Terasă din lemn si pergola metalică

terasă din lemn

Te-ai gandit care ar fi avantajeje unei pergole metalice retractabile față de o terasă din lemn?

Terasa din lemn este fixă,

asa ca vara nu vei avea o ventilație corespunzatoare, tot aerul cald va rămane sub acoperiș. Un alt aspect este ca o terasă din lemn îti crează senzația de cameră, lucru care nu ne dorim…incă o cameră! Ul alt dezavantaj este ca acest sistem construit cu lemn intunecă spațiul de pe terasă, mai ales în zilele fara soare. Din nou, lemnul necesită intreținere periodică, altfel începe să crape și să se umfle de la umiditate. Lemnul în timp se strămbă plus că trebuie vopsit periodic. Atunci cănd vrei să construiești o terasă din lemn trebuie să ai multe zile disponibile pentru a sta cu echipele de muncitori pentru că in mare parte lemnul se confectionează la fața locului.

Pergola metalică retractabilă din aluminiu, avantaje

Sistemul metalic se instalează rapid. Acoperisul pergolei este retractabil astfel se produce vetilația pe terasa prin simpla schimbare a poziției lamelelor. Lamele din aluminiu la pergola metalică retractabilă sunt izolate cu poliuretan. Structura din aluminiu nu necesită intreținere anuală. Este vopsita la culoare ral și nu se decolorează. Atunci când vrei lumina pe terasă poți retracta panourile la pergola metalică.

Unde gasesc să cumpar o pergolă metalică pentru terasă

In București gasești la firma Eurotenda Paradise, aici vei gasi mai multe tipuri de pergole și structuri metalice pentru terasă sau balcon. Cel mai rezistent sistem la incarcari de zapada este pergola persa. Pentru oferta de preț contactează firma la adresa de email sau telefonic.

Cine face montajul pergolei metalice

De montajul sistemului pentru umbrirea terasei se ocupa tot compania noastră daca sunteți din București sau din altă localitate a tarii : Iași, Cluj, Timisoara, Constanța, Pitesti, Brașov. Eurotenda Paradise are colaboratori în mai multe localitați ale tarii care va pot ajuta cu montajul pergolelor sau celorlalte sistem comercializate.

Poți folosi pergola metalică retractabila și iarna la zăpadă.

Da, pergola suportă greutate și dacă vreți confort pe terasă sau pe balcon vă recomandam să inchideți sistemul de pergolă cu folie terasă sub formă de rulou transparent.

More Posts