Copertină pentru terasă

Previous
Next

Copertină retractabilă pentru umbrire

Vara în România soarele puternic și nemilos vă crează disconfort în zona dumneavoastră de relaxare? Nu puteți profita la maxim de spațiul de pe terasă din cauza razelor UV care vă vatămă pielea și vă obligă să intrați într-un loc sigur și ferit? Sau și mai grav, sunteți patronul unui restaurant sau ale unei cafenele pe care clienții o ocolesc pe timp de vară deoarece își doresc o terasă unde să se relaxeze în aer liber, dar să nu se prăjească la soare în timp ce-și savurează mâncarea și băutura? Indiferent de motivul dumneavoastră, soluția este una simplă! 

Montează o copertină retractabilă elegantă și rezistentă! nu numai că vei putea folosi la maxim spațiul terasei, dar în cazul unui business, confortul sporit îți va aduce și un număr mai mare de clienți.

Video modele copertine

Model Monobloc

Model copertină cu fixarea suporților de prindere în mai multe puncte. Model ideal atunci când lungimea la perete depășeste 250 cm sau când din diverse motive tehnice nu avem la perete grindă de beton pe toată lungimea peretelui și suntem obligați să mutăm în diferite puncte suporți de prindere.

Model Loggia

Acest sistem de copertină se confecționează pană la o lungime de 600 cm la perete iar prinderea de perete sau tavan se face doar în suporți de pe capete. De acești suporți vin fixate și cele două brațe articulate. 

Fotografii cu copertine montate la terase

Tipuri de acționare

Varianta clasică de rulare este cu ajutorul manivelei. Se rotește de manivelă pentru a se închide sau deschide copertina.

În această situație copertina va fi acționată cu ajutorul unui motor. Strângerea și deschiderea copertinei sa va face printr-o singură apasare de buton. Folosim motoare marca Somfy.

Suplimentar pe lângă partea de automatizare se va monta și un senzor de vânt 3D. În cazul în care copertina a rămas deschisă și începe vântul, când senzorul va detecta miscări neregulate ale copertinei va da comandă să se strângă automat. Motoarele și senzorii sunt întodeauna de cea mai bună calitate, marca Somfy – Franța.

Din ce materiale se confecționează copertinele retractabile?

În compania noastră Eurotenda, recomandăm clienților folosirea unui material textil numit Docril pentru confecționarea produsului dorit. Fabricată astfel, o copertină terasă sau o copertină balcon vă ferește de acțiunea dăunătoare a razelor UV în proporție mai mare de 80% și vă permite să vă bucurați de zilele caniculare la terasă, eliminând complet riscul de insolație sau arsuri solare.

Ca și proprietăți, copertinele retractabile respiră, lăsând aerul cald de pe terasă să treacă prin țesătură

fără a supraîncălzi spațiul de dedesubt. În plus, sunt vopsite în așa fel încât nu există niciun risc de decolorare și chiar și după ani buni de utilizare produsul arată la fel ca în prima zi după montare.

La capitolul culori și imprimeuri, dispunem de o gamă largă de materiale. Vă invităm să verificați gama noastră întreaga noastră ofertă pentru alegerea produsului care vi se potrivește cel mai bine și apoi vă așteptăm cu o comandă.

Unde se potrivesc copertinele retractabile ca sistem de umbrire?

Așa cum am menționat și în introducerea acestui articol, copertinele retractabile se potrivesc ca sistem de închidere atât la balcoane sau terase de bloc, cât și la terase de casă, restaurant sau cafenea. Sistemul de acționare depinde în totalitate de preferințele dumneavoastră fiind la fel de elegante din punct de vedere estetic atât copertinele cu acționare mecanică, cât și cele automate.

Copertinele cu acționare manuală

sunt prevăzute cu o manivelă folosită la închiderea și deschiderea copertinei. Iar cele cu motor nu au nevoie de forță manuală pentru a fi folosite. De asemenea, finasajele sistemului de copertină monobloc sunt impecabile indiferent de sistemul dorit.

Cât costă o copertină retractabilă?

Puteți afla exact care este prețul unei copertine retractabile dacă ne contactați telefonic, ne trimiteți un mail sau completați formularul de contact de pe pagina de contact. Spuneți-ne care sunt dimensiunile copertinei dorite de dumneavoastră, sistemul de acționare pe care îl preferați, precum și adresa de montare. Vă punem la dispoziție servicii de montaj atât în capitală cât și în alte zone ale țării, iar tariful lor diferă în funcție de locația dumneavoastră.

Servim atât clienți finali, persoane fizice, cât și persoane juridice ce doresc montarea copertinelor noastre în  spații comerciale pentru crearea unui mediu propice dezvoltării afacerii.

De asemenea, dacă sunteți interesat de o colaborare și doriți să revindeți produsele noastre, prin adresarea către departamentul nostru administrativ, vă putem trimite contractul special pe care îl încheiem cu toți colaboratorii noștri. Indiferent de scopurile dumneavoastră sau destinația spațiului pentru care aveți nevoie de un sistem de umbrire, suntem convinși că împreună putem găsi cea mai bună soluție care să vă îndeplinească toate dorințele.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+