Rulou transparent

Construiește o terasă eficientă și pentru perioada de iarna! Închidere terasă cu rulou transparent.

Dorești să protejezi spațiul exterior de vânt, ploaie și zăpadă? Să poți creea un climat mai placut în zilele reci? Denumire produs: rulou transparent închidere terasă, rulouri transparente închideri terase, rulou transparent terasă și balcon. Preț rulou transparent închidere terasă în București.

Rulou simplu pe tambur cu acționare mecanism cu manivelă

Filmare cu modelul rulou transparent

Acest video ne arată cum funcționează modelul de rulou transparent ” varianta simpla ” și cum se fixează pentru a rezista la vânt. Între rulouri se atașază o bandă transparentă pentru izolație suplimentară.

Denumire: închidere terasă cu rulou transparent.

Rulou transparent închidere terasă

 Aceste sisteme de rulouri transparente sunt eficiente și economice. Folosim folie transparentă rezistentă la vânt puternic și zăpadă. Rulou cu plastic transparent fară casetă și ghidaje din aluminiu. Banda de rigidizare pe conturul ruloului. Arici (scai) cusut pe benzile laterale ale ruloului pentru izolația suplimentară între rulouri, rulou transparent închidere terasă.

Rulou transparent model necasetat

Un sistem vertical cu design unic confectionat din rulou cu prelată transparentă care protejează împotriva  tuturor condițiilor meteorologice. Sistem cu  rulou transparent închidere terasă cu prelată P.V.C, model necasetat. Conceput pentru a oferi o estetică ridicată, ajustare usoară și rezistență la condițiile meteorologice,  este cea mai buna solutie pentru spații mari, în aer liber. Rulouri transparente pentru terasă cu prelată

Folosește rulourile transparente la închiderea balconului și al terasei

Poți folosi sistemele noastre daca dorești să protejezi terasa ta exterioară de zapadă și vânt. Se pot monta pe toate tipurile de constructii, fie ca vorbim de fixare pe perete, lemn sau structură metalică, rulourile transparente  sunt practice și ușor de instalat. Nu necesită autorizație de contrucție. Timp de instalare scurt, în cateva ore ai terasa închisă cu rulourile noastre exterioare cu plastic transparent de care te vei bucura mulți ani de la achiziție. 

Ce prețuri au rulourile transparente produse de Eurotenda?

Pretul se stabileste dupa urmatoarele repere: latimea ruloului x inaltimea.  Fiecare rulou este calculat separat in concordata cu aceste cote. Standard sunt dotate cu actionare mecanica cu manivela. Rulourile la cerere pot fi instalate cu motor si telecomanda, pretul motorului se calculeaza separat. Va recomandam pentru oferta de pret sa ne transmiteti fiecare cota de gol ale terasei pentru a putea obtine oferta noastra de pret.

Vă pregătiți balconul pentru perioada rece din an și căutați o soluție practică și avantajoasă de închidere terasă ? Vă recomandăm rulouri transparente pentru terase și balcoane cu un aspect impecabil și de o eficiență maximă. Acum este simplu să vă construiți un spațiu bine izolat pe timp de iarnă, dar aerisit și confortabil și pe timp de vară dacă optați pentru rulouri exterioare transparente.

Sistemele de rulouri transparente sunt economice, se montează ușor și crează un mediu cu un climat plăcut în orice anotimp. Cu toate că sunt fabricate dintr-un plastic mult mai ușor decât geamurile termopan, rulourile transparente sunt rezistente împotriva vânturilor puternice și țin la distanță zăpada și ploaia.

În ce constă un rulou transparent simplu pentru închidere terasă și balcon?

Rulourile transparente au un design unic. Ele sunt confecționate dintr-o prelată din material PVC cu o bandă de rigidizare pe conturul ruloului și cu arici cusut în lateral pentru o prindere eficientă și o izolare suplimentară sigură. Din punct de vedere estetic, rulourile transparente arată excelent dacă sunt îngrijite corespunzător pe toată perioada de utilizare. Ele nu sunt dificil de întreținut și împotriva intemperiilor vremii fac față cu succes la orice provocare.

Rulourile Eurotenda sunt prevăzute cu un sistem de acționare mecanică, cu manivelă. Dar la cererea dumneavoastră le putem dota cu motor și telecomandă pentru a le automatiza închiderea și deschiderea.

