Copertina Monobloc și Loggia

Copertina te ajută enorm de mult să profiți de zilele călduroase de vară pe terasa ta. Obții un confort termic plăcut, de asemenea crește confortul vizual prin controlul și dispersia uniformă a luminii.

Copertine pentru umbrire
Alegerea perfectă pentru confort vizual & termic
Previous slide
Next slide

BENEFICII maxime în zilele caniculare! 1. material textil respirabil, lasă căldura degajată din terasă să circule în comparație cu un acoperiș gros care înmagazinează căldura și se transformă într-un cuptor în zilele caniculare. 2. ai lumină naturală uniformă, astfel vei simți confortul vizual ca și la ochelarii de soare. 3. razele ultraviolete sunt filtrate de calitățile materialului, astfel că nu există nici un risc pentru arsuri solare sau insolație.

Culoarea materialului rămâne proaspătă și vie pentru mulți ani!

Video copertină retractabilă - model MONOBLOC

Se realizează pe comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 700 cm lungime x 400 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: manual sau cu motor

În cazul motorizării copertinei se poate instala inclusiv senzor de vânt

Model copertină cu fixarea suporților de prindere în mai multe puncte. Model ideal atunci când lungimea la perete depășeste 250 cm sau când din diverse motive tehnice nu avem la perete grindă de beton pe toată lungimea peretelui și suntem obligați să mutăm în diferite puncte suporți de prindere. Recomandată pentru terase mari. 5 ani garanție pentru structură și material ( împotriva decolorarii )

Video cu copertină retractabilă - model LOGGIA

Se realizează pe comandă

Dimensiuni maxime de execuție : 500 cm lungime x 350 cm deschidere

Tipuri de acționari posibile: manual sau cu motor

În situația motorizării copertinei se poate monta inclusiv senzor de vânt

Acest sistem de copertină se confecționează pană la o lungime de 500 cm la perete iar prinderea de perete sau tavan se face doar în suporți de pe capete. De acești suporți vin fixate și cele două brațe articulate. Sistemul este recomandat atunci când dorim instalarea unei copertine cât mai vertical posibil. 5 ani garanție pentru structură și material ( împotriva decolorarii )

În magazinul nostru vei găsi toate modele de copertine retractabile pe care le fabricăm și vei putea alege culoarea materialului pentru copertină. De asemenea vei putea să afli mai multe detalii legate de modalitățile de fixare și vei primi sfaturi pentru o alegere corectă.

 • Termenul de livrare este de maxim 14 zile. 
 • Montajul este asigurat de compania noastră în București și Ilfov, iar pentru restul țării prin colaboratorii noștri.

Video cu copertine instalate

Copertina Loggia – acționare electrică cu senzor de vânt

Copertina Loggia – acționare electrică cu senzor de vânt

Pe această terasă sunt montate 5 copertine retractabile acționate electric. Copertinele au fost montate pentru protejarea balconului de soare.

 • Modalitate de acționare electrică cu acționare manuală de avarie
 • senzor de vânt 3D
 • Material impermeabil
 • Montaj pe terasa balconului
 • Dotată cu motor și telecomandă marca Somfy.
 • Senzor de vânt montat pe copertină
 • Aparatoare din aluminiu pentru perioada de iarnă.

Copertina Monobloc – acționare electrică cu senzor de vânt

 • Acționare manuală, mecanism cu manivelă
 • pânză impermeabilă
 • Montaj la terasă
 • Acționare manuală, mecanism cu manivelă
 • pânză impermeabilă
 • Montaj la terasă

Atunci când lungimea copertinei este destul de mare se montează 6 suporți de prindere pe perete și 3 brațe. 

Copertina este cu motor și telecomandă iar pe frontonul de aluminiu este montat un senzor de vânt ce detectează balansul copertinei la vant, astfel copertina se va strânge automat atunci când bate vântul.

Fotografii cu copertine montate la terase și balcoane

Din ce materiale se confecționează copertinele retractabile?

În compania noastră Eurotenda, recomandăm clienților folosirea unui material textil numit Docril pentru confecționarea produsului dorit. Fabricată astfel, o copertină terasă sau o copertină balcon vă ferește de acțiunea dăunătoare a razelor UV în proporție mai mare de 80% și vă permite să vă bucurați de zilele caniculare la terasă, eliminând complet riscul de insolație sau arsuri solare.

Ca și proprietăți, copertinele retractabile respiră, lăsând aerul cald de pe terasă să treacă prin țesătură

fără a supraîncălzi spațiul de dedesubt. În plus, sunt vopsite în așa fel încât nu există niciun risc de decolorare și chiar și după ani buni de utilizare produsul arată la fel ca în prima zi după montare.

La capitolul culori și imprimeuri, dispunem de o gamă largă de materiale impermeabile. Vă invităm să verificați gama noastră întreaga noastră ofertă pentru alegerea produsului care vi se potrivește cel mai bine și apoi vă așteptăm cu o comandă.

Unde se potrivesc copertinele retractabile ca sistem de umbrire?

Așa cum am menționat și în introducerea acestui articol, copertinele retractabile se potrivesc ca sistem de închidere atât la balcoane sau terase de bloc, cât și la terase de casă, restaurant sau cafenea. Sistemul de acționare depinde în totalitate de preferințele dumneavoastră fiind la fel de elegante din punct de vedere estetic atât copertinele cu acționare mecanică, cât și cele automate.

Copertinele cu acționare manuală

sunt prevăzute cu o manivelă folosită la închiderea și deschiderea copertinei. Iar cele cu motor nu au nevoie de forță manuală pentru a fi folosite. De asemenea, finasajele sistemului de copertină monobloc sunt impecabile indiferent de sistemul dorit. De asemenea un produs asemănător dar cu altă denumirea este marchiza retractabilă, acesta se montează la balcon și terasă.

Cât costă o copertină retractabilă?

Puteți afla exact care este prețul unei copertine retractabile dacă ne contactați telefonic, ne trimiteți un mail sau completați formularul de contact de pe pagina de contact. Spuneți-ne care sunt dimensiunile copertinei dorite de dumneavoastră, sistemul de acționare pe care îl preferați, precum și adresa de montare. Vă punem la dispoziție servicii de montaj atât în capitală cât și în alte zone ale țării, iar tariful lor diferă în funcție de locația dumneavoastră.

Servim atât clienți finali, persoane fizice, cât și persoane juridice ce doresc montarea copertinelor noastre în  spații comerciale pentru crearea unui mediu propice dezvoltării afacerii.

De asemenea, dacă sunteți interesat de o colaborare și doriți să revindeți produsele noastre, prin adresarea către departamentul nostru administrativ, vă putem trimite contractul special pe care îl încheiem cu toți colaboratorii noștri. Indiferent de scopurile dumneavoastră sau destinația spațiului pentru care aveți nevoie de un sistem de umbrire, suntem convinși că împreună putem găsi cea mai bună soluție care să vă îndeplinească toate dorințele.

Tipuri de acționari copertina retractabilă terasă

Varianta clasică de rulare este cu ajutorul manivelei. Se rotește de manivelă pentru a se închide sau deschide copertina.

În această situație copertina va fi acționată cu ajutorul unui motor. Strângerea și deschiderea copertinei sa va face printr-o singură apasare de buton. Folosim motoare marca Somfy.

Suplimentar pe lângă partea de automatizare se va monta și un senzor de vânt 3D. În cazul în care copertina a rămas deschisă și începe vântul, când senzorul va detecta miscări neregulate ale copertinei va da comandă să se strângă automat. Motoarele și senzorii sunt întodeauna de cea mai bună calitate, marca Somfy – Franța.

Vezi și alte modele de copertine retractabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor. În articolele noastre din blogul intern află tot ce trebuie să știi despre copertinele și marchizele retractabile pe care le montam la balcon sau la terasă

× Trimite mesaj pe WhatsApp