Geamuri Glisante

Închideri terase și balcoane cu geamuri glisante

Pentru balcon folosim sisteme cu geam glisant securizat de 8 și 10 mm grosime rezistent la impact. Geamurile glisează pe șinele instalate pe balustradă și tavan. Modele închideri terase – geamuri glisante balcon fără profile verticale, doar sticlă. Montaj sisteme de închideri cu geamuri glisante terasă.

Avantaje: balconul rămâne închis în perioada de iarnă și deschis în perioada de vară. Prețurile se calculează în funcție de înălțimea balconului x lungimea.

Tipuri de glisări în funcție de balcon sau terasă.

Atunci când montăm la terasă sistemele de geamuri glisante acestea glisează într-o parte sau în alta de-a lungul terasei, ba chiar pot pivota la unghiuri de 90 de grade. Geamurile glisante pentru balcon sau pentru terasă sunt securizate, avánd grosimi cuprinse  8 – 10 mm. Pofilele pe care glisează geamurile sunt din aluminiu. Spațiile dintre geamuri sunt izolate cu bandă magnetică. Profile speciale pentru drenare a apei.

Cum glisează geamul pe șină la balcon sau la terasă

Dacă ai o terasă o poți închide cu sistemul de geamuri glisante de grosimea 8 mm. Toate geamurile folosite la închideri terase sunt securizare. Geamuri glisante transparente și retractabile. Terasa rămâne ventilată în perioada de vară. La terasă geamurile sunt fixate pe șine, o șină este fixată pe tavan și una pe podea. Geamurile glisează pe lungul celor două șine.

Prețul și montajul pentru geamurile glisante vândute terasă & balcon

Calculatorul de prețuri este în funcție de lungimea terasei sau lungimea balconului și înălțimea. Montajul sistemelor de geamuri glisante este asigurat de compania noastră în București. Pentru oferta de preț personalizată trebuie să efectuăm măsurători la terasă sau balcon. Producătorul sistemelor este Valedo.

Geamuri glisante pentru TERASĂ

Valedo BKS-T, aceste geamuri se montează doar la TERASE cu înălțimi de până la 260 cm înălțime. Se folosește sticlă de 10 mm grosime, securizată - adică rezistentă la impact.

MotionGlass - geamuri glisante automatizate

MotionGlass - Panourile de sticlă urcă și coboară electric. Închiderea și deschiderea se face printr-o simplă apăsare de buton. Înălțime maximă 3 metri, lungime maximă 3,5 metri.

Sistemul cu geamuri glisante adaptabil la PERGOLE retractabile

Folosim sistemul de geamuri valedo BKS-T pentru a închide sistemele noastre de pergole retractabile PERSA și STAR. Astfel reușim să construim o terasă modernă de la zero complet funcțională în toate anotimpurile anului.

Păreri și sfaturi pentru închiderea balconului cu geamuri glisante

Dacă montezi de exemplu la balcon geamuri glisante de cele mai multe ori nu ai nevoie de autorizație de la primărie. În schimb trebuie să întrebi dezvoltatorul dacă permite montajul acestor sisteme. Oricum ele îmbunătățesc mult fațada blocului.

Păreri și sfaturi pentru închiderea terasei cu geam glisant

La terase părerea noastră este că nu ai nevoie de nici o autorizație de la primărie pentru montajul sistemului de geamuri glisante.  Sistemele se montează rapid, sunt sigure, etanșează foarte bine terasa ori balconul.  Sfatul nostru este să se facă montajul cu o firmă care are experiență în montajul sistemelor de geamuri glisante sau în construcții de terase.

Sfaturi ale specialiștilor pe forum despre geamuri glisante

Citește articole despre avantajele sistemelor de geamuri glisante montate la balcon ori la terasă, cât de bine izolează, cât estetice sunt, ce geam se folosește, de ce grosime, cum se montează și cine montează sistemele cu geam glisant. A Închide Sau Nu Balconul, Aceasta Este Întrebarea!

Un Foișor În Grădină – Un Proiect În Care Merită Să Investești Din Plin. Sisteme închideri terase geamuri

Merită Să Cheltuiești Mai Mult Pentru A Locui Într-Un Apartament Cu Balcon?

 

Terasă de Balcon
Aici am montat pergola Retractabilă PERSA și sistemul cu geam glisant

Sistemele de închidere a balcoanelor și teraselor cu geamuri glisante. O soluție foarte ingenioasă!

Dacă îți dorești o soluție practică și elegantă pentru închiderea balconului sau terasei tale, ce spui dacă optezi pentru un sistem de închidere cu geamuri glisante balcon sau geamuri glisante terasă? Acest tip de sistem de închidere a spațiilor exterioare, pe lângă faptul că arată pur și simplu minunat, este foarte util pentru persoanele care nu vor să petreacă mult timp cu curățenia și își doresc niște geamuri luminoase, care se întrețin foarte ușor.

