Rulou transparent

Construiește o terasă eficientă și pentru perioada de iarna! Închidere terasă cu rulou transparent.

Dorești să protejezi spațiul exterior de vânt, ploaie și zăpadă? Să poți creea un climat mai placut în zilele reci? Denumire produs: rulou transparent închidere terasă, rulouri transparente închideri terase, rulou transparent terasă și balcon. Preț rulou transparent închidere terasă în București.

Rulou simplu pe tambur cu acționare mecanism cu manivelă

Filmare cu modelul rulou transparent

Acest video ne arată cum funcționează modelul de rulou transparent ” varianta simpla ” și cum se fixează pentru a rezista la vânt. Între rulouri se atașază o bandă transparentă pentru izolație suplimentară.

Denumire: închidere terasă cu rulou transparent.

Rulou transparent închidere terasă

 Aceste sisteme de rulouri transparente sunt eficiente și economice. Folosim folie transparentă rezistentă la vânt puternic și zăpadă. Rulou cu plastic transparent fară casetă și ghidaje din aluminiu. Banda de rigidizare pe conturul ruloului. Arici (scai) cusut pe benzile laterale ale ruloului pentru izolația suplimentară între rulouri, rulou transparent închidere terasă.

Rulou transparent model necasetat

Un sistem vertical cu design unic confectionat din rulou cu prelată transparentă care protejează împotriva  tuturor condițiilor meteorologice. Sistem cu  rulou transparent închidere terasă cu prelată P.V.C, model necasetat. Conceput pentru a oferi o estetică ridicată, ajustare usoară și rezistență la condițiile meteorologice,  este cea mai buna solutie pentru spații mari, în aer liber. Rulouri transparente pentru terasă cu prelată

Folosește rulourile transparente la închiderea balconului și al terasei

Poți folosi sistemele noastre daca dorești să protejezi terasa ta exterioară de zapadă și vânt. Se pot monta pe toate tipurile de constructii, fie ca vorbim de fixare pe perete, lemn sau structură metalică, rulourile transparente  sunt practice și ușor de instalat. Nu necesită autorizație de contrucție. Timp de instalare scurt, în cateva ore ai terasa închisă cu rulourile noastre exterioare cu plastic transparent de care te vei bucura mulți ani de la achiziție. 

Ce prețuri au rulourile transparente produse de Eurotenda?

Pretul se stabileste dupa urmatoarele repere: latimea ruloului x inaltimea.  Fiecare rulou este calculat separat in concordata cu aceste cote. Standard sunt dotate cu actionare mecanica cu manivela. Rulourile la cerere pot fi instalate cu motor si telecomanda, pretul motorului se calculeaza separat. Va recomandam pentru oferta de pret sa ne transmiteti fiecare cota de gol ale terasei pentru a putea obtine oferta noastra de pret.

× Trimite mesaj pe WhatsApp