Copertine retractabile pentru ferestre

copertine ferestre retractabile

Vă doriți un produs pentru umbrire eficient, dar în același timp vreți să va bucurați de lumina naturală? Atunci vă propunem să alegeți o copertină retractabilă de la Eurotenda Paradise care vă oferă urmatoarele avantaje:lumină uniformă în încăpere, dar vă și fereșt de 80% din razele de soare ultraviolet. O astfel de copertină se poate monta în afara ferestrei dumneavoastră astfel încât să obstrucționeze pătrunderea în încăpere a soarelui, fără a afecta aspectul estetic al cladirii.

Pentru ce case se recomandă montarea copertinelor la ferestre?

Copertina la ferestra este ideală atât în cazul caselor cât și pentru birouri sau zone comerciale unde se dorește crearea unei ambianțe plăcute și confortabile. Ele sunt accesorizate cu mecanism în formă de cutie care le face să se strângă pe un tambur în așa fel încât în momentul în care nu sunt folosite să nu strice aspectul fațadei clădirii pe care sunt montate.

Pe lângă faptul că sunt o soluție bună de a ține soarele la distanță, copertinele la ferestre sunt economice din punct de vedere ac costurilor de achiziție, iar la scurt timp după montare le puteți amortiza investiția prin economisirea la factura de curent prin folosirea mai puțina a aerului condiționat. Creând umbră în casă, nu veți mai simți nevoia la fel de mult să utilizați aparatul de aer condiționat nici măcar în cele mai călduroase zile din vară și astfel, cantitatea de curent electric consumat va fi mai mică .

Cum funcționează copertina pentru fereastră

Copertinele pentru fereastre sunt compuse dintr-o tesatură foarte rezistentă la intemperiile vremii și un mecanism care rulareaza în momentul în care nu mai este nevoie de umbriră. Caseta exterioară protejează tesatura copertinei în momentul în care aceasta nu este utilizată  caseta este fabricată din aluminiu, iar în partea de jos este prevăzută cu două brațe și prin mișcarea lor se strange copertina.

tesatura copertinei este acril și vopsita în așa fel încât nu permite decolorarea nici după expunerea îndelungată la soare iar datorită substanțelor cu care este tratata nici nu mucegăiește de la umezeleală.

În momentul în care sunt deschise, copertinele la ferestre au două poziții de coborâre:

●          coborâre la 90 de grade – va umbri jumatate din fereastră

●          coborâre la 180 de grade – va umbri toată fereastra

Fiecare grad de coborâre este gândit în așa fel încât în momentul în care este folosită, copertina să protejeze eficient interiorul spatiului de lumina soarelui, dar să nu fie nevoie de utilizarea luminii artificiale. Brațele copertinelor pentru ferestre sunt disponibile în două dimensiuni:

●          80 de centimetri extensie –  pentru ferestre de pana la 160 cm înaltime

●          100 de centimetri extensie – pentru ferestre de pană la 200 cm înaltime

La capitolul țesaturi pentru copertine, gama noastră din care puteți alege este foarte variată având astfel la dispoziție atât culori uni, cât și imprimeuri în dungi care dau clădirii unde sunt amplasate o eleganța deosebită.

În momentul în care nu este folosită, copertina rămâne discretă deasupra ferestrei acolo unde este montată.

Cât costă o copertină la fereastră?

Dacă sunteți interesat de prețul unei copertine la fereastră de la compania noastră, vă așteptăm să ne contactați telefonic sau la adresa noastră de email, ori prin completarea formularului din pagina de contact. După ce ne transmiteți dimensiunile dorite cât și numărul de copertine de care veți avea nevoie și adresa la care se va efectua montajul, vă vom pune la dispoziție o ofertă de preț exactă.

Confecționăm copertine, marchize și pergole, dar și folii transparente pentru acoperirea spațiilor pentru un număr mare de clienți pentru case. În plus, produsele noastre sunt disponibile și pentru colaboratori, în cazul în care doriți un business bazat pe copertine, vă putem transmite contractul nostru de colaborare.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday