Marchize retractabile pentru soare

Marchizele produse de compania Eurotenda sunt pentru a umbri  balconul în perioada de vară. toate sisteme de marchize retractabile sunt importate din Spania. Profile din aluminiu și accesorii de cea mai bună calitate. De asemenea și prelata impermeabilă pe care o folosim la marchize este adusă tot din Spania. În sediul nostru din București fabricam și montam sistemele de marchize. Vă recomandăm să folosiți la terasă sau la balcon o prelată impermeabilă și rezistentă la soare. Marchiza trebuie sa aibă prelată cu protecție de teflon. să reziste în in timp la decolorare. Prelata trebuie să aibă un gramaj de maxim 290gr/mp. pentru ca aerul să poată circula prin țesătură vara. Așa se evită efectul de seră.

Prețul marchizelor retractabile

Când ești hotărât să montezi o marchiză la terasa ori la balcon , trebuie să măsori lungimea balconului și deschiderea. Fiecare marchiză retractabilă se calculează în funcție de aceste dimensiuni, tipul de acționare, manual sau cu motor, dacă este cu senzor de vânt și etajul unde se montează, la casă sau la balcon. Oferta de preț o puteți primi pe loc la telefon sau pe email.

Montajul marchizei retractabile

În general montajul se realizează într-o singură zi. Termenul de producție durează între 7 – 14 zile. Clientul are posibilitatea de a alege singur culoarea prelatei, tipul de acționare și lungimea acesteia. Toate marchizele se produc pe comanda terasei sau balconului. Poți gasi oferte de preț și în anunțurile companiei eurotenda-contact.

Câte tipuri de marchize retractabile sunt pe piață.

Marchizele diferă mult prin calitatea materialelor din care sunt confecționate. Este cel mai important lucru ca o marchiză să nu se decoloreze la soare și să aibă protecția uv peste 80%.

Un tip de marchiză casetată este modelul kset30, acest sistem păstrează prelata impermeabilă curată în perioada de iarnă. Prelata rămâne în cutia copertinei și este protejată intemperii.

Preturi marchize, terase, balcoane, producător marchize București. Citește și ce materiale textile să alegi pentru copertine și marchize sau la pergolă.

More Posts

× Trimite mesaj pe WhatsApp