Un mare plus al sistemelor de închidere cu geamuri glisante este senzația unică de deschidere către exterior. Spre diferență de sistemele clasice de închidere a balconului sau terasei cu geamuri termopan, un sistem de închidere cu geamuri glisante te va face să te simți ca și cum spațiul în care te afli este în directă legătură cu natura și mediul înconjurător, cu toate că atunci când te afli în el ești complet ferit de intemperiile vremii.
Iar când ai nevoie de mai mult aer și lumină, să știi că fiecare geam care compune acest sistem revoluționar se poate deschide complet și strânge într-o parte, astfel încât să-ți permită să readuci spațiul pe care l-ai închis cât mai aproape de forma inițială și să te bucuri din plin de contactul direct cu lumea înconjurătoare.
 

În ce constă un sistem de geamuri glisante pentru balcon sau terasă?

Sistemele de închidere a balcoanelor sau teraselor cu geamuri glisante sunt concepute din folii de geam de o grosime optimă, care se fixează pe niște profiluri special create pentru această soluție de etanșare a spațiilor exterioare. De fapt, tocmai aceste profilul sunt cele care fac ca sistemul să se remarce față de celelalte soluții de închidere întrucât, ele sunt cele care permit geamurilor să se gliseze.

Foarte ingenios este și faptul că, deși nu prezintă rulmenți și este extrem de minimalist, potrivit cu orice fel de stil arhitectural, acest tip de sistem rezistă foarte bine la uzură și se întreține incredibil de ușor.
Pe lângă profilele propriu-zise și geamurile care închid de fapt spațiul, aceste sisteme mai pot prezenta și anumite accesorii care permit utilizatorului să le manevreze exact ca pe niște uși obișnuite, cu alte cuvinte, să le deschidă într-o manieră clasică.
 

Pentru ce fel de spații se pot folosi sistemele de închidere cu geamuri glisante?

Poți folosi un sistem de închidere cu geamuri glisante pentru absolut orice fel de spațiu. Ne-am concentrat în acest articol pe balcoane și terase pentru că în astfel de spații le folosesc majoritatea clienților noștri. Dar aceste sisteme sunt la fel de eficiente și pentru închiderea unui foișor amplasat în grădină, pentru a crea un spațiu ferit de ploaie, vânt și zăpadă în curtea unui restaurant și așa mai departe. 

Posibilitățile de montare ale unui astfel de sistem de închidere sunt pur și simplu nelimitate. O echipă de specialiști precum echipa Eurotenda, te poate ajuta să montezi un astfel de sistem de închidere cu geamuri glisante chiar și pentru o construcție cu formă neregulată.
 

De ce să optezi pentru un sistem de închidere cu geamuri glisante?

La prima vedere, pentru că are un aspect mult mai minimalist decât un sistem de închidere obișnuit, ți s-ar putea părea că un sistem de închidere cu geamuri glisante nu este altceva decât o soluție temporară pentru problema ta legată de izolarea și etanșarea unui spațiu exterior. Dar în realitate, sistemele de închidere cu geamuri glisante sunt foarte rezistente și fac față cu brio chiar și unei utilizări zilnice, foarte intense.

De asemenea, dacă optezi pentru un astfel de sistem, nu trebuie să-ți faci niciun fel de griji nici la capitolul aspect. Există unele blocuri din orașele mari din România unde nu ai voie să schimbi aspectul fațadei construcției și implicit, nici să-ți închizi balconul după bunul plac, dar un astfel de sistem, deoarece este practic invizibil, reprezintă o soluție optimă pentru a te feri de intemperiile vremii, dar care îți permite și să respecți regulile blocului în care locuiești.

Geamuri glisante | Închideri terase | video cum glisează

Cu aceste sisteme poți închide foarte ușor terasa sau balconul, panourile de sticlà sunt îmbinate între ele cu chedere magnetice, acestea sunt foarte subțiri de doar 6 mm grosime.

Chederele magnetice ajuta foile de geamuri glisante să stea lipite una de alta. Transparentă foarte mare la sistemul de geamuri BKS.

Rularea geamurilor se face prin plimbarea foilor dea lungul celor două șine de aluminiu.

Geamurile sunt securizate, cu grosimea de 8 mm pentru balcon și 10 mm pentru terasă.

Primul panou de geam are și rol de ușă sau fereastră rabatabilă

Închideri terase geamuri | video cum glisează | MotionGlass

Termenul de livrare pentru geamurile montate de Eurotenda variază între 14-50 zile în funcție de complexitatea proiectului. 

Modalitățile de lucru sunt urmatoarele:

Se măsoară terasa sau balconul

Se trimit în producție cotele sistemului

sticlă glisantă

Durata de montaj  este între 1- 4 zile în funcție de proiect.

Avantajele sistemul de geamuri glisante sunt că în perioada de vară acestea se pot plia la unul din capetele balconului.

Astfel terasa rămâne ventilată în 

Calculatorul de prețuri

Prețul pentru geamuri se calculează în funcție de lungimea balconului sau a terasei și înalțimea.

Montajul

Toate montajele sunt efectuate de firma noastră. Geamurile glisante se montează doar cu personal specializat.

× Trimite mesaj pe WhatsApp