Pergola Bioclimatica Este Un Acoperiș Metalic

Ce este de fapt o pergola bioclimatica? Este un acoperiș metalic format din lamele cu aluminiu. Aceste lamele ale acoperisului se pliaza si se retrag catre unul din capetele acoperișului. In acest fel acoperișul terasei ramane liber.

Cand ne dorim retractarea acoperișului la terasă?

Acest lucru il dorim indeseori in serile de vara cand pe terasa se degaja multa caldura și vrem ca aceasta sa iasa de pe terasă. De asemenea aceasta pergola cu acoperiș retractabil este extraordinara daca este montata la terasele restaurantelor, cafenelelor pentru ca permite aerisirea terasei mai ales atunci cand se fumeaza.

Vei avea o terasa acoperită atunci cand ploua!

Daca incepe o ploaie pergola se inchide in cateva secunde. Nu vei sta cu grija ca trebuie sa strangi de pe masa cand incepe ploaia. 

Terasă acoperită cu pergola metalica sau pergola din lemn?

Este stiut faptul ca costurile de achizitie pentru o pergola metalică retractabila sunt mai mari decat constructia unei terase de lemn. Dar avantajele si confortul il vei avea de la acoperișul metalic pentru ca este retractabil, nu necesita intretinere anuala ca si lemnul si nu crapa plus ca nu se decoloreaza. Un alt avantaj este ca terasa isi va pastra functia de terasa si nu se va transforma intr-o noua camera, cum se intampla in multe situații. Mai intâi construieti o terasa din lemn, dupa care pui si geamuri termopan…. si uite așa ai transformat-o intr-o noua camera.

Acoperiș Pergola rezistent iarna la zapadă

Pergola Persa din aluminiu este singurul acoperiș retractabil care este certificat iso pentru rezistenta la incarcari de zapada. Pergola retractabila a fost testa fizic si in decursul anilor de catre clientii nostri si s-a comportat excelent la conditiile atmosferice din tara noastra. Pergola Persa este impermeabila 100% si foarte rezistenta la vant.Acoperișul se actioneaza numai cu motor marca somfy. termenul de pregatire in fabrica a pergolei este intre 3 si 4 saptamani iar montajul pe terasa dureaza maxim 2 zile.

More Posts

× Trimite mesaj pe WhatsApp