Pergole Retractabile

Pergola retractabilă PERSA

Intenționezi să folosești terasa în toate anotimpurile anului? Vrei să stai fară grijă în perioada de iarnă când ninge că nu va ceda acoperișul la greutate? Pergola retractabilă Persa este singura cetificată ISO care rezistă la încarcari de zapadă.
Pergola bioclimatică cu lamele din aluminiu.

Pergola retractabilă STAR

Ai o terasă privată pe care vrei s-o acoperi în perioada de vară la soare și ploaie? cauți o pergolă modernă? Alege sistemul cu prelată impermeabilă block-out, inserție carbon și sistem de lumini led.

Pergola Magna

Acoperă terasele comerciale: terasă de restaurant, hotel, cafenea. Acest sistem îl recomandăm când aveți deschideri la terase foarte mari. Proiecție maximă = 👉8 metri. Iar la perete maxim 15 m.

Pergole Retractabile

Ideală la Restaurante și Cafenele. Aceste pergole retractabile le recomandăm când aveți terasa cu deschiderea foarte mare. Maxim 👉10 metri. Iar lungimea maxim 15 metri.
pergola bioclimatica

Pergole Terase Bioclimatice

Sistemele de acoperișuri produse de Eurotenda cuprind o mare varietate de pergole retractabile care pot satisface nevoile și cerintele diverse. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci pentru extinderea spațiului de terasă cu eleganța. În plus, pergolele sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă Persa este singurul model garantat la rezistența încarcarilor cu zapadă. “Pergole terase bioclimatice”

pergola terasa

Pergolă Retractabilă Electrică

Oferim funcții ușor de utilizat cu acționare electrică, telecomandă, automatizări, precum si selectarea personală a culorii pentru adaptarea optimă a sistemelor noastre la nevoile dvs. Toate pergolele noastre retractabile sunt complet parametrizabile, oferim pergole aproape la toate tipurile de terase. Concentrându-ne pe caracteristicile unice ale fiecarui spațiu, vă propunem o pergolă metalică care asigură sigurantă, durabilitate în conditii  meteorologice grele, atât iarna cât și vara!

pergola retractabila

Producator Pergolă Bioclimatică Retractabilă București

Pergola retractabilă bioclimatică este alegerea ideală care oferă acoperirea / umbrirea teraselor pe tot parcursul anului. Mai precis, sunt extrem de rezistente la zăpadă, permițându-le să funcționeze lin în orice condiții meteorologice. În consecință, acestea au capacitatea de a regla temperatura spațiului dvs. într-un mod natural. Pergola retractabilă cu prelată se folosește în sezonul de vara, este 100% impermeabilă. 

pergole retractabile

Pergole retractabile aluminiu Bucuresti

În căutarea pergolelor retractabile, pergolelor din aluminiu, pergolă copertină sau copertine, putem să vă oferim  sisteme optime. Scopul nostru preliminar este să asigurăm pergole superioare calitativ. Sisteme de umbrire care: pot configura spațiul dvs. ideal de relaxare, sunt durabile în timp și rezistente la uzură. 

pergole electrice

Preturi pergole retractabile aluminiu

Pergolele, pergolă impermeabilă retractabilă, prețuri pergole terase din aluminiu, pergolele copertine sau baldachinele sunt  excepționale nu numai pentru locuințe, ci  pentru spațiile profesionale. În acest fel, putem oferi sisteme de acoperire de cea mai înaltă calitate tuturor tipurilor de afaceri, deoarece: pergolele din aluminiu formează spațiul suplimentar disponibil pentru clienții dvs. evidențiază exteriorul fiecărui spațiu profesional pe care îl creează un climat semnificativ plăcut. Inventați cu înțelepciune.

Montaj sisteme pergole 

Aveți încredere în compania noastră cu privire la instalarea sistemelor de pergolă. Suntem capabili să gasim pergole retractabile la prețuri avantajoase, chiar  în cele mai dificile cazuri de aplicare,  reformăm designul spațiului dvs, pentru a vă satisface propriile nevoi cu stilul personal. In București poți gasi sistemele noastre în sediul nostru.

pergole terase

Pergole metalice din aluminiu

Construcțiile cu pergole metalice retractabile în spații exterioare constituie o parte esențială a îmbunătățirii vieții în interior, deoarece oferă un mod economic, eficient, relaxant ție, familie și prieteniilor tăi să te odihnești. Compania noastră vă poate furniza pergole bioclimatice metalice din aluminiu de înaltă calitate, care sunt cu o varietate de certificări bine recunoscute, aprobate pe scară largă. 

 

Pergola persa inchisa cu geamuri glisante

Pergola retractabilă aluminiu

Reprezintă element arhitectural format din stâlpi și grinzi dispuse transversal. Pergola retractabilă a existat din cele mai vechi timpuri sub diferite forme: Pergola lemn, pergola metalică, pergola aluminiu. Acoperișul pergola se folosește la terasa exterioară a casei sau în gradină.

Pergola lemn cu acoperiș retractabil

Construită din lemn pergola reprezintă un element de decorațiune a terasei. Pe aceasta pergolă se pot instala diverse acoperișuri de pergole retractabile gen pergola Persa, pergola Star. În acest fel pergola de lemn devine funcțională și la ploii inclusiv iarna.

Pergola metalică retractabilă

Este confecționată complet din aluminiu. Pergola metalică poate fi și retractabilă – extensibilă. Sub această formă terasa sau balconul sunt aerisite corespunzător vara. Pergola metalică este cu motor, pergola retractabilă poate sa reziste iarna la zăpadă.

Cine produce și montează pergola retractabilă în București și alte orașe ale României

Firma Eurotenda Paradise are un portofoliu mare de lucrări cu pergola retractabilă Persa. Acest acoperiș metalic cu panouri aluminiu îl puteți folosi în toate anotimpurile anului. Producem și montăm în București și în tară sistemele noastre pentru acoperit terasa.

Prin parteneri nostri livrăm și montăm pergole retractabile în următoarele orașe ale României: Cluj, Iași, Baia Mare, Timișoara, Slatina, Constanța, Craiova, Brașov, Ploiești, Pitești.

În cazul în care doriți un sistem mai simplu pentru acoperirea terasei vă recomandăm să studiați și modele noastre de copertine pentru umbrire. De altfel mai producem și diverse tipuri pentru umbrirea teraselor și balcoanelor de exemplu cu modelul de marchiză retractabilă monobloc cu material impermeabil prelată

Pergole retractabile terase bioclimatice

Afla și alte informații despre pergole retractabile pentru terase

Diferențele dintre pergole versus copertine montate la ultimul etaj, cum rezistă la vânt și la zapadă odată montate, cum alegem corect ce ne trebuie. Inchide pergolele noastre perimetral cu sistemul de rulouri transparente casetate și protejază de infiltrații de apă și ninsoare. Descoperă și ce sistem de umbrire ți se potrivește cel mai bine pe tarasa sau balconul casei tale. Descoperă ce calități oferă o pergolă de la Eurotenda.

Sfaturi despre pergole retractabile 

Dacă  pergolele sunt o investiție prea mare pentru tine atunci poți monta o copertina retractabilă pentru umbrire. Alege pentru închiderea terasei folia transparentă și bucura-te de spațiul tau exterior pe toată perioada anului. Afla și cum să amenajezi un balcon de apartament pentru al folosi cand este cald și rece și cum să te protejezi de soare. Ce soluții ai pentru umbrirea teraselor și care sunt diferențele din ele, cum poți alege corect. Tot în articolele noastre poți afla cum se montează o pergola retractabila din metal la terasă cu resurse minime și montaj de calitate.  În blogul nostru află în ce orașe din România livrăm pergole metalice retractabile. Care sunt distribuitorii noștri din Iași, Suceava, Botoșani cu  care colaboram pentru pergole retractabile Iași, Botoșani, Suceava.

Care sunt cele 8 elemente cheie pentru o terasă elegantă? 

pergola metalica

Pergole retractabile în Timișoara, Iași, Cluj, Arad, Constanța

Oferim servicii de masuratori, consultanță și montaj pentru pergolele retractabile în urmatoarele orașe ale țării: Iași, Cluj, Arad, Timișoara, Constanța, vezi și articolul despre importanța pergolelor pentru amenajarea unui spațiu exterior.

Cum poți monta o pergolă retractabilă în Craiova și Slatina

Eurotenda Paradise vinde și motează sistemele de pergole retractabile în Craiova și Slatina prin colaboratorii zonali. Contactează compania și află cum poți monta pergole retractabile în zona în care locuiești.

Colaboratorii nostrii din Craiova și Slatina îți vor explica care sunt diferențele dintre pergole și copertine și pentru ce spații se pretează.

Video pergole metalice | cu lamele din aluminiu
Video pergola retractabilă STAR | cu prelată impermeabilă
Video pergola retractabilă STAR | cu prelată impermeabilă & structură din aluminiu