Rulouri Exterioare Transparente

Rulouri exterioare transparente cu casetă și ghidaje din aluminiu

Atunci când vă doriți un sistem elegant de închidere al balconului sau terasei pentru a evita infiltrația apei de ploaie sau a zăpezii vă recomandăm sistemele cu rulouri transparente exterioare. Aceste sisteme au structura din aluminiu și sunt confecționate cu prelată ( folie) transparentă . Această folie care se folosește la acest model de rulou exterior transparent este rezistentă la soare și îngheț. Lungimea maximă a ruloului este de 450 cm și înălțimea de 3 metri. Toate rulourile exterioare transparente se fabrică la comandă pe dimensiunea terasei.

Fabricate din folie ( prelată ) transparentă

Confecționate din materiale rezistente, fabricate să facă față intemperiilor vremii. Pe lângă protecția împotriva precipitațiilor, optând pentru rulouri exterioare transparente pentru terase și balcoane izolați fonic spațiul. Rulourile exterioare transparente sunt rezistente la vânt, ploaie și zăpadă. Sistemele sunt fabricate cu prelată, folie transparentă rezistentă la îngheț

Prețul rulourilor exterioare transparente

Calculatorul de preț pentru aceste sisteme de închideri terase cu rulouri exterioare transparente este pentru fiecare rulou în parte și se calculează în felul următor. Lățimea ori înălțimea pentru fiecare gol de terasă în parte. Montajul rulourilor exterioare transparente este asigurat de compania noastră pentru București și Ilfov, iar pentru restul țării prin colaboratorii noastră.

Vindem rulouri transparente exterioare în următoarele orașe:

Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și Constanța. Pentru montaj vă rugăm să ne contactați și vă redirecționăm către colaboratorii noștri. Rulouri exterioare transparente marca Eurotenda Paradise.

Tipuri de acționări posibile la rulouri transparente pentru terase.

  • motor cu telecomandă marca Somfy
  • mecanism cu manivelă
  • ancorare cu bolțuri pentru rezistență la vânt.

Rulouri realizate la comandă!

Rulourile produse de compania noastră se fac pe comandă la dimensiunea terasei. Termenul de realizare este în medie de 14 zile.

Acționare electrică!

Rulourile transparente pot fi cu acționare electrică - motor și telecomandă marca Somfy, pentru mai mult confort.

Toate culorile disponibile!

Profilele de aluminiu se pot vopsi la orice culoare de RAL dorită, fără alte costuri suplimentare.

Folia stă tensionată!

Sistemul de ancorare din partea de jos cu bolțuri blochează folia să se ridice sau să flambeze la vânt puternic, astfel folia stă întinsă pe timp de iarnă.

Fotografii cu lucrări realizate

De ce rulourile exterioare transparente casetate sunt cea mai bună alegere pentru protecția pe timp de iarnă?

Un set de rulouri exterioare transparente este potrivit pentru orice spațiu sau construcție unde vreți să țineți la distanță precipitațiile. Un astfel de sistem este simplu de folosit, iar modul de acționare depinde de preferințele dumneavoastră. Standard, toate rulourile noastre sunt prevăzute cu manivele pentru acționarea manuală. Dar la cerere putem să le montăm și sisteme automate dotate cu motor și telecomandă.

Unde se pretează montarea unor rulouri exterioare transparente ca soluție de acoperire?

Rulourile transparente casetate și prevăzute cu ghidaje sunt ideale pentru izolarea teraselor exterioare și a foișoarelor, dar și în cazul balcoanelor. Astfel, prin investiția într-un astfel de sistem, un spațiu inaccesibil pe timp de iarnă se poate transforma într-un loc plăcut de relaxare și odihnă. De asemenea, datorită faptului că puteți strânge rulourile atunci când nu mai aveți nevoie de ele, spre deosebire de închiderea cu geamuri, spațiul izolat cu folii PVC nu se transformă într-o seră pe timp de vară.

Rulourile transparente se instalează rapid și rezistă la vânturile puternice chiar și în cazul balcoanelor din complexurile imobiliare foarte înalte. Pentru o izolare optimă, bucățile de plastic transparent se unesc una câte una și apoi se pune conturul compus din banda de rigidizare. Tamburul de rulare al acestor folii are un diametru de 70 mm.

Cât de mult izolează rulourile exterioare transparente golurile unde sunt montate?

Rulourile transparente sunt ideale pentru izolarea golurilor împotriva ploii și zăpezii, dar și a sunetului. Cu ajutorul lor țineți la distanță 99% din precipitații și vă puteți izola terasa sau foișorul și împotriva zgomotelor de afară. de asemena se potrivesc cu sistemele de pergole bioclimatice pentru acoperirea teraselor și balconelor, care sunt ideale a se folosi iarna la zăpadă.

Care este timpul de montare a unor rulouri exterioare?