Unde puteți folosi rulouri transparente necasetate pentru închidere?

Dacă optați pentru rulouri terasă puteți fi convins că ați ales cea mai bună și mai convenabilă metodă de izolare împotriva factorilor din exterior deoarece montate la balcoane de exemplu, aceste rulouri nu adaugă o masă mare construcției evitându-se astfel riscul de deteriorare, iar în cazul teraselor exterioare sau foișoarelor permit păstrarea arhitecturii inițiale a construcției, dar sunt și mult mai ieftine ca preț decât geamurile de sticlă atunci când vine vorba de o suprafață mare de acoperit.

Care este gradul de izolare pe care îl oferă rulourile transparente?

Rulourile transparente oferă o protecție de 90% împotriva infiltrațiilor de apă pe tot parcursul anului și 88% împotriva zăpezilor pe timpul iernii. În plus, vara de exemplu, deoarece nu închid etanș golul pe care îl acoperă, permit circulația aerului și astfel înăuntru se crează o atmosferă plăcută și aerisită.

Cât timp durează de la comanda unui rulou transparent și până la montaj?

Rulourile transparente se fabrică respectând exact dimensiunile spațiului ce se dorește acoperit. Astfel, după măsurare și până la livrarea propriu-zisă durează 14 zile pentru producția unor sisteme ce se vor potrivi la fix cu arhitectura construcției.

După fabricare rulourile transparente vor ajunge la dumneavoastră preasamblate, motiv pentru care timpul de montaj este redus la minim. Nu sunt greu de montat, dar necesită un mod de fixare special pentru a face față la vânturile puternice.

Cât costă un rulou transparent închidere terasă sau balcon?

Pentru a obține o ofertă personalizată, tot ce trebuie să faceți este să măsurați cu precizie dimensiunile golului pe care doriți să-l acoperiți. Avem nevoie de înălțimea și lungimea rulourilor pentru a fabrica produsele ideale pentru locuința dumneavoastră sau spațiul comercial unde doriți să le montați. În plus, dacă doriți să optați pentru un sistem automat de rulouri transparente, trebuie să ne specificați și acest lucru deoarece costul motorului se calculează separat.

Produsele noastre sunt foarte versatile, iar materialele de care dispunem ne permit să vă oferim cotații de preț care să se potrivească cu bugetul pe care îl aveți dumneavoastră. Fabricăm diverse modele de rulouri transparente cu prețuri pentru toate buzunarele pentru ca toți clienții noștri să se bucure de eficiența unui astfel de sistem.

Fie că sunteți un client persoană fizică, fie că doriți să vă modernizați sediul firmei sau un punct de lucru, Eurotenda poate să fabrice rulourile transparente ideale pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră. De asemenea, dacă sunteți o persoană juridică și doriți să achiziționați un rulou transparent prelată transparentă capse și bride sau orice alt tip de rulou pentru revânzare, contactați-ne și administrația companiei noastre vă va trimite în cel mai scurt timp posibil un contract de colaborare. Indiferent de cerințele pe care le aveți, suntem convinși că împreună putem să găsim soluția potrivită!

Rulouri transparente pentru pergole retractabile

Pergolele noastre retractabile se pot închide perimetral cu sistemele de rulouri cu plastic transparent. Astfel vor fi protejate de ploaie, vânt și zăpada. Pergola este un acoperiș retractabil care se folosește la terasă sau balcon.

Acoperiș terasă închis cu rulouri transparente

Ai construit un acoperiș la terasă? îl poți închide cu sistemele noastre de rulouri transparente confecționate din folii plastic. Vezi și modelele noastre de acoperiș terasă impermeabil și rezistent la zăpadă, cu aluminiu sau prelată  transparentă impermeabilă

Rulourile exterioare se produc la dimensiunea dorita de client?

Producem dupa terasa ta! Exista niste limitari de constructie pentru rulouri dar in proportie de 95% sunt compatibile cu tipurile de terase si balcoane existente. Pentru dimensiuni atripice trebuie sa contatati  departamentul nostru tehnic. 

Producator rulouri transparente pentru închideri terase balcoane exterioare.

Fie ca esti client final persoana fizica sau juridica Noi putem confectiona pentru tine diverse tipuri de rulouri cu plastic transparent.  Daca esti persoana juridica si doresti colaborare pentru revanzarea produselor noastre trebuie sa contactezi administratia companiei pentru contractul de colaborare.