant, cafenea sau cofetărie pentru ca cei care doresc să stea pe terasă să poată beneficia de condiții atmosferice excelente chiar și pe timp de vară, în zilele caniculare. Marchiza balcon este cel mai răspândit sistem de umbrire  putând fi văzută foarte des și la apartamentele din capitală, mai ales la complexurile imobiliare unde este interzisă sau imposibilă închiderea balconului cu geamuri.

Tipuri actionare: manual sau electric

O marchiză retractabilă terasă poate fi acționată manual sau se poate automatiza prin montarea unui motor care se acționează printr-o simplă apăsare de buton. Dacă optați pentru o marchiză retractabilă electrică și îi montați și un senzor de vânt, puteți sta fără grijă nemaifiind nevoie să urmăriți în permanență situația vremii pentru a o strânge la timp în caz de furtună. Însă indiferent de sistemul de acționare, satisfacția alegerii vă este garantată deoarece vă punem la dispoziție doar materiale din import, de cea mai bună calitate, confecționate special pentru a face față capriciilor vremii.

Cum se poate comanda o marchiză retractabilă la terasă?

Dacă doriți să dotați un spațiu cu o marchiză retractabilă, contactați-ne pentru a ne comunica dimensiunile acesteia, materialul din care doriți să o confecționăm, dar și sistemul de acționare. Apoi, vom reveni la dumneavoastră cu o ofertă de preț care să se încadreze în bugetul de care dispuneți.

Suntem pe piață din anul 2008 și de atunci încoace am adunat în portofoliul nostru mai mult de 5000 de proiecte reușite. De asemenea, servim atât clienți persoane fizice cât și persoane juridice care își doresc marchize retractabile la balcon pentru investiția în propria afacere sau pentru revânzarea lor. Marchizele de pe site-ul Eurotenda se pot marca atât la ferestre, cât și la terase, balcoane, sau deasupra unei intrări.

În cazul în care doriți să vindeți mai departe marchizele noastre retractabile pentru terase și balcoane, tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu departamentul nostru administrativ, să vă exprimați intenția și vă vom trimite în cel mai scurt timp posibil un contract de colaborare pentru a pune bazele unui parteneriat de succes. In pagina noastră ve-ți gasi și video marchize retractabile.

Află mai multe despre marchize retractabile pentru terase și balcone

Stiai ca marchizele au devenit un accesoriu de care tot mai multe persoane se bucură? Sunt aproape indispensabile la terase.  Vezi și care sunt tipurile de marchize retractabile comercializate de compania noastră. Pastrează valoarea apartamentului prin montarea unei marchize sau marchiză la terasă sau balcon. Folosiți sistemele de marchize pentru perioada de vară și afla tot ce trebuie să știi despre copertine și marchize. În subiectul din blog am scris și despre cum trebuie să alegi sistemul și materialul textil .

De asemenea dacă cauți un sistem mai rezistent pentru acoperirea terasei îți recomandăm să vizualizezi și sistemele metalice din aluminiu cu pergole retractabile pentru acoperirea teraselor la vânt, zăpadă, ploaie. Descoperă și sistemul de acoperiș retractabil terasă cu prelată impermeabilă și sistem de luminiu led, care este acționat electric cu motor marca Somfy. Aceste pergole se pot închide în plan vertical cu folie transparentă sub formă de rulou pentru a proteja terasa de ploaie, vânt și zăpadă în perioada de iarnă.

Facebook
Twitter
LinkedIn