Rulourile transparente exterioare pentru care puteți opta în magazinul Eurotenda pot fi create în 14 zile de la comanda dumneavoastră. Măsurați cu exactitate dimensiunile golurilor pe care doriți să le acoperiți și în doar două săptămâni de la solicitare veți putea beneficia de ele.

Cât costă rulourile transparente casetate?

Dacă sunteți interesat de rulou transparent preț tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de o cotație este să ne trimiteți înălțimea și lungimea rulourilor de care aveți nevoie. De asemenea, în cererea dumneavoastră nu uitați să specificați și sistemul de acționare dorit precum și adresa la care doriți să se efectueze montajul. În prețul calculat de noi este inclus montajul în București, iar dacă solicitarea dumneavoastră este pentru o altă zonă a țării, vă vom calcula un tarif în funcție de distanță.

Există posibilitatea de a revinde rulouri exterioare transparente pentru balcoane sau terase?

Produsele și serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, clienți finali, cât și celor care dețin o companie și doresc să revândă rulouri transparente necasetate sau casetate din gama noastră foarte cuprinzătoare, mai departe, altor companii sau persoane fizice. De aceea, dacă sunteți o persoană juridică și vă interesează o astfel de colaborare, nu ezitați să ne contactați la adresa de mail contact@eurotenda.ro sau completând formularul de pe pagina de contact și departamentul nostru de administrare vă va trimite un contract de colaborare în cel mai scurt timp posibil.

Când vine vorba de sisteme de acoperire, scopul nostru este să oferim cele mai bune produse și servicii de pe piață și de aceea indiferent de nevoile dumneavoastră, suntem convinși că împreună putem găsi o variantă care să vă satisfacă pe deplin.

Video Rulou Transparent model CASETAT

Lucrari realizate de compania noastră

Ce face un rulou cu folie transparentă

Protejaza de conditiile nefavorabile ale vremii cum ar fi: ploaia, vantul si zapada. Ruloul izoleaza si fonic pana la 35 db. Folosim rulouri exterioare transparente pentru a inchide terase. Folia transparenta culiseaza prin ghidaje laterale de aluminiu si se aduna pe tambur intr-o caseta in momentul cand este rulata.

Sistem elegant cu profile din aluminiu pe care îl folosim să închidem spațiul exterior

Atunci cand folia este coborata datorita ghidajelor si al casetei terasa este izolata in totalitate. Atat in interiorul ghidajelor cat si in interiorul casetei exista doua randuri de perii care preseaza pe plastic, acestea  asigura o protectie suplimentara la vant.

Rulouri cu plastic transparent pentru închidere balcon

Se instaleaza rapid si sunt foarte rezistente la vant puternic. Plastic transparent care este clar, acesta se termosudeaza la cald cu robot special pentru lipire. Se unesc bucatile de plastic transparent dupa care se pune conturul ( banda de rigidizare) . Tambur de rulare cu diametru de 70 mm. 

Montaj rulouri exterioare casetate cu plastic transparent

Eurotenda a montat numeroase balcoane in complexul rezidential New Town. Toate lucrarile au fost finalizate cu succes. Eurotenda monteaza rulouri exterioare transparente pentru terase din anul 2009 si rulourile au rezistat foarte bine iarna cand zapada era multa si sau comportat excelent cand a fost vant puternic. Vara ajuta mult sa protejeze balconul de praf si rafale de ploi. Rulouri exterioare transparente casetate. Pareri excelente de la clienti mutumiti care au benefiat de serviciile nostre de vanzari. Copertina verticala casetata cristal folie clara. Fixare prin insurubare. Automatizare marca Somfy 

Cum se calculează prețul ruloului!

Pentru a va trimite o oferta de pret avem nevoie de dimensiunea fiecarui rulou transparent. Latimea x Inaltime, tipul de actionare, manual sau electric, culoarea profilelor. Termenul de productie este in general de 14 zile. Pretul include montajul in Bucuresti, pentru restul tarii pretul ruloului se calculeaza fara montaj.

Producator rulouri exterioare cu plastic transparent

Esti societate comerciala si activezi in domeniu amenajarilor exterioare. Poti cumpara rulouri in sistem de distributie. Noi iti oferim suport tehnic si training pentru a putea instala produsele noastre. Contacteaza-ne pentru contractul de colaborare.

Alte produse ale companiei noastre: folie terasă  prelată transparentă,  pergolă retractabilăcopertină retractabilă

Detalii ale rulourilor exterioare transparente

Sisteme compuse dintr-o folie transparentă ce culisează prin ghidaje laterale din aluminiu și se adună pe tambur într-o casetă în momentul rulajului. Astfel, atunci când folia este coborâtă, datorită ghidajelor și casetei din dotare, terasa devine izolată în totalitate. Pentru a asigura o protecție sporită împotriva vântului, foliile transparente sunt prevăzute cu câte două rânduri de perii care fac contact cu plasticul, obstrucționând intrarea curenților de aer.

× Trimite mesaj pe WhatsApp