Pergola Eurotenda

pergola

 Pergole moderne în Romania

Și în România a crescut trendul pentru sistemul de pergolă retractabilă. Dacă în trecut majoritatea românilor montau la case pergole din lemn, acum mulți români caută o pergolă retractabilă din aluminiu fie ea din prelată impermeabilă ori cu panouri din aluminiu. Aceste sisteme prezintă unele avantaje cum ar fi că: vara acoperișul se retractează și are terasa descoperită, în acest fel are mai mult aer proaspăt și răcoros pe terasă, în general seara. Plus ca acoperișul are lumini led, seara terasa este luminată. Un alt avantaj este ca se montează foarte repede iar costurile de achiziție sunt relativ la fel cu o pergolă din lemn. Clientul câștigă în tip prin costurile de întreținere care sunt zero în comparație cu pergola din lemn.

Producător pergolă

În Romania există numeroși producători de pergole. Eurotenda Paradise vă garantează că pergolele produse de noi sunt la cele mai înalte standarde de calitate, pergolele sunt rezistente în timp, Sunt extrem de moderne, practice, fiabile făcute din materiale de calitate. Eurotenda măsoară și montează pergolele produse de compania noastră. Pentru clima noastră vă recomandam pergola bioclimatică Persa, care este completă din aluminiu și izolată. Acest acoperiș are o rezistentă foarte mare la zăpadă și se poate închide cu rulouri din folie transparentă. Folia este impermeabilă, protejează de vânt , zăpadă. Toate materiale din aluminiu pentru producția de pergole sunt în stocul Eurotenda și se fabrică pe comandă.

În cazul în care sunteți din altă localitate decât București vă putem ajuta noi cu montajul sau prin partenerii noștri din Iași, Constantă, Pitești, Ploiești, Cluj, Timișoara, Brașov, Craiova, Sibiu.

Prețul unei pergole

Atunci când vrei să afli cat costă o pergolă retractabilă trebuie să ne contactezi și să ne oferi câteva informații cum ar fi: lungimea la perete a terasei, lățimea terasei. înălțimea la care se fixează la perete și înălțimea în fată. Culoarea ral dorită și localitatea unde se face montajul pergolei. In acest fel poți compara cu construcția unei pergole din lemn, timpul de execuție la acoperișul din lemn, întreținerea anuală a acoperișului din lemn și cum va arata sistemul din aluminiu în comparație cu terasa din lemn.

More Posts

